Държавата не държи парите си в Корпоративна банка!

Не можем да извадим копия на офертите, обяви Менда Стоянова
Обновена: 18 дек 2011 20:01 | 18 дек 2011 19:07,
108
Държавата не държи парите си в Корпоративна банка!
Менда Стоянова. Снимка: Булфото

Корпоративна търговска банка, в която са парите на голяма част от държавните дружества, е предложила най-добрите условия при конкурсите за избор на банка, обясни пред БНР шефката на парламентарната бюджетна комисия Менда Стоянова.

По думите й упреците, че собственикът на банката Цветан Василев така е забогатял "незаконно или необяснимо", трябва да бъдат проверени, но от други институции.

Още по темата

"Държавата, като държава, не държи парите си в Корпоративна, или в която и да било друга банка. Всъщност, това са парите на фирми, в които държавата има участия. Ние поискахме проверка и трябва да ви кажа, че наистина по критериите, по които се избират тези банки от всяка една държавна институция, тази банка е дала най-добрите условия. Ние не можем да извадим пред медиите копия на документите и офертите. Дали е незаконно или необяснимо, има си закони, с които тези термини се доказват или не, има си институции", поясни тя.

Стоянова смята още, че сега е времето да се подновят консултациите в парламента за промени в Конституцията по отношение на фискалната стабилност.

"Ние сме отворени за допълване на предложените от ГЕРБ промени", категорична бе тя.

По повод изтичащият 10-дневен срок, в който 26-те държави, заявили участие в новия фисаклен пакт за еврозоната, председателят на парламентарната комисия по бюджет и финанси коментира, че тази договореност в Съвета на Европа все още няма конкретна политическа рамка и своите измерения.

Менда Стоянова отхвърли обвиненията на опозицията за Бюджет 2012, че е направен на базата на оптимистични прогнози. По думите й, това е един доста консервативен бюджет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
33
 
! Отговори
"МЕНТА" СТ преди 12 години
ИМАЙТЕ ПРЕДВИД,ЧЕ МЕНДА СТОЯНОВА Е НАГЛА ЛЪЖКИНЯ.АКО НЕ БЯХА ИСТИНА ДАЛАВЕРИТЕ С ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ В КОРПОРАТИВНА БАНКА, НЯМАШЕ ДА ИМА СЛУЧАЙ "АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ",НЯМАШЕ ДА Е БИТ И МАЛТРЕТИРАН АДВ.ВЕЛКОВ. КАКВО ДА КАЖЕМ С ИЗЧЕЗНАЛИТЕ МИЛИОНИ В БАНКАТА НА ПЕТЯ СЛАВОВА "ИНВЕСТБАНК".ЗА ДА СТОЯТ ПАРИТЕ В БАНКИТЕ И ДА СИ ПРАВЯТ ДАЛАВЕРИ С ИГРАТА С ЛИХВИТЕ,ОТ КОИТО СЕ ПЕЧЕЛЯТ МИЛИОНИ ВКЛ. И ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕГА,Е И АТАКАТА С-У ИМОТНИЯ ПАЗАР,КЪДЕТО СЕ ДВИЖАТ ИСТИНСКИТЕ ПАРИ.ТОВА НЕ Е УГОДНО НА АЛЧНИТЕ ГЕРБ.
21
2
 
14
 
! Отговори
MARTOVA преди 12 години
TOVA E MENTA STOQNOVA, NA TAZI JENA VQRVATE LI?TQ SI E ZATVARQLA O4ITE KOGATO E BILA V PLOVDIV I CAR KIRO SI E PRAVEL LAKVOTO ISKA.NE E PLATIL EDIN LEV DANUK ZA 20 GODINI!!!!!I ZASHTO LI? OT EDIN PUT POZNAITE, TOLKOVA PARI E SMUKNALA OT NEGO, DALA I NAGORE, I 6TE VIDITE, CHE CAR KIRO I SINUT MU TIHOMULKOM 6TE SE IZMUKNAT ZA SMETKA NA ZAGINALITE MOM4ETA I BIULGARSKIQT NAROD.
20
2
 
30
 
! Отговори
Предложение преди 12 години
Днес.бг, що не пуснете видео с освиркването на Боко и Дянков? Ако не ви стиска, поне го напишете!
19
2
 
26
 
! Отговори
МЕНТА ПЛОВДИВСКА преди 12 години
Какви пари на държавата да има в корпоративна банка?Не може да има,ние отдавна ги похарчихме.
18
3
 
30
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Стоянова, с прогнилите зъби, няма място в българския парламент, тя е *** *** защото за шестте години, през които е била шеф на пловдивската данъчна администрация, нито веднъж не е проверила фирмите на Киро ***, дори напротив, спъвала е всякакви проверки, които по- долните данъчни инстанции са се опитвали да правят.
17
3
 
18
 
! Отговори
Недялка Керанова преди 12 години
Наздраве!!!! Една е Менда лъжкиняяя , една е в цела Българияяяя. Мендо ле алтън хубавааа , Мендо маа цялата мама ни разкатааа.... / Из '' Нови български фолклорни песни''/
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що стана Менто с Киро ***,що мълчиш?
15
2
 
20
 
! Отговори
с изтекъл срок за го преди 12 години
На снимката: Мента с изтекъл срок за годност!
14
2
 
21
 
! Отговори
мангал преди 12 години
Вече лафа лъже като *** не върви . По точно казано е лъже като ГЕРБЕР. И мерната единица за лъжа и един гербер.
13
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Ние поискахме проверка и трябва да ви кажа, че наистина по критериите, по които се избират тези банки от всяка една държавна институция, тази банка е дала най-добрите условия. Ние не можем да извадим пред медиите копия на документите и офертите."ГЕРБ управляват парите ни напълно прозрачно и трябва да им имаме доверие. Не е като да са пълни с мутри и корумпирани и/или некадърни чиновници.
12
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цар Киро е прехвърлил дълговете на фирмите си на социално слаби *** с колиби и така Менда и НАП не са могли да съберат данъците. Така са изчезнали и парите на Цар Киро.
11
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ментата Стоянова е един от най-заклетите борци срещу корупцията в ГЕРБ!
10
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кажи бе Менто що стана с Киро от Катуница?
9
2
 
8
 
! Отговори
патобанкер преди 12 години
Дяволът или много бой е ял или представата на хората е грешна
8
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ООооо! Как лъже Менда! Така лъжеше и за Цар Киро! Как го е прикривала:))
7
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къде са на киро данъците бе Менто???
6
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Извади скритите по твое време данъци и защо на Киро *** от КАТУНЦА ,бе дърта ***.Колко пъти духа *** му к..р *** джофро усрана???
5
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Направо голяма МЕНТА !
4
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Противна жена.Защо не ни разкаже поради каква причина си е затваряла очите за далаверите на *** Киро? Може би заради черните му очи! Бандити.
3
2
 
36
 
! Отговори
кол4о преди 12 години
ама дайте да ги видим тези най-добри условия ,да не са държавна тайна ?? от колко време се крие това ??до кога с тоя цирк ??