Кирил Добрев от 10 г. нямал нищо с арестувания бизнесмен

Депутатът не можел да отговаря за действията на Ангел Дерменджиев
Обновена: 31 авг 2011 12:44 | 31 авг 2011 12:42,
69
Кирил Добрев от 10 г. нямал нищо с арестувания бизнесмен
Депутатът Кирил Добрев с колежката Мая Манолова. Снимка: БТА

Червеният депутат Кирил Добрев се разграничи от арестувания бизнесмен Ангел Дерменджиев, който е негов съдружник в компанията "Пирин Ват".

"Не мога да нося отговорност за действията на лица, които познавам отпреди десет години и оттогава нямам отношения", коментира той пред журналисти в парламента.

Според него в България всеки може да бъде арестуван.

"Доколкото знам, лицето Ангел Дерменджиев е един сериозен бизнесмен, защото лично Павел Димитров и Бойко Борисов му откриха завода за боклука", каза още Добрев.

При акцията на МВР в София вчера бяха задържани бизнесменът Ангел Дерменджиев и Севдалин Минчев–Севдо.

Антимафиотите разбиха престъпна група, натрупала близо милион и половина лева чрез изнудване, сила и внушаване на страх. МВР все още издирва и трети съучастник.

Още по темата
Задържаният Ангел Дерменджиев освен собственик на завода за отпадъци край Варна, притежава още 19 фирми. Сред тях е "Пътстрой – Варна" и "Пирин Ват", в която пък е съдружник с червения депутат Кирил Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
4
 
! Отговори
Сокол преди 12 години
Този Дерменджиев е пълен *** - бивш комунист и мутра...нищо ново под слънцето в милата татковина!
54
1
 
11
 
! Отговори
ЧИЧО КУФАР преди 12 години
БРЕХ, ВСИЧКИ РАЗБОЙНИЦИ ВСЕ НЕВИННИ СЕ ИЗКАРВАТ ! АМА ТИЯ ОТ БСП-ТО ЕДИН СВЕСТЕН НЯМА ! КРАДОХА 20 ГОДИНИ И СИ МИСЛЯТ ЧЕ ОЩЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТОВА ! И КАТО ГИ ХВАНАТ -НЕ, ТА НЕ ! ОТ ПАРТИЯТА КЪРМИЛНИЦА ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ САМО И САМО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ЛАПКАТ ! ВРЕМЕ Е ДА ИМ ПОКАЖЕМ ЧЕРВЕН КАРТОН НА ВСИЧКИ РАЗБОЙНИЦИ ! БСП-ДПС КОАЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА СИ ОТИДЕ ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ ! ВСИЧКИ ТАМ СА НАВЪРЗАНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА И КРАДАТ ЛИ КРАДАТ ! СТИГА ТОЛКОВА ! ВРЕМЕ Е ЗА МЕТЛАТА !!
53
1
 
8
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 12 години
ПАРТИЯТА КЪРМИЛНИЦА БСП Е С ДВЕ ЛИЦА ! ЕДНО ГОВОРИ, ДРУГО ВЪРШИ ! ТАКИВА СА И ЦЯЛАТА ВЪРХУШКА ! ГОВОРЯТ ЧЕ СА СОЦИАЛНА ПАРТИЯ ПРЕД ПЕНСИОНЕРИТЕ,*** И *** , А ВСЪЩНОСТ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КАПИТАЛИСТИ И ОЛИГАРСИ ! ТОВА ГО ПОСТИГНАХА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛЮБИМАТА СИ ПАРТИЯ КЪРМИЛНИЦА В ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ ! СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА ,ОКРАДОХА Я И СЕГА СЕ ПРЕДСТАВЯТ КАТО ЧИСТИ И НЕОПЕТНЕНИ !!! ГОЛЯМА НАГЛОСТ, ГОЛЯМ ЦИНИЗЪМ ! ВИНОВНИ СМЕ НИЕ ,ЧЕ ГИ ТЪРПИМ ТОКЛКОВА ГОДИНИ !!!
52
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да бе да. Нищо общо нямал:). Кой ми *** в гащите.......
51
5
 
3
 
! Отговори
некой преди 12 години
ГЕРБ, БСП, ДПС, РЗС, СДС=ДСБ, НДСВ и на президента проекта, са все едни и същи... Кога ли ще дойде новият партиен проект (с уж нови неопетнени лица) та да го изберем и пак да чакаме и чакаме промяната... а тя няма да дойде и след 50 г. България е една пионка в световната икономика. Преди диктуваше Русия, сега Америка и Европа. А трухите за България се взимат от акронимите по-горе... Всичко е за ПАРИ!!!
50
1
 
7
 
! Отговори
arhar преди 12 години
Не трябваше ли Л. Корнезов вече да е станал и да ни каже кой член от НПК са нарушили съдружниците на неговия съпартиец ? Или сега червените депутати ще ни кажат, че това е полицейщина и политическа репресия ?
49
1
 
5
 
! Отговори
arhar преди 12 години
Една поговорка гласеше : ' Ако не познаваш някого , виж му приятелите ! 'Какво ли ще каже сега Румен Петков за своя съпартиец и какви ли епитети и худежествени изрази ще използва , за да ни опише действителността ?
48
1
 
7
 
! Отговори
:-))))))) преди 12 години
TOVA E PARTIQTA MAIKA,LICETO NA OKTOPODA. NE SE 4UDETE TOVA E EJEDNEVIETO IM.
47
1
 
5
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
DA I BSP NE MOJE DA OTGOVARQ ZA TRAKTORA I ZA GALEVITE.PROSTO R.PETKOV SAMO E DOGOVARQL PROCENTA OT OTVLI4ANIQ I DROGA
46
2
 
10
 
! Отговори
НАСКО преди 12 години
НАГЪЛ-ПО-НАГЪЛ-НАЙ-НАГЪЛ-БСП-ар-КРАДЕЦ !!! КАПИТАЛИСТ,МАФИОТ !!! ИНАК ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И *** Е ЗА СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА !!! БРЕХ ЦИНИЗЪМ БРЕЕЕЕ !!!!
45
2
 
4
 
! Отговори
Бургас преди 12 години
Какво друго да каже,няма да каже да бизнеспартньор ми е...всички са крадци..БСП,ГЕРБ,ОДС,ДПС всички крадат и не спират мамка им ***..
44
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само Бойко
43
3
 
5
 
! Отговори
до леля преди 12 години
Лельо, лельо, много си се разприказвала ама внимавай в картинката! То освен мене разправят и много други има с тъмно минало, но някой от тях се оправиха и станаха министри и премиери, а пък аз си останах един депутат!
42
2
 
14
 
! Отговори
Киро Добрев-Куфара преди 12 години
Аз не съм носил куфари с пари през границата,нямам отношения с тези куфари и не познавам собствениците им!Всеки може да бъде арестуван като мен на летището с такива подхвърлени куфари!
41
3
 
15
 
! Отговори
На Кирчо леля му преди 12 години
Абе Кирчо, абе леля, значи ти участвуваш като съдружник с този Ангелчо, яли сте и сте пили и пърдяли под един юрган , дето се казва, познавате си и кътните зъби и накрая, понеже Димитров и Б.Б. открили завода за ***, те да отговарят за него! Не така, леля, така се не прави! Та когато въпросният Ангелчо се е оформял като рекетьор, т.е. като бизнесмен, ти си бил с него, ти отговаряш и теб трябва да те арестуват и да те поразпитат и за Дерменджията, и за онези много хиляди марки, дето ги пренесе през границата, ама ти се правиш на дръж ми шапката и бягаш по тъча! Ти че си нахален и нагъл още от малък , ние, родата ти го знаем, защото вместо шекер, в кафето ни сипваше сол, ама вече си голямо момче, ама то си е казано: голям човек, - големи лъжи! Накрая дя не стане като с Пелов от Ботевград, който уж се оправил, ама обра златарското ателие! Да не видим пак някои да тичат със златните накити, а на маската на единия да пише : "Аз съм депутат!" . Защото македонец само с юнашки подвизи забогатява, не с мирен труд! Хайде довиждане, пък друг път се дръж по-цивилизовано, а не нахално, като македонец от неврокопско - демек аз съм съдружник на Дерменджията, ама Бойко да отговаря!! Защо бе, леля, защо Бойко и на теб да ти трие ***! Да го бърше СерГейчо, че знае как се прави това! Кирчоо, да си имаме уважението!
40
1
 
13
 
! Отговори
еми преди 12 години
помните ли народната приказка как добрия юнак "Добрев" ни спаси от лошия многоглав змей - Виденов в чието правителство беше (демек едната глава прелапа другата), странно е само че днес лошия остана с едно апартаментче ,а за поколението на добрия се носят легенди (това заприлича на приказка без край)
39
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Доколкото знам, лицето Ангел Дерменджиев е един сериозен бизнесмен, защото лично Павел Димитров и Бойко Борисов му откриха завода за ***" - мисля,че няма нужда от други коментари.
38
13
 
7
 
! Отговори
ОПС - до 43 преди 12 години
Не ме разбра - просто казвам да се мери с еднакъв аршин. Ако е виновен Добрев за съдружниците си - следва , че е виновен и Б.Б. за съдружниците си. А на въпроса ти защо на Б.Б. му викат мутра - ами явно е с по изявени силови съдружници. Та с предходния си пост просто икам да кажа да не бъдете коне с капаци и да разсъждавате трезво и реално. Ама ако си заслепено Герберче - кво да ти обяснявам?
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да му се празня на "абсурбатора"
36
1
 
17
 
! Отговори
ОБРАЗОВАН ПЕНСИОНЕР преди 12 години
НАПРЕД ПАРТИЯ ЛЮБИМА ! БСП, БСП,БСП !!!БСП Е С ДВЕ ЛИЦА ! ЕДНО ГОВОРИ, ДРУГО ВЪРШИ ! ТАКИВА СА И ЦЯЛАТА ВЪРХУШКА ! ГОВОРЯТ ЧЕ СА СОЦИАЛНА ПАРТИЯ ПРЕД ПЕНСИОНЕРИТЕ,*** И *** , А ВСЪЩНОСТ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КАПИТАЛИСТИ И ОЛИГАРСИ ! ТОВА ГО ПОСТИГНАХА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛЮБИМАТА СИ ПАРТИЯ КЪРМИЛНИЦА В ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ ! СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА ,ОКРАДОХА Я И СЕГА СЕ ПРЕДСТАВЯТ КАТО ЧИСТИ И НЕОПЕТНЕНИ !!! ГОЛЯМА НАГЛОСТ, ГОЛЯМ ЦИНИЗЪМ ! ВИНОВНИ СМЕ НИЕ ,ЧЕ ГИ ТЪРПИМ ТОКЛКОВА ГОДИНИ !!!