Антония Първанова поиска спиране на правата за обслужване на летище София

Мотивът й е зачестилите случаи с отваряне на багажа на пътниците и липси на вещи
Обновена: 5 юли 2011 14:13 | 5 юли 2011 11:03,
143
Антония Първанова поиска спиране на правата за обслужване на летище София
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Евродепутатът Антония Първанова призова за временно спиране на правата за обслужване на летище София.

Тя отправи искането в обръщение пред Европейския парламент, а като причина за мярката посочи зачестилите случаи на отваряне на багажа на пътниците или липси на вещи.

По думите й лесният достъп до багажа на пътниците може да стане причина за трагични инциденти, например терористичен акт.

Българският евродепутат заяви, че постоянно получава оплаквания от пътници, които намират куфарите си с разбити ключалки и установяват липсата на лични вещи.

Сигнализирала е за проблема ръководството на софийското летище, но по думите й не са предприети действия.

В края на миналата седмица Антония Първанова е изпратила и писмо до транспортния министър Ивайло Московски с искане за бързи мерки, които да гарантират сигурността на летището, включително и ако е необходимо временно отнемане на лиценза му, се посочва на официалния сайт на евродепутата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
5
 
16
 
! Отговори
цеко преди 12 години
Антония Първенянова винаги е била подла.
111
2
 
11
 
! Отговори
ined преди 12 години
Като затворят летището пристигащите пътници може да ги пускат отгоре с парашути ами заминаващите как ще се качват на самолета?
110
8
 
7
 
! Отговори
AGG преди 12 години
Nai-posle nqkoi da pokaje istinata za leti6teto,makar i novo, problema e v obslujvaneto.Patuvam po rabota ot 35 god.,minal sam prez mnogo leti6ta po sveta.Na6eto e edno ot nai-nepriqtnite za pose6tenie,napravo ne mi se probira.O6te s pristiganeto otgore se vijda ciganskiq kvartal,"hubavo" vpe4atlenie za 4ujdencite,kakvo da govorim po-natatyk...te i zatova ve4e i ne idvat,predpo4itat drugi strani.BG trqbva da prodobie evropeiski vid...no mai 6te si ostane polezno i "'himerno'' pojelanie!!!
109
2
 
1
 
! Отговори
Митко преди 12 години
Да се оплаче в:armenskipop.net/
108
2
 
3
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Следва да се открият арменски параклиси на Терминал 1 и 2 и да се обучат двама експерти в Арменска Духовна Семинария за разглеждане на жалбите за липси и отворени багажи.
107
2
 
3
 
! Отговори
кокса преди 12 години
Abe Ахмед Чирак, като показва и името ти си си най тъпия тук. То бива бива ама чак толкова тъпотия на едно място в такава малка глава не е истина. А и какво общо има това което си нписал с това за което иде реч , остави ти явно си поредния развит до раменете , който се изока тук за да знаем ,че те има е и какво , за какво си тук незнам .бягай на тренировки и спри анаболте
106
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички, които пишете тука, че сте си загубили багажа на София - еърпорт лъжете като дърти ***! Никой от вас не е пътувал със самолет дори, щото ако бяхте хора, които пътуват, нямаше да си губите времето коментирайки в днесссссбеееегеее!
105
9
 
24
 
! Отговори
Ахмед Чирак преди 12 години
Станишев - ревеДоган - ревеДПС - пред разпадР Петк - ревеР Овч - ревеКостов - ревеЯЯ - ревеСидеров (анатема ) - ревеГоцеоглу - ревеХелзински комитет - ревеА. петров - ревеПлатените клакьори - ревътУспех Борисов! Щом цялото стадо, разказало ни играта през последните 20 години реве, значи си на прав път!
104
6
 
13
 
! Отговори
миахил преди 12 години
Напълно подкрепям затварянето на Л.С. Докато само гадни, нагли и недосегаеми връзкари работят там ще е така. Мене се са ме обирали там не помня колко пъти и дори жалба не можах да пусна срещу тях! Отгоре на всичко са и невероятно груби спрямо пътниците поради липсата на страх от уволнение. Всички там се държат като собственици и мутри - още от паркинга, после чек-ина, след това контрола на достъп, хамалите, кафеджииките, гранична полиция и всички пропуснати! Дано изхвърчите всички!!!
103
5
 
4
 
! Отговори
9866 преди 12 години
в госпожа първанова обитава един нисш , зъл прероден дух, тя активира лошото в хората , погледнете надолу коментарите си, тя каквото търси ще си го намери, разбира се, че не трябва да вредиш на страната си по този коварен начин, по добре да се направи петиция до министъра или нещо подобно, това е което се случва е доказателство колко отрицателни и лоши хора са политиците които ни управляват в момента, но всичко това е от Господ
102
6
 
5
 
! Отговори
Кориас преди 12 години
Въпреки,че не я харесвам,права е в случая.*** те карат да се събуеш и да минеш през сензора бос,без да има нещо като пътека или мокет или каквото и да е било и после да си обуеш обувките и да вкараш бацилите в твоите крака.И как нагло те гледат на летището,като че ли си им длъжен нещо.Какво ли усилие ще им коства да се усмихнат-може би 20 лева :)
101
0
 
4
 
! Отговори
някой преди 12 години
101 Dido, *** балканска овчица си.... живеем в л**** и не протестираме, ама сакън някой да не покаже резила ни пред света! е като не искаме да се срамуваме, дай да оправим резила, а не да го крием. така се прави. така че браво на тая Първанова - щом тук никой не я е чул, абсолютно права е да сезира ЕП. ако местните тюфлеци си бяха оправили бакиите, нямаше да се наложи да ги излага пред света. мен ме интересува едно - да има ред и да не ми се нарушават правата. кой ще го постигне - все ми е тая.
100
5
 
5
 
! Отговори
до 101 преди 12 години
Случват се по всички летища ама друг път. Само в *** (и вероятно, но не съвсем сигурно и в Бангладеш) се случваттакива работи.
99
2
 
6
 
! Отговори
99999999999 преди 12 години
Да те е страх и самолет да вземеш бе,бах ти и държавата..Обикновените пътници стават и то без да знаят трафиканти.Слагайте кaтинари,никoй няма право да ги разбива без ваше присъствие,и ако това ви се случи,сигнализирайте и отворете куфара пред митничара на съответната държава. Те наще като отварят куфата разбивайки кaтинара,може да ви сложат нещо много опасно и вие ще загазите..Слагайте кaтинари
98
10
 
13
 
! Отговори
Dido преди 12 години
Подобни неща се случват малко или много по всички летища! Проблем е! Но Български евродупетат да застане пред Европейския парламент и да иска затваряне на Българско летище .... Няма по гнусно и подмолно поведение. Да резилиш държавата си пред света заради вътрешни политически игри.СРАМ!!!!
97
3
 
6
 
! Отговори
1 balgarin v EU преди 12 години
И аз се присъединявам към това летище София да бъде затворено, докато не се уреди проблемът с отварянето ка куфарите. Освен че крадат козметика и нови дрехи, също изчезват и дрехи които съм носила. Не разбирам само как после някой ще сложи носени дрехи. Мен лично ме е гнус.
96
4
 
12
 
! Отговори
AHA преди 12 години
Права е мръсницата в случая,на мен лично ми разбиха кaтинара от терминал 2...Следващия път ще ги съдя...Нямат право ,а и е опасно...Откъде да знам какво могат да ми мyшнат вътре...Да затворят,докато не се наyчат да не крадат и в случай на съмнение,да отворят кaтинара в присъствието на собственика на куфара..Това са сериозни неща
95
0
 
10
 
! Отговори
Товарната лента преди 12 години
Кражбите на Летище София започнаха две-три години след смяната на режима на Тодор Живков. Просто това е част от цялостната деградация на държавата и обшеството. Кражбите се извършват от хората, които пренасят и товарят багажа. Багажът се тараши включително и в товарният отсек на самолета, когато въпросният служител е скрит от всякакви очи, а мобилната товарна лента му подава багажите. Много добре съм запознат с въпроса!
94
3
 
11
 
! Отговори
j преди 12 години
Ето защо сме последни в Европа. Зщо то се казва нещо което е факт, което се знае. И какво, всички онанисти тук гракнаха, такава била инаква била, не им пука вярно ли или не. Така е в БГ, който каже истината и на кладата, и селяните да се кефят, защото един е дръзнал да им го каже. Срам ме е от вас . А нея не я мислете хубава , оправна и няма да се върне тук на село при вас. А и вие несте потърпевши в междуселските каруци по рядко се краде
93
2
 
13
 
! Отговори
KOKO преди 12 години
Крадат и разбиват кaтинари...Да спрат летището,докато не е станала фатална беля,като наример обикновените пътници да станат жертва на наркобосове или мафии. Като ти отворят къфара,спокойно може да ти пахнат нещо и да те ппосрешнат в дръгата държава...Много е опасно