Аврамов – изкупителната жертва на евродоклада

Синият Йордан Бакалов коментира снощния арест
Обновена: 18 юли 2012 12:09 | 18 юли 2012 12:09,
63
Аврамов – изкупителната жертва на евродоклада
Йордан Бакалов. Снимка: Булфото

"С ареста на Димитър Аврамов от ГЕРБ се цели да се покрият негативите от доклада на ЕК", коментира пред журналисти в парламента синият депутат Йордан Бакалов.

Според него може да се каже, че управляващите в момента се опитват да смекчат констатациите на Европейската комисия.

Още по темата

"С ареста на Димитър Аврамов се цели чрез PR да се покрият негативите от доклада", категоричен бе той и направи аналогия с пожара на Витоша, покрай който по думите му са "изгорели" 13-те процента повишение на цената на тока.

Вчерашният отчет на МВР също бил опит да се тушират критиките на Брюксел.

"Той беше направен съвсем умишлено - точно един ден преди оповестяването на доклада, но всеки си носи отговорността", коментира Йордан Бакалов.

Той уточни, че не знае подробности около ареста на Димитър Аврамов, но можело да се каже, особено след като има и жалба от бизнесмен, че става дума за опит да се прехвърли определен бизнес.

"От година и половина - две, по думите му, тече доста сериозно преразпределение на бизнеса и този арест не идва самоцелно. Разпределението се доминира отнякъде, а доминирането може да стане само и единствено от управляващите от ГЕРБ", предположи Бакалов.

Депутатът посочи, че в доклада си Еврокомисията не критикува конкретно прокуратурата, а по-скоро се казва, че всички по веригата имат определена вина - МВР, прокуратура и съд.

"За мен най-съществената част от черновата на доклада засяга липсата на посока на реформите", завърши Йордан Бакалов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
5
 
! Отговори
vbn преди 11 години
трагедия!!! ще чакаме ЕК да не каже, че видите ли не ви работи държавата.... Общество, манталитет и култура. Не виждам изход!!!!!!!!!!!!!Съжалявам
48
1
 
8
 
! Отговори
СЕЛЯНИНА С КОЛОЛОТО преди 11 години
ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА:КАКВО ПРАВИ ТОВА *** МОМЧЕ С ГЛУПОВАТО ИЗРАЖЕНИЕ В "БЪЛГАРСКИЯ" ПАРЛАМЕНТ?КАК ГЕРБ ПОДБИРА ДЕПУТАТИТЕ СИ -ИЗКЛЮЧВАМ ВОДЕЩИЯТ ИМ ПРИНЦИП-РОДНИНА-МИЛИЦИОНЕР,РОДНИНА-МИЛИЦИОНЕР.ЕСТЕСТВЕНО ПОДБИРА ГИ НА ПРИНЦИПА:АБСОЛЮТНА БЕЗНРАВСТВЕНОСТ,УМЕНИЯ ЗА КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ,ПЪЛНО ПОДЧИНЕНИЕ,ПЪЛНО ОТСЪСТВИЕ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И МИСЛЕНЕ И НЕ ПОСЛЕДНО НЯКАКВА СИЛНА ЗАВИСИМОСТ-ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ,С КОЯТО ДА ГИ ШАНТАЖИРАТ И ДЪРЖАТ ЗДРАВО!ТАКИВА *** И РЕНЕГАТИ СА 90% ОТ ПГ НА ГЕРБ-ПЪЛНЕЖА.ОСТАНАЛИТЕ СА ДОКАЗАНИ БОЛШЕВИШКИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ПОСЛУШНИ МАРИОНЕТКИ!
47
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БАКАЛОВ,ИМА СЪЩЕСТВЕНА РАЗЛИКА-ПО ВАШЕ ВРЕМЕ ОТЛЮСПВАХТЕ НЯКОЙ ,КОЙТО КАЗВАШЕ"КРАДЕ СЕ ,ДЕМОКРАЦИЯТА Е В РИСК ОТ СЛУЖБОГОНЦИ "
46
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички се изказаха:Станишев-иска ВОТ ,а забравя ,че по негово ВРЕМЕ СПОНСОРИТЕ НА ГОЦЕ ЗАВЪРТЯХА ДАЛАВЕРА Е ЕВРОПАРИ и ГЕРМАНЦИТЕ лежът ,а нашите още ги съдят.Местан загрижен,АМА МИЛИОНА НА ДОГАН съдебно ЗАКОНЕН,ама за мен -не е!Този също слага ДРЪЖКАТА НА ГЪРНЕТО КЪДЕТО ИСКА-СХЕМИ,ЖРТВИ,ПОЛИТИЧЕСКИ МАШИНАЦИИ,тово има в главата от тяхно времеТ.ДОНЧЕВА и тя се изказа -нищо не каза ,ама БОКО ***!ДОБРЕ ДЕ ***,***,ама вие УМНИТЕ ЗАКОНОТВОРЦИ натворихте ЗАКОНИ с ВРАТИЧКИ,сега адвокати наБАНДЮГИ
45
1
 
4
 
! Отговори
dida преди 11 години
то вси4ки диrektorи на детски гrадини и у4ивLища тrяbва да аreстуват
44
2
 
8
 
! Отговори
бивш син лидер преди 11 години
неее бакалов неееее - този *** се е осрал много здраво. Няма как да се защитавате повече. Аз предлагам вие всички да си свалите имунитетите и после автоматично оставките. И най-накрая в затвора до един. Така може да говорим за България как да излезе от *** ви блато в което вие всичките ни вкарахте.
43
4
 
14
 
! Отговори
Бо преди 11 години
Мазния Бакалов и той се изказа! Крадеца вика 'дръжте крадеца'! Бакалов ми ти какъв си бре?!,
42
2
 
8
 
! Отговори
. преди 11 години
А този Димитър Аврамов, 34-годишен депутат, какъв бизнес има,наследствен ли е,май НИШКАТА БКП/БСП и тук ВАЖИ!... Партийни пари(БКП)???Нека журналистите да пишат как си вади хляба това момче!Имал много образования, много бизнеси, заслужили родители.. да знаем всичко.Защото и нахалството му е голямо.Цветанов много "меко" и смекчаващо представя нещата.Това момче има "закалка" на опитен деец на БКП/БСП.А е бил в комбина с неслучайни хора- от ГДБОП и ДАНС.Откъдето и да погледнеш- на кого да се
41
4
 
5
 
! Отговори
Ганчев преди 11 години
за пръв път чувам, че гербери изземват бизнес.
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АВЕ ,БАКАЛОВ,ЗЕЛ ЛИЕ ПОДКУП ИЛИ НЕ Е ВЗЕЛ? КВИ ГЛУПОСТИ ПРИКАЗВАШ ! ВСИЧКИ СТЕ ПОДКУПНИ ПЛЪХОВЕ И СЕГА ВИ СЕ ПЕЧЕ ЯЙЦЕ НА Г*ЗА! НЕ ЧЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ НЕЩО/благодарение на нез. БГ. съд/,НО ПОНЕ МАЛКО ДА СЕ ПРИЗЕМИТЕ,ЧЕ В ПУСТИЯТ МУ ПАРЛАМЕНТ ХЕПТЕН ВИ ИЗНИКНАХА КРИЛЦАТА! БОГОПОМАЗАНИ ХИЕНИ !
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
da wzemat i drugi partii da ni hwurliat malko psiakdo toia na snimkata-mluk
38
4
 
22
 
! Отговори
до 46 преди 11 години
Въпросът не е докладът да бъде променен. Европейците не са толкова ***, че с един арест на депутат, а бил той и месец преди доклада, да си помислят, че мафията вече не управлява Бг. Този арест е за хвърляне на пясък в очите на самите българи...
37
4
 
7
 
! Отговори
не син преди 11 години
27 да не спиш с Костов или уврежданията са по рождение ?
36
6
 
8
 
! Отговори
алекс преди 11 години
Костовият корпус за бързо реагиране се е развилнял и тук във форума !
35
8
 
9
 
! Отговори
Макс преди 11 години
Това са глупости. Ако беше свързано с доклада трябваше да го напрявят ареста преди поне няколко дни. Как ще се промени доклада като вече е разпространен. Може случаят да остане за следващият , но той е след повече от година. Ето как политик веднага извърта фактите за да търси изгода.
34
7
 
7
 
! Отговори
не син преди 11 години
Докато не приберат в затвора тая пасмина нагли престъпници Костов, Бакалов и т.н. ще продължават да навират противните си муцуни и съвети в лицата ни !
33
2
 
5
 
! Отговори
1 преди 11 години
до жепеец,един *** ги правил,но от различни майки.
32
3
 
10
 
! Отговори
Жепеец преди 11 години
Тоя Аврамов поразително прилича на Ивайло Московски...
31
1
 
13
 
! Отговори
до 40 преди 11 години
в отпуска е, а всъщност седи на коленца у генерал гоцев и го моли да не слага все още кунева на власт, че златев ще го изгони от леглото моментално като непотребна вещ. както се е случвало с подобни други от джаза... позор. чочолина бориславова и тя милата ще го закъса моментално от подобна гледка....
30
2
 
24
 
! Отговори
До 40 преди 11 години
Тиквата хвана шумата... стана партизанин... пише SMS... яде филийка с мас...рита мачле с Вучката...