ГЕРБ са разбойници във властта, скочи Станишев

Опит за саботаж на събора им на Бузлуджа видяха червените
28 юли 2012 15:40,
906
ГЕРБ са разбойници във властта, скочи Станишев
Социалистите отбелязаха празника си. Снимка: БТА

Около 40 000 души се събраха на историческата поляна под връх Бузлуджа за традиционния събор на левицата.

Напрежението сред привържениците на БСП се нагнети, след като стана ясно, че на пътят Габрово – Шипка е имало ограничение на движението. Привържениците на левицата привидяха в това опит за саботаж на отбелязването на 121-та годишнина от началото на социалистическото движение у нас.

”Жалка, смешна работа. Това показа какви хора ни управляват”, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев. Той непряко обвини вътрешния министър Цветан Цветанов в саботаж.

Междувременно от Агенция ”Пътна инфраструктура” обявиха, че ограниченията на пътя са били оповестени още вчера и е бил обявен обходен маршрут.

”И всички пътища да затворят ще стигнем до Бузлуджа”, категоричен бе Станишев.

По негови думи управлението на ГЕРБ може да се характеризира са с една дума – ”провал”. Председателят на БСП призова гражданите да потърсят отговорност на правителството за случващото се в страната.

”Всеки ден виждаме поразиите има – вдигането на цената на тока, вдигането на цената на зърното, а от там и на хляба. Българите живеят все по-мизерно и все по-отчаяно”, заяви Станишев.

Лидерът на столетницата вкара и доза черен хумор в изказването си и припомни стар виц: ”Цялата държава е хаос, само престъпността ни е организирана”.

По думите му единственият изход от ситуацията са изборите, защото този парламент е кух и изчерпан.

Станишев не пропусна да обърне внимание и на внесената вчера в деловодството на парламента подписка за референдум за бъдещето на АЕЦ ”Белене”.

Той беше видимо доволен от събраните над 773 хиляди подписа в подкрепа на допитването. Според председателя на БСП тези хора искат да се чуе мнението им и най-накрая да получат пряка демокрация.

Станишев призова левицата да работи все така отворено към хората, а да не се затваря вътре в себе си.

Червеният лидер обърна специално внимание на предстоящите през 2013 година парламентарни избори.

По думите му ГЕРБ ще направят всичко възможно да командват народа, въпреки че не се ползват с доверието му.

Той беше категоричен, че срещу БСП ще бъдат използвани всякакви средства – пари, натиск, заплахи, страх.

”Те са разбойници във властта”, отсече Станишев.

За първи път от 10 години на събора дойде и президентът /2002-2012/ Георги Първанов. Той обясни, че сега вече - след като е извън институцията, няма проблем да изразява своите ценности и идейни предпочитания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


906
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
736
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БАДЮГИ,БАНДЮГИ...ВИЕ ВЪВ ВСИЧКО СТЕ БЕЗНАКАЗНИ ПРЕСТЪПНИКЦОНЕВЦИ...
735
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БАНДИТОПАРТИЗАНИТЕ И ТЕХНИТЕ ИЗЧАДИЯ--ХРАНИЛИ В БЕЛЕНЕС ТРУПОВЕТЕ НА ОПОНЕНТИТЕ СИ ЧЕРВЕНИТЕ ***,МНОГО ДЪРЖАТ НА КУЛТУРАТА В ПОЛИТИКАТА И ОСОБЕНО НА Л И Ц Е М Е Р И Е Т О ! . . .
734
2
 
6
 
! Отговори
акуд преди 11 години
а ти какъв си във властта станишко ????
733
2
 
10
 
! Отговори
кук преди 11 години
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ПО СВЕТА. ПАРТИЯ КОЯТО Е ГРАБИЛА,УБИВАЛА И ПОДТИСКАЛА СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД ДА ИМА МЛАДИ КАДРИ/подръжници/.Наистина е жалко но е факт. Явно е доста промит мозъка на тия хора.
732
7
 
3
 
! Отговори
мразя ГЕРБ преди 11 години
На БСП все някой им е виновен, ядоса се премиерътБорисов влезе в задочен спор със социалиститеКолегата Борисов ама винаги говори задочно ,а кога ли е бил в час?от 13.07.2012г е АБСОЛЮТЕН ЗАДОЧНИК!
731
10
 
7
 
! Отговори
новото бкп преди 11 години
1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп 12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
730
4
 
3
 
! Отговори
Елена преди 11 години
Младежката секция на ГЕРБ- това не ви ечатрум да си поствате глупостите на латиница- човек, който се срамува и не може да използва правилно родния си език, да изкаже една смислена фраза, няма право да гласува - не и България !
729
6
 
4
 
! Отговори
борисова преди 11 години
Мила mimi и разни други герберчета, не прикривайте ниската си езикова култура , употребявайки латиница.Интелектуалната немощ личи и под такава лъскава покривка.И още нещо- преди да посегнете към писането, трябва мноооого да почетете,защото при вас ясно си личи липсата на това занимание .
728
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хора осъзнайте се! Стига комунизъм, живота на нашите родители беше съсъпан, нашия, а сега искат да съсипят живота и децата ни. Сергей Станишев, чий син е - на другаря Станишев от ЦК на БКП! Къде е завърил - в Москва. Къде е работил - никъде!!! Е, на това се казва наглост и нахалство!
727
4
 
5
 
! Отговори
мира янева преди 11 години
Поредна тежка година, констатира на първа страница "Капитал Daily". Българската икономика ще отчете нулев или анемичен растеж през 2012 г., показват последните прогнози на експертите. Очакванията на различните институции и анализатори са за растеж през тази година между 0 и 1%. Наскоро Европейската комисия прогнозира темп от 0,5% за тази година, което е и най-ниското число, давано от официална институция досега
726
6
 
7
 
! Отговори
БОЗО преди 11 години
ЗАЩО НЯКАКЪВ ТИП ТРЯБВА ДА МЕ ОБИЖДА? ТОВА ПОКАЗВА АКЪЛА НА ГЕРБЕРИТЕ. Е НЕДОДЯЛАНИ , ПРОСТИ И НЕУКИ СА СИ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНАТ
725
6
 
4
 
! Отговори
LILI преди 11 години
BOZO TRIABVA DA SVIKVA6 S MISALTA 4E BSP E SEKTA.NE SE PENI TOLKOVA BE TAPAKO
724
4
 
4
 
! Отговори
MIMI преди 11 години
EI BOZO KOLKO TI PLA6TAT NA TEB.DA NE SI SE OBLAJIL OT KASATA S MED.ILI O6TE SE BLAJE6.I ZA TOVA TE E IAD 4E ISTARVAXTEV KOKALA
723
6
 
10
 
! Отговори
БОЗО преди 11 години
МНОГО ОТКАЧЕНИ ГЕРБЕРИ ПИШАТ ТУК. ТРЯБВА ДА ПОКРИВАТ ГАФОВЕТЕ НА ВОДАЧИТЕ СИ. ГЕРБ СА РАЗБОЙНИЦИ ВЪВ ВЛАСТ ЗАЩОТО: ДОХОДИТЕ ПАДАТ, БЕЗРАБОТИЦАТА РАСТЕ, ИКОНОМИКАТА В ЗАСТОЙ, НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И БЕЗХАБЕРИЕ И Т.Н. ВСЕ НЕЩА, КОИТО ТЕ ИЗОБЩО НЯМАТ ПОТЕНЦИАЛ ДА ПОДОБРЯТ, ЗАЩОТО СА НЕОБРАЗОВАНИ, АЛЧНИ И ПРОСТИ.ДОЛУ ГЕРБ. СТИГА НИ ТОЛКОВА ЦИРК
722
8
 
5
 
! Отговори
mimi преди 11 години
do bozo nali iskate belene .tam da vi zakarat da 4ukate kamani.na4elo s gose i stani6ev
721
7
 
5
 
! Отговори
koko преди 11 години
do ddd67 ami vie be komuniagi ne se li vijdate kakav sopolanko e na4elo na partiata vi.te kato izmrat babi4kite niama koi da glasuva za vas izmekiari.natri vi boiko nosa.i ne moje da go prejiveete.xa xa
720
12
 
12
 
! Отговори
димитрова преди 11 години
Ей, Станиш, не ами ти, вие, вашата партия и приятели от дпс какви сте? По-големи разбойници от вас има ли? ХВЪРЛЯХТЕ ТРОХИ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И *** ЗА ДА СИ ОСИГУРИТЕ ЕЛЕКТОРАТ. Я вземи се гушни с Доганчо и ходи да скандираш другаде. Видяхме Ви толкова години какво струвате. Какво НОВО БИ ПРЕДЛОЖИЛ тоя народец. Ако имахте интерес отдавна да бяхте направили поне малко за него. Но неееееее, вие не се наядохте. И сега когато малко ви секна кранчето се запенихте от злоба.
719
14
 
12
 
! Отговори
kireza преди 11 години
Божее къде си че да видиш и чуеш как най големите бандити след 1989 г.,изкрали поне над 250 милиарда лева,избили толкова народ посред бял ден на улиците,не вкарали в затворите нито един бандит,сега крещят:"Дръжте бандитите"....Ами че това си е жива подигравка с нас българските граждани!Вместо да гният в каушите,те се катерят по планините и призовават за завземане на властта за да продължат да мародерствуват и унищожават пенсионери,да гонят младежта от България и да убиват безнаказано!Божеее....
718
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като прочетох каквото трябва за Бойко, според здравите кадри на позитанци ПО ЗАРЪКА НА КУТЕВ,изпитвам още по-голям кеф ,че такъв оправен човек ви е бил шута и сега се гърчите само със старите *** от бузлуджа под кьоравия поглед на серГЕЯ
717
10
 
7
 
! Отговори
kiki преди 11 години
не само герб всички сте еднакви само обещавате и като дойдете на власт гепите колкото можете а народа кучета го яли......хора до кога ще търпиме това ниски заплати и европейски цени....