Преглътвам! Синята коалиция остава, обеща Костов

ДСБ няма да издига свой кандидат за президент
Обновена: 3 сеп 2011 09:47 | 2 сеп 2011 21:43,
125
Преглътвам! Синята коалиция остава, обеща Костов
Снимка: Булфото

Политическата воля на ДСБ е да бъде запазена Синята коалиция.

Това заяви лидерът на тъмносините Иван Костов в специална декларация по повод създалото се напрежение в Синята коалиция, след като вчера СДС се регистрираха в ЦИК за участие в президентските избори с ОДС, но без тъмносините.

Костов призова всички членове и симпатизанти да не се поддават на провокации, да не влизат в противопоставяне и конфликти помежду си, и да подкрепят на изборите кандидатите на Синята коалиция.

"Въпреки нашето желание, г-н Румен Христов ще бъде регистриран като кандидат за президент на друга, а не на Синята коалиция. Независимо от това ДСБ отново декларираме, че признаваме резултатите от предварителните избори, няма да издигаме свой кандидат за президент, подкрепяме спечелилия кандидат", отсече Костов.

ДСБ декларира още, че ще изпълнят всяко местно споразумение за изборите, ще подкрепят регистрираните общински сини коалиции, ще изпълнят поетите задължения за регистрация на техните кандидати за кметове и листи на съветници.

"Желанието ни е да работим за политическия успех на Синята коалиция в Народното събрание като противник на БСП и ДПС и критична алтернатива на управлението на ГЕРБ", се посочва още в документа.

По-късно в кулоарите на парламента на въпрос дали егото на лидера на ДСБ е виновно за това, което се случва, както го обвини Мартин Димитров, Иван Костов посочи, че той не се явява на избори и няма междуличностни противоречия.

Още по темата

По думите му споразумението било нарушено не по вина на ДСБ.

"Точно заради тези думи и заради тези хора, заради тези сини коалиции и заради кандидатурата на Румен Христов за президент правим тези декларации и съм доказал, че можем да преглътнем тези неща", мотива решението за декларацията Костов.

Той отхвърли твърдението, че ДСБ е срещу обединението на дясното пространство. Който споделя идеята за единството на десницата, трябва да подкрепи спечелилите кандидати на откритите избори на "Синята коалиция" и за президент, и за кмет на столицата, каза лидерът на ДСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
7
 
7
 
! Отговори
Казасов преди 12 години
Много хубава снимка-Боже,боже,от тези сини *** побелях.
87
5
 
5
 
! Отговори
DOGAN преди 12 години
MAVRE A NA MEN 6TE MI GALTA6 LI KATO SER-GEQ
86
11
 
10
 
! Отговори
Божо преди 12 години
Освен Мартин Димитров, трябва да знаете и че Иван Костов е ЛИЛИПУТ!!!Наздраве!
85
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз гласувах 20 г. за този мафиот въпреки че винаги имах съмнения в неговите добри намерения ,но надеждата да се случи нещо добро за България ме караше да чакам. Но Костов наистина излезе един от отявлените комунисти,това го виждах в делата му.Той разби надеждите на българите защото и преди и сега действаше в интерес на комунистите и тези които го подкрепят са само реститутите,за които той направи нещо ,но той отново го направи заради себе си и не заради никой друг Голям въжеиграч и интригант е и
84
10
 
8
 
! Отговори
;-))))))))))))))) преди 12 години
edin ot sazdatelite na mafiqta v bg.
83
10
 
8
 
! Отговори
ha ha haaaaaaaaaaaaa преди 12 години
toz *** prie stani6ev sazdatelq mu.za pari priema vsi4ko bokluka.nai dolniq bg. politik
82
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мавре, Мавре, ти разсипа СДС, сега си сърбай попарата, която надроби!
81
7
 
13
 
! Отговори
BIG AL преди 12 години
Бавно и полека , България се превръща в мафиотска държава-един *** начело, друг-Цв., след него .Посредствени компири, които взимат цялата власт в държавата..Целите в бяло,криминални типове,налагащи путинския модел .И изглежда на никого не му прави впечатление .:)))
80
25
 
12
 
! Отговори
по заслуги преди 12 години
Само върли комунисти могат да защитават костов, защото е техен Командир!
79
10
 
26
 
! Отговори
ледена епоха преди 12 години
И на бебетата е ясно, че в България за всичко е виновен Костов. А, щях да пропусна - и за топенето на ледниците - също.
78
11
 
20
 
! Отговори
nemam nervi преди 12 години
Много червена гмеж коментират Костов- На страха очите са големи
77
22
 
9
 
! Отговори
Истината преди 12 години
Костов тръгва от бкп, забива се в СДС и от тогава руши и разединява, защото е тъмночервен комунист!!!
76
14
 
10
 
! Отговори
Антикостовист преди 12 години
За пореден път сънят на синята коалиция завърши с полюция. Докато лидерите на синьото пространство сънуваха как вземат властта и финансовите потоци се стичат в техните широко отворени обятия, останалите политически цветови партии не спяха, а усилено наливаха средства за да успеят да доведат до изпразване синята идея. За пореден път беше доказано от сините полюционери, че идеите са по-слаби от парите и, че демократичните ценности служат на финансовите интереси на изповядващите ги. Напълно демократично сините полюционери се разделиха на групички, всяка затънала във собствени финасово-властови утопии. Тези *** обсебили понятието демокрация, успяха напълно да отвратят избирателите от демокрацията. Синята идея се превърна в синя отходна яма за идеи. Неналапалите се тлъсти нерези Костов, Софиянски и Бакърджиев, видни лидери на дамократичното натрупване на капитала за лични облаги, освиниха напълно и безвъзвратно синята *** и скопиха Мартинчо, докато той бленуваше, че ще забогатее като тях. Никой не е по голям от Костов и неговите авоари, само Софиянски е по-алчен от него, но не му достига интелектуалния потенциал. О, синя простота! Това бе добре заплатената смърт на синята псевдодемократична идея изповядвана от сбирщина алчни ***. Мир на праха й, и да го духат бедните.
75
2
 
7
 
! Отговори
абе...... преди 12 години
......знае се,че политиката е не дотам чиста работа,така ,че без компромис не става.Факт !
74
8
 
15
 
! Отговори
K.Т. преди 12 години
Колко злобица тече тук, и колко еднаква в изказ и посока. Все тази, всичките разбирачи от гълтане и преглъщане, от опит или спомени, навяват само собствените си представи и възприятия. Ама че простотия.Добре че нищо не зависи от такива креслйовци. За пореден път се доказва къде им е бръкнал Костов за да им се "гаргарят" такива въжделения и колко е бил прав, за да може хорица с такъв манталитет и изказ да цапат форума. Е времето е добър съдник и то явно предпочита Костов а не креслйовците.
73
15
 
18
 
! Отговори
антикостовист преди 12 години
този политически труп отдавна омирисва и без това вмирисаното политическо пространство.греховете му пред клетия и наивен народ са по-големи от тези на червените...безочието и наглостта му са безкрайни! вън гадино от моята страна!
72
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То *** отдавна гълта още като е кандидатствало в БКП и не са го приели първо е гълтало на наште каскети после на руските после на американските
71
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
забравихте ли бе хора ,същия тоя гълтач ,когато беше на власт заедно с царя и доган беше казал ,че не е имало турско робство ,а ПРИСЪСТВИЕ?!?!?!?!? Е кажете ми сега как човек да не се радва тоя *** да го гълта и облизва
70
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
гълтай Костав гълтаййй !!!!!!! Тепърва не само ще гълташ но и ще поемаш !!!
69
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами така е - който го ***, в крайна сметна все по някое време ще трябва и да преглътне... Ама удоволствието винаги е за този, който му го подава...