Кандидатът на ГЕРБ – познат на обществото

Управляващите доказали, че могат да "градят", смята Фидосова
Обновена: 29 авг 2011 18:53 | 29 авг 2011 09:46,
569
Кандидатът на ГЕРБ – познат на обществото
Искра Фидосова. Снимка: БТА

Кандидатите за президент и вицепрезидент на ГЕРБ са хора, познати на обществото с властови позиции.

Това разкри пред bTV съпредседателят на парламентарната група на управляващите Искра Фидосова.

По думите й късното им обявяване не е проблем, тъй като ще има достатъчно време да бъдат показани през предизборната кампания.

Фидосова подчерта, че ГЕРБ е първата партия, която ще обяви цялата си кандидатпрезидентска двойка на 4 септември.

„Нека да ги оставим да си свършат работата там където са техните постове и позиции в момента”, призова тя.

Фидосова обаче отказа да обвърже името на регионалния министър Росен Плевнелиев със слогана на партията „Градим България”, който беше анонсиран вчера от шефа на предизборния щаб Цветан Цветанов.

Според нея новото мото е продължение на предишното – „Да докажем, че България може”.

„Доказахме, че България може да строи, че България може да бъде финансово стабилна страна, че България може да реформира и да има модерно здравеопазване и образование. Думата „градим” е естествено продължение на това, което сме правили досега. Ние изграждаме, продължаваме да развиваме България”, обясни тя.

Още по темата
Искра Фидосова отбеляза още, че партията в момента не получава дарения от физически лица за финансиране на предизборната кампания. А досега те в цялата страна са не повече от няколко хиляди лева.

„Работим само със субсидията, която се определя според броя гласове. На всеки глас по 15 лева”, обясни Фидосова.

Относно изборния туризъм тя бе категорична, че с приетите промени в закона, свързани с уседналостта, вече са дали положителен резултат.

Регистрация на избиратели с тази цел е била извършвана само в периода от осем дни след ветото на президента и решението на Конституционния съд. А техният брой е до 500 души, което не би трябвало да повлияе значително на целия изборен процес, коментира Фидосова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


569
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
474
0
 
1
 
! Отговори
tuka ima NLO преди 12 години
predi 10 min . tea 902 KOMENTARA beha na tazi statia ''Кандидатът на ГЕРБ познат на обществото'' a sega sa tuka , kak stava tova ne mi e qasmo , teleportiraha KOMENTARITE ot edna Tema na druga
473
0
 
1
 
! Отговори
fori преди 12 години
5 пъти ресетвам страницата и не виждам коментарите
472
2
 
1
 
! Отговори
FBI преди 12 години
a koi 6te pla6ta za Vazroditelnia Prozes , ili tva ne se e slu4valo kato Osmanskata Imperis
471
3
 
11
 
! Отговори
Ей преди 12 години
До 504Българино. след "конгрочулейшън"?, това е втората думичка, която са научили ***. Радвай им се, насърчи ги. Ти направо през кръста.
470
0
 
9
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Абе кой го измисли това гнусно "слоган"???? Какво е лошото на "мото" или "девиз" ???
469
4
 
15
 
! Отговори
belalov преди 12 години
То и кандидата на ГЕРБ до сега е една виртуална, имагинерна и хипотетична личност! Може да си остане такъв и след изборите, герберче ненагледно!
468
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Крайно време е Бойко да се кандидатира. Ако хората го желаят, да го изберат.Аз също пия алкохол - харесва ми, хем змам колко е вреден.
467
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов-Фидосова???
466
13
 
4
 
! Отговори
krass преди 12 години
Я ги виж *** къде са били ! В форумите ! Пишат ли пишат ! Червени другарчета,да ви кажа ли какво точно се случва ! Случва се това, че единственото място,където можете да си изкажете злобата са форумите.Вие се превръщате в виртуална партия.Реалният живот ви здъвка и изплю. Затова,като си приберете Гоцето пак при вас. най-добре ще е да се преименувате отново - Антибългарска Виртуална Соц-Сбирщина.Ясно !?
465
0
 
15
 
! Отговори
belalov преди 12 години
Само не Фидоска, нищо че е известна!
464
5
 
1
 
! Отговори
krass преди 12 години
Предлагам да правим предположения,кой ще бъде предложението на ГЕРБ за президент.Като начало аз залагам, че ще бъде Николай Младенов.
463
8
 
4
 
! Отговори
кикс преди 12 години
Това е много добре, че ще бъде познат на хората. Ще подпомогне за повече доверие на ГЕРБ!
462
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Президентската двойка ще е Фидосова - Цачева :D
461
2
 
17
 
! Отговори
papi преди 12 години
Да бе, като Фидосова - гради си само снагата!
460
1
 
4
 
! Отговори
верен преди 12 години
олеле съвсем изтрещяхте!С Хитлер,с великан,ще сравнява тия лилипути и лилипутки?!знаете ли кой е оня с шапката ,кога се появил,къде,за какво се е появил и какво е направил..от каква умопомрачителна катастрофа е вдигнал Германия..за да е номер едно- най-малкото - в Европа!А БГ тъне на дъното на дупката на клоаката от 1944г. до днес и разбира се,ТЕ пак,ТЕ винаги са тук!Народът :мъдър" ги избира,търпи,харесва му в клоаката-уютно,топличко му е!! Къде да се пребива да се труди и конкурира с белите??
459
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ ще загубят, защото единствено те от всички други партии преди това си позволиха да ни блокират заплати и пенсии за цели 4 години и ни увеличиха годините за пенсия до гроб, но и тяхното си стои, ще дойде ден, в който ще врат в казана с катрана.
458
0
 
14
 
! Отговори
Sa преди 12 години
ГЕРБ ще загубят, защото не си изпълниха предизборните обещания, защото ни излъгаха, така, както ни излъга и Царя, защото ни направиха най - бедните, болните и нещастни хора в Европа, та и извън нея.
457
2
 
9
 
! Отговори
Хитлер и Мусолини преди 12 години
Това показва, че ГЕРБ са последователи на Хитлер и Мусолини, които са действали с такива методи И не само това. Стилът им на управление, налаган от полуграмотният им вожд ББ е пропит с наглост и безскрупулност, преплетени с некадърност и простащина. Жалко е, че българинът харесва, избира и търпи това, без капка чувство на отговорност пред бъдещето на своите деца. Аз лично се срамувам, че всичко това ми се случва, че всичко това се случва на България.
456
1
 
15
 
! Отговори
това му е почерка преди 12 години
Както обикновено "***", ще абдикира от премиерството и ще се кандидатира за президент...Ако не го изритаме и спечели, по навик ще повтори депутатстването и ще абдикира и от там като остави някой фигурант вице за президент ще се върне на премиерството, за да има всичките власти върху тъпия "МАТР`ЯЛ".... това му е почерка и манталитета, гаменски, бандитски...
455
0
 
15
 
! Отговори
тама неверни преди 12 години
защо ли боко, га требваше в япония да ходи на статуята на Буда се успа, а иначе никогиш сън не го лови