Бойко Борисов – производно на Валентин Златев, рече Янев

РЗС няма да води толерантна кампания, предупреди лидерът на партията
Обновена: 2 авг 2011 22:39 | 2 авг 2011 22:00,
153
Бойко Борисов – производно на Валентин Златев, рече Янев
Снимка: Булфото

"Всяко чудо, режисирано от Бойко Борисов, е за три дни“. Така лидерът на РЗС Яне Янев коментира в Ямбол сагата около отнетия лиценз на Лукойл и последвалото решение на Софийския административен съд за връщане на лиценза на компанията.

По думите на лидера на РЗС кризата с горивата е постигнала своите цели – облагодетелствана е ГЕРБ, бетонирани са позициите на Валентин Златев и за първи път е намерен начин за деблокиране на държавния резерв.

"Няма конфликт между премиера и шефа на бургаската рафинерия, защото Бойко Борисов е производно на Валентин Златев“, категоричен бе Янев.

Той заяви в още, че разполага с информация от секретни документи от Европейски институции към България с препоръки за решаване на проблема с нефтеното пристанище „Дружба“.

Според Янев „това е руски анклав на наша територия, където нито една българска институция не може да осъществи контрол върху ставащото там“.

Лидерът на РЗС допусна, че освен петрол през пристанището може да преминават пратки с оръжие и наркотици.

За предстоящите избори наесен Янев обяви, че неговата партия няма да води клиширана кампания, и предупреди опонентите си да не очакват толерантна кампания.

В РЗС вече разполагали с факти и доказателства за корупционни практики на основните си опоненти – ГЕРБ и БСП – и нямало да мълчат за тях, защото според лидера на партията в една предизборна кампания „трябва да има диспути и тежки дебати“.

При посещението си в Ямбол лидерът на РЗС представи официално кандидата за кмет на града, подкрепен от партията. Това е Кирил Тодоров, кмет на общината в периода 2003–2007 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: Яне Янев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
1
 
! Отговори
ваня преди 12 години
Това е поведение на човек, който е несигурен в собствените си сили и работата му не върви, защото в последно време РЗС не се занимава с нищо друго освен обиди и злобни коментари.
147
3
 
3
 
! Отговори
Спиро преди 12 години
Яне не спря с неговите глупости, мисли си, че като плюе по ГЕРБ е интересен.Точно затова ми харесват от ГЕРБ, защото всички ги плюят, но те успяват да запазят добрия тон.
146
3
 
3
 
! Отговори
Амидала преди 12 години
Поредните глупости на Янето.
145
3
 
3
 
! Отговори
Марио преди 12 години
Много некоректно се държи напоследък Янев спрямо Борисов. Постоянно го напада с измислени и едва скалъпени обвинения. На всичкото отгоре постоянно говори, че имал всякакви документи и улики за корупция и измами, но никой не ги е виждал. Това е много подмолен подход. Ето за това ще подкрепям ГЕРБ - играят честно и работят в името на народа!
144
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЯНЕТО Е ПЪЛЕН *** ...
143
3
 
5
 
! Отговори
Витко преди 12 години
Много е жалко Яне Янев да говори по този начин, с тези клишета. Мисля, че не е коректно да говори по адрес на Борисов, най-малкото, защото са един вид колеги,а и Борисов не е тръгвал да атакаува никого. Постоянните коментари са по негов адрес,а той понякога само отвръща на удара,което би направил всеки уважаващ себе си човек.
142
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не виждам смисъла да се обижда Бойко Борисов с подобен тип скандал. Прекалено изтъркано звучи всеки един намек, ако искате, свързан с гей-културата. А и да не забравяме, че се помнят първите, а не вторите! Е, поне в нещо Янев е първи и поне от тук няма да може да изпадне, защото то това си е до гроб. Беше време да се замажат очите с една сватба, така леко предизборно. Те и без друго само тогава се поразмърдват, за да покажат, че са видни последователи на миналото. Аз живея днес и вярвам в ГЕРБ!
141
5
 
4
 
! Отговори
Мишо Антонов преди 12 години
Здравейте!Казвам се Мишо Антонов и аз съм човекът от Благоевград, с когото Бойко имаше връзка. Пиша ви, защото искам опровержение по повод материала, който сте публикували вчера (17 декември) Любовникът на Бойко го предал срещу 20 000 лв.. Източникът ви лъже! Вярно е, че казах на депутат от Атака, с когото бяхме в интимни отношения, за връзката ми с Бойко, но не съм взимал пари от Цветан, няма и да взема! Направих го, защото исках да си отмъстя на Бойко.Двамата се познаваме отдавна още преди да влезе в политиката. Но Бойко винаги е крил сексуалната си ориентация, срамува се, че е гей и затова връзката ни беше тайна. Криехме се и за пред хората се преструвахме, че не се познаваме. Той идваше почти всяка вечер в квартирата, която бях наел, в продължение на две години. Когато се запозна с Алексей Петров, започна малко по малко да се отдръпва, заплаши ме да не казвам на никого, защото градял кариера. Знаех, че Алексей го държи на мушка, помолих го да се откаже, за да запазим връзката си. Да каже на всички кой е! Но накрая той се изплаши и ми каза да не го търся повече.Искам пак да повторя не съм го издал за пари! Никога не са ме интересували парите нито на Бойко, нито на друг. Но той много се промени, започна да ми праща обидни SMS-и да не го притеснявам, нарече ме противно ***. Защо? Той също е гей и аз го оправях редовно, така че да не се прави на хетеро! Моля ви да публикувате писмото ми, за да излезе истината наяве!Съжалявам, Бойко, но ти ме предизвика! Откакто се нагъзи на Цветан нещата се промениха и в политически , и естетически, акакто и в педераски план. Признай си че си Гей и не се крий зад Сергей нито зад пагона на ГейНерал. всеки зане че искаш да станеш ГейАналЛизимуст, ама батко Цеци нема да ти даде тази работа. затуй върни се в Благоевград да си поживееш както ти се полага.
140
8
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
янето да гледа себе си ,Борисов е безупречен
139
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЯНЧО *** - *** НА МАФИЯТА И ТРОЙНАТА ШАЙКА
138
9
 
11
 
! Отговори
до 140 преди 12 години
Първо, вече имаме две голями спортни зали които не могат да си уплътнят времето: Универсиада и ФестивалнаВторо - защо на Продфесионални отбори се строи с нашите (на данъкоплатците) пари. Ние ли печелим или мутрите?
137
5
 
12
 
! Отговори
50 лв от ПОЗИТАНО преди 12 години
Казват че съм бил плювач и шлифован подмазвач. Но аз друго не умея! Бог ми даде две ръчички да се чеша изотзад. Какво да ям? Онова, което излиза оттам? Затова въртя си милите очички пред всеки, който дава ми парички. Аз и върху майка си ще хвърля свойте гадни, тлъсти храчки само да ми плаща милият плащач. И тез телевизионери как разбраха, че ми дават по 50 сребърника та ме изтипосаха в новините? Те сега са 50. Но колкото повече наближават изборите, колкото по-злостно храча и колкото повече губи моят плащач, толкова повече ми се вдига цената.
136
9
 
3
 
! Отговори
Лайфаймер преди 12 години
Доказано е, Той беше в делаверата с безакцизната продажба. Това са стотици милиони годишно. Театъра скоро ще свърши.
135
13
 
19
 
! Отговори
do 139 преди 12 години
Не я щат, защото е първата спортна зала, строена у нас след падането на комунизма. Те така не искат и новото училище в София, пак защото не е строено училище в София от 1983. Те и магистралите не искат, защото това е първото правителство, което завърши барем една (и чакаме още 2-3). Те са против и новия национален стадион, който се планира, защото ще бъде построен за по-малко време и пари от "ремонта", който те направиха на "Васил Левски"..Защото са социалисти, сиреч - крадци!
134
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе нали решението за строежа на зала Армеец било взето по времето на царчока,сега заащо квичите,че била излишна.Подписали договори,после викат-за какво ми е ,не я ща!
133
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Агенция "Митници" депозира жалба срещу "Лукойл"От институцията смятат, че е нарушен принципът на равенство на страните Агенция Митници депозира на 2 август в Административен съд София град две жалби срещу определения 4343 и 4344 на съда, с които е спряно предварителното изпълнение на решения 527 и 528 от 22.07.2011 г. на директора на Агенция Митници за прекратяване на лиценза за управление на данъчен склад на Лукойл Нефтохим Бургас АД, съобщиха от агенцията.Според Агенция Митници административният съд неправилно е приел, че Лукойл Нефтохим Бургас АД е доказало вида и размера на претендираните вреди, както и вероятността за тяхното настъпване. Административният съд е изградил тезата си върху представените от жалбоподателя договори за доставка на нефт и готова продукция и значителните вреди, които дружеството претендира, че ще претърпи като неустойка за неизпълнение на ангажиментите по договорите. При внимателния прочит на договорите, продавачът е Лукойл България ЕООД и Лукойл Нефтохим Бургас АД, което е друго дружество, не е страна по договорите.Агенция Митници смята, че е нарушен принципът на равенство на страните и не е предоставена равна процесуална възможност за защита. От определенията на съда ясно личи, че не са обсъдени аргументите на Агенцията във възражението по жалбата, депозирани на 01.08.2011 г. в 09.00 часа, въпреки дадения от съда кратък срок (един час) за това.Съдът не е взел предвид, че актът на директора на Агенция Митници подлежи на предварително изпълнение по закон чл. 53, ал. 3 от Закона за акцизите и данъчните складове.Съдът игнорира и важното обстоятелството, че Лукойл Нефтохим Бургас АД е имало достатъчно време да подготви дейността си за работа при условия, изключващи прилагането на режим отложено плащане на акциз. Отнемането на лиценза, респективно спирането на дейност на Лукойл Нефтохим Бургас АД е закономерна последица от неизправното поведение на складодържателя по отношение на задълженията, които е имал по ЗАДС, наред с всички други лицензирани складодържатели
132
5
 
1
 
! Отговори
йозеф менгеле преди 12 години
даже хора го видяли да се разхожда веднъж
131
2
 
13
 
! Отговори
Румен Петков преди 12 години
Янке... за наркотици ти няма да говориш, да не ти се случи случка..
130
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Единствената разлика между Бойко и Яне е кой плаща на медиите...А е доказан за българската действителност факт, че народодобитъкът не вярва на Обективни факти, а на медийно повтаряни факти. Преди са променяли учебниците, за да променят историята, сега насочват медиите със същата цел, тъй или иначе отдавна вече голяма част от народодобитъка се образова от тях.
129
9
 
2
 
! Отговори
йозеф менгеле преди 12 години
даже в едно градче в бразилия направих така че всекипети е германец.много често го посещавах.хитлер пък бе в аржентина с *** браун