Кунева още не знае дали ще прави партия

Не съм проект, свързан с лявото, подчерта отново тя
Обновена: 7 ное 2011 11:44 | 7 ное 2011 10:00,
82
Кунева още не знае дали ще прави партия
Снимка: БТА

Нямам отговор на въпроса дали ще правя партия, каза Меглена Кунева, която остана трета в президентската надпревара през октомври.

„Не мога да стоя настрани и да гледам какво се случва. Следващите дни имам срещи в три европейски столици, ще бъда много активна, за да може да се чуе гласът на разума“, обясни тя пред bTV.

„Продължавам да бъда много гневна, че по време на кампанията никой не говореше за гражданските права, а това е изключително важна тема“, допълни Кунева.

"Категорично не съм проект, свързан с лявото. Искам да успокоя премиера – неговите връзки с Първанов са си негови, аз нямам такива. Аз вярвам в човешките, икономически свободи и това се определя с център-ляво. Искам да имам няколко индикации, преди да реша за партията. Искам да разбера нужна ли е и разпознават ли хората нуждата от промяна", заяви още бившият еврокомисар.

Предлагам в следващите месеци да не говорим за мен, а да говорим за България. Иначе властта заради самата власт не ме интересува. Мен ме интересува израстването на нацията до една европейска нация, която да знае как да контролира своите политици, призна Кунева.

Още по темата

По думите ѝ това може да стане с много разговори с хора, които е срещнала по време на кандидатпрезидентската кампания.
Относно публикация във вестник на Делян Пеевски, в която се казва, че тя е получила 1100 лв. дарение от бившия военен министър Николай Цонев, който е подсъдим, тя заяви, че много е внимавала откъде е получавала пари.

Според нея, ако медиите са достатъчно независими, е трябвало да коментират и когато управляващата партия е издигнала за кандидат за кмет Йордан Лечков, който също е подсъдим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: партияМеглена Кунева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
1
 
! Отговори
Пфу преди 12 години
Що за *** народ би се вързал на тая плоска измамаКунева - чиста и неопетненаИ разбира се - дясна, интелектуална и антиБСПЗащото БСП не трябва да има алтернатива, не е полезноЗатова всички проекти са десни... и са все на едни проектанти, които изад Кунева надзъртат.Огладнели...
78
0
 
0
 
! Отговори
Drug преди 12 години
NDSV-2 ili BSP2?! Nai-dobre partiia Dalavera...
77
2
 
4
 
! Отговори
Нати преди 12 години
Абсолютно безполезна за България, но полезна за себе си, постигнала комисарството като любовница на Барозу и други...Всъщност, аз не мога да се сетя какво направи за България, докато беше в Брюксел. Абсолютна ШУШУМИГА, мишка, тя и в лицето ми прлича на такава.Страшно ИЗКУСТВЕНА ХИТРУША, с изкуствено говорене, прОсто не знам кой й се върза, та гласува за нея?..Въобще има ли поне веднъж ясна И твърда позиция по който и да е национален въпрос? ЗЛОБАРКА.
76
4
 
4
 
! Отговори
марти преди 12 години
Пръмовица да не ни мисли за аборигени,защото едва ли има все още такива заблудени УФцИ сред нас,които да не вярват,че тази от снимката ще осребри резултатите си от президентските избори и ще съживи около себе си една сюрия политически скелети и...***!!!Всъщност може ли да бъде и другояче,когато тази е по-известна в Европа като Мадам Йес,спечели място за евродУпетат на предните избори,което впоследствие преотстъпи на друга подобна никаквица и така плю в очичките на тези,които й повЕрваха!!!
75
4
 
10
 
! Отговори
ми 6 преди 12 години
Ало, а другарките от НДСВ защо са все около нея? Ние да не ядем доматите с колците и дините с милините !
74
3
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 12 години
На бас, че ще направи!Представяте ли си бивш еврокомисар (политик) да започне да работи? :)Е такова животно.....нема!
73
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Габонската аферистка пръмовица...)))
72
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Другарката ПРЪМОВА!
71
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Иначе властта заради самата власт не ме интересува." - да бе, да, остава да ти повярваме.Точно това е единственото, което те интересува, заедно с парите.ХОРА, ПОМНЕТЕ, ТАЗИ СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ СИ НАПРАВИ ПАРТИЯ И ТОВА ЩЕ Е НОВИЯТ ПЪТ НА ДПС-то И ТУРЦИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА!И ПОСЛЕ ВЕЧЕ НЯМА ДА МОЖЕМ ДА ГИ ИЗГОНИМ ОТТАМ, ЗАЩОТО ЧИТАВИТЕ ХОРА ЩЕ ЕМИГРИРАТ И ЩЕ ОСТАНАТ САМО ТУРЦИ, *** И ПРОДАЖНИ ИЛИ ИНЕРТНИ БЪЛГАРИ В СТРАНАТА!!!
70
3
 
13
 
! Отговори
Мрак преди 12 години
Къв е тоя зад нея?Кунева е поредния проек т на ДС!Отцепредателка!Павлик Морозов!
69
11
 
5
 
! Отговори
успяващ преди 12 години
Абе, Кунева такава-Кунева онакава. Я кажете имате ли нещо против това, което жената говори и кой друг е по-читав от нея. С други думи, като не харесвате нея, кой е симпатягата, който Ви е на сърце?
68
1
 
10
 
! Отговори
преди 12 години
политиците в Европа трябва да са или много заблудени хора или много кухи *** та да повярват на гърците както и на такива преоблечени комунистически отрочета служещи единствено на Русия (независимо какво приказват)
67
3
 
11
 
! Отговори
Габонски Гибон преди 12 години
Грозен дзвер *** гони мамо из габонските сокаци,не ми било дзевр, а най -ми било бордаджийка от Париба,не била само бордаджиика, *** й снаха шумкарска и още *** царевска......Де е НАТО да *** спаси от таз напаст ??!?!
66
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кунева е най-успешният псевдодемократичен и десен политик от всички проекти на ДС и Путинникога повече такива мекерета и *** няма да имат решаващ вот в българската политика защото ги видяхме що за стока са
65
2
 
13
 
! Отговори
gaska преди 12 години
Тая гъска и преди да се кандидатира за президент, пак мрънкаше, че не е решила, че не знае и т.н. Сега пак се повтаря - много добре е решила, че ще прави партия, защото ламти за власт, то й личи. Само да не ми се прави на дясна, и да не си позволява да говори от името на десни хора, защото е отвратно. Червена , та дрънка!
64
2
 
9
 
! Отговори
преди 12 години
хората вече макар и толкова късно но все пак се усетиха за някои нещазатова социалистката Кунева има много малък шанси въпреки това Алексей Петров не му пука колко пари ще похарчи за PR на Кунева само и само ако може да закопае ГЕРБ завинаги
63
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предлагам име на партията.БПС-българска партия на снахите.Тя не си ли спомня какво й писа Емил Кошлуков?След това писмо всеки честен политик изчезва от далаверата,наречена ПОЛИТИКА.
62
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
партия може и да няма, но *** на царя по всяко време
61
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми ти кат не знаеш, аз ли трябва да знам ?Аре стига си трошила пари по медиите да тъ рекламират ...
60
5
 
19
 
! Отговори
1 преди 12 години
Мегленоо дърта уруспийо гладна за власт ..*** да плетеш шушони и да си поливаш фикусите и ни освободи от присъствието си