Кандидатът на ГЕРБ – познат на обществото

Управляващите доказали, че могат да "градят", смята Фидосова
Обновена: 29 авг 2011 18:53 | 29 авг 2011 09:46,
569
Кандидатът на ГЕРБ – познат на обществото
Искра Фидосова. Снимка: БТА

Кандидатите за президент и вицепрезидент на ГЕРБ са хора, познати на обществото с властови позиции.

Това разкри пред bTV съпредседателят на парламентарната група на управляващите Искра Фидосова.

По думите й късното им обявяване не е проблем, тъй като ще има достатъчно време да бъдат показани през предизборната кампания.

Фидосова подчерта, че ГЕРБ е първата партия, която ще обяви цялата си кандидатпрезидентска двойка на 4 септември.

„Нека да ги оставим да си свършат работата там където са техните постове и позиции в момента”, призова тя.

Фидосова обаче отказа да обвърже името на регионалния министър Росен Плевнелиев със слогана на партията „Градим България”, който беше анонсиран вчера от шефа на предизборния щаб Цветан Цветанов.

Според нея новото мото е продължение на предишното – „Да докажем, че България може”.

„Доказахме, че България може да строи, че България може да бъде финансово стабилна страна, че България може да реформира и да има модерно здравеопазване и образование. Думата „градим” е естествено продължение на това, което сме правили досега. Ние изграждаме, продължаваме да развиваме България”, обясни тя.

Още по темата
Искра Фидосова отбеляза още, че партията в момента не получава дарения от физически лица за финансиране на предизборната кампания. А досега те в цялата страна са не повече от няколко хиляди лева.

„Работим само със субсидията, която се определя според броя гласове. На всеки глас по 15 лева”, обясни Фидосова.

Относно изборния туризъм тя бе категорична, че с приетите промени в закона, свързани с уседналостта, вече са дали положителен резултат.

Регистрация на избиратели с тази цел е била извършвана само в периода от осем дни след ветото на президента и решението на Конституционния съд. А техният брой е до 500 души, което не би трябвало да повлияе значително на целия изборен процес, коментира Фидосова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


569
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
434
3
 
10
 
! Отговори
Шпек преди 12 години
До 430, препуснал си японското име на Фидосова-ломската ламя, Напутака Мусесака ...
433
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мили ми говедари,свинари,оФФФчари и тем подобни твари,че вие отБСП(БКП) сте си сЪщите като сиамските близнаци с ГЕРБ(БКП) ...*)))Една майка БКП ви е пръкнала и престанете да правите циркове...мутрата си е ваш...искате не искате...*)))КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ...И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ...С една дума НЕ заблуждавайте ШАРАНИТЕ!Б.Б. е един РИМЕЙК , една кавър версия на Тошо, в 2011 година....още по-***...*))) Лош и закъснял дубликат... , модел 2011 -та ...*)))
432
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кръстникът на дъщерята на Бойко Методиев Борисов и Големият Маргин...Затова нещата се подреждат - експерт, милиционер, експерт, милиционер...А на върха - МУТРА...
431
0
 
8
 
! Отговори
Гражданско общество! преди 12 години
Една обикновена демократична историяВ кръчмата в село Дядовско, община Черноочене, се събирали симпатизанти на ГЕРБ. Айдън Осман от ДПС влязъл в кръчмата и поискал алкохол. След отказа да му бъде сервирано питие мъжът се обадил на свои познати за подкрепление. Допълнителното подкрепление, изпотрошило стъклата на няколко автомобила пред заведението. След това групата влязла вътре и предизвикала сбиване. Собственикът на кръчмата е член на ГЕРБ и е бил кандидат за кмет. Някои от пострадалите в схватката са постъпили в Центъра за спешна помощ за обработка на раните. Информацията потвърди депутатът от управляващата партия Цвета Караянчева пред Dnes.bg. Не закъсняват успехите на градежа! Класическа демокрация по книга! А някой още твърди, че нямаме гражданско общество и хората са пасивни. Лъжете, ***!
430
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама много е секси,нали?
429
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И все пак Тиквата не е толкова ***, колкото изглежда - Първо килърите му разстреляха като прасе Бай Миле заедно с 4-мата му бодигардове и сложи ръка върху бизнеса му. След това гръмнаха и уж мистериозно изчезналия Мето Илиянски, който се опита да наследи Бай Миле. Сега Тиквата е едноличен владетел на наркопазара в София. Парите не са никак малки. Има и къде да се перат - Банката на мутреската му. Всичко върви по план. А *** стадо дори ръкопляска, на тези които тровят децата му...
428
1
 
6
 
! Отговори
на снимката преди 12 години
Мама барбаронка!Муци!А'е у лево!
427
1
 
12
 
! Отговори
Митко преди 12 години
Фидосова, знаеш ли па че ми е през оная работа коя ще е кандидат президенската двойка на ГЕРБ. АаааааааааАААааа!!!!
426
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С ТИКВИТЕ НАПРЕЕЕД...КЪМ "СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ" ДРУГАРЕЕЕЕ!
425
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никога не бих гласувал за подобна *** като мутренския ГЕРБ !
424
0
 
10
 
! Отговори
Расте бодра смяна! преди 12 години
Да докажем, че България може!... Унищожена марихуана за 50 лева е причина 16-годишен младеж да убие 12-годишния си приятел в София на 24 август 2011 . Финансова стабилност и свиване на разходите, това е изходът от кризата! Дори децата на демокрацията са го разбрали, 50 лева са си 50 лева!
423
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фидоската....лицето на ГЕРБа!
422
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СНИМАТА КЪРТИ И НАЙ-ЗДРАВИТЕ МИВКИ!
421
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Природата е доказала,че СВИНЕТЕ много обичат в менюто си да имат и тикви...
420
1
 
12
 
! Отговори
Младите могат! преди 12 години
Да докажем, че България може!... 24-годишна жена уби баща си заради дълг от 50 лева в Горни Дъбник. Това доказва, че когато искаме можем! Благодарение на грижите на Герб, младите хора вече сами се справят със ежедневните трудности.
419
1
 
10
 
! Отговори
ха ха ха преди 12 години
в очакване на годо.....бати смехурията , какви са тия смехурии че да казват кой е
418
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
abe 4e gradite, nema nisto losho. Eee vash Cecko 6 aaahpertamenta izgradi. verno izpolzval e nekakvi papki za taa rabota, i to v systoto vreme kogato na Sergo Bobara mu lipsvat nekakvi dekiumenti.na4i kradnete ot Sergo, nosite matriAAlite u nekakvo posolstvo i posle gradite ahhhpartimenti, sha vi se nevidi u polit-mastrubatorite
417
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да докажем, че България може!...При градивна политика успехите не закъсняват!Само за нощ в София (на 29 авг 2011) са регистрирани пет опита за самоубийство, три от които успешни! България е с най-висок дял на успешните опити за самоубийство в Европа, като броят на опитите - най-често сред младите хора, нараства. Това обяви д-р Михаил Околийски, ръководител на направление "Психично здраве" към Националния център по опазване на общественото здраве /НЦООЗ/.Всеки ден едно българско дете прави опит за самоубийство, като най-малкото от тях е било на 8 години,
416
15
 
3
 
! Отговори
Миро преди 12 години
Напълно подкрепям думите на Фидосова. България доказа, че може да гради и новото мото на ГЕРБ е продължение на предишното! Вярвам, че техният кандидат ще спечели изборите!
415
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ББ "Ние градим с бухалки в ръка"