Яне не се отказва, започва подписка за вот на недоверие

РЗС недоволни от работата на вътрешния министър
20 юни 2011 13:25,
76
Яне не се отказва, започва подписка за вот на недоверие
Снимка: архив Булфото

Депутатите от РЗС инициират подписка за внасяне на нов вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов. 

Мотивите са "провалът на правителството в политиката за противодействие на корупцията, контрабандата, наркотрафика, организираната и битовата престъпност и неприемането на България в Шенген". Изброяват се също "злоупотреба с власт и недопустимо вмешателство в съдебната система“.

Лидерът на РЗС Яне Янев е изпратил писмо до парламентарно представените партии без ГЕРБ с покана за разговори за внасяне на вот на недоверие към кабинета.

От РЗС смятат, че подобна формулировка е в състояние да  обедини усилията на всички парламентарни сили извън групата на ГЕРБ, включително и независими депутати.

Още по темата

"Убедени сме, че при такъв вот на недоверие по-разумните народни представители от ГЕРБ също биха се замислили дали партийната лоялност може да бъде винаги над съвестта им", се казва в писмото.

В него се посочва също, че всички парламентарни групи, до които то е адресирано, под една или друга форма напоследък са се разграничили от политиката на МВР и са констатирали, че некомпетентността и личните пристрастия на Цветан Цветанов са в  основата на проблемите в областта на вътрешния ред и сигурността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: вот на недовериеРЗС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
15
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Яна с бенката повече те харесвах.... Кат Синди Крауфорд ми мязаше,сега само един нос са вижда.....да попитаме д-р Симетрия
33
4
 
28
 
! Отговори
vini преди 12 години
Стига цирк в парламента.Приемайте закони страната има нужда от такива.От РЗС БСП ДПС депотатите да си правят пияра преди изборите в цирка.Но кой ли ще е този цирк който ще иска с тях да фалира.Омръзнахте ни.
32
4
 
17
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Меден месец няма ли за тоз чиляк....Все Родината оправя и тя /Родината/ все оправена ходи...но Двуликия *** няма спиране....той оправя
31
2
 
18
 
! Отговори
Аграр АналИзатор преди 12 години
Тоз шматарок няма парламентрана група и следователно не може да внесе вот.....Виж , ако тракторът е наредил на хамстера, доганя и янка да се стягат за поредния вот е друго...
30
2
 
16
 
! Отговори
Комбайна преди 12 години
Яне се слага на Трактора и ония после за благодарност ще го прати да пличка дупарката в някой 5 звезден хотел по островите, а вие тука ще клепите във форума и ще цъкате по копчетата с кльощавите пръсти и ще се чудите защо България е на това дередже.
29
3
 
21
 
! Отговори
аман от простаци преди 12 години
Какви са тези циркове и простотии с тези вотове?Така ли няма и един в този парламент с четвърти клас и да е учил аритметика(да може да брои до 121)На тези дупетатски *** да си играят на вотове по цял ден ли им плащат?Да се приеме както в съда.Губиш делото и плащаш разноските.Стига вече простотия!
28
2
 
0
 
! Отговори
123 преди 12 години
е кажи
27
2
 
6
 
! Отговори
partizanina преди 12 години
ДО 20БРАВО ЗА КОМЕНТАРА.ЗА ТОЗИ НА СНИМКАТА СТАВА ВЪПРОС....НАЛИ?
26
11
 
5
 
! Отговори
омерзен преди 12 години
ние затова я докарахме дотук да си правят каквото си искат с нас-боко тиквата,цецко цвъчката,лъчо мозъка,миро мръвката,и всички отдали се за борбата за кокала и ако някой реши да е по различен дайте да го оплюем,а другите нека си пълнннннннят гушките
25
2
 
12
 
! Отговори
Личния Лекар на Яне! преди 12 години
Хайде пак е седяло на слънце Янето. Няма ли кой да го покани някъде в по северните градове на България, та малко да си почине, че явно хайвана като го напече слънцето и дава фира.
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВСИЧКИ БЕЗПОЛОВИ СЪЩЕСТВА-----В ЛУДНИЦА ЗА 100 ГОДИНИ
23
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЦЦ трябва да се извини на целия народ за дереджето до което го докараха и дружно с ГЕРБ ДА СЕ ИЗМЕТЪТ ОТ ВЛАСТТА
22
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кой дарява 6 млн за 3 месеца бе???? Откупват се хората... Едно време се плащаха глоби на тиквите - сега се правят \"ДАРЕНИЯ\" на Цветанов!
21
7
 
14
 
! Отговори
an преди 12 години
ДРУГАРКО ЯНКЕ. КЪДЕ БЯХТЕ ДСБ СДС И РЗС ОНЯ ДЕН КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА ГЛАСУВАТА ПРОТИВ ГЕРБЕРАСТИТЕ? СТРХ ВИ БЕШЕ ЧЕ ВОТА МОЖЕШЕ ДА МИНЕ И ДА СЕ ПРЕДИЗВИКАТ ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ЛИ? ЗАЩОТО АКО ИМА РАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ В ПАРЛАМЕНТА ШЯХА ДА ВЛЯЗАТ САМО ЧИСТАЧКИТЕ ДА ИСЧИСТЯТ 21 ГОДИШНИТЕ ИСПРАЖНЕНИЯ НА ДРУГАРИТЕ МУТРО-КОМУНИСТИ.
20
6
 
15
 
! Отговори
чичо преди 12 години
А.П. се отпусна леко и един кърваво- слузест червей се изхлузи от нецензурния му канал.
19
3
 
15
 
! Отговори
хохохо преди 12 години
абе янето взима ли го под мишница.вярно ли че истинското му име било аналчо
18
8
 
2
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
Дано само да не сядаш
17
7
 
25
 
! Отговори
молба преди 12 години
Моля те Яни сладки мой,не го пускай тоз вот, защото ще вземе да мине! А като мине какво? Нови избори!!! Ужааас! И ти вече няма да си депутат, защото и 1% няма да съберете! Как ще живея без твоя нежен лик по телевизията?!?!?
16
20
 
9
 
! Отговори
Подлоги преди 12 години
Щом плюете по Яне значи сте съгласни че няма корупция в съдебната система,няма престъпност,няма контрабанда,приети сме в Шенген,доходите са високи поради драстичното увеличение,държавата не е полицейска,висок жизнен стандарт...и т.н....:))))
15
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Янито каква палавница е само