За България било добре социалистите да вземат властта

Стотици посрещнаха Станишев на летище София
30 сеп 2012 19:05,
668
За България било добре социалистите да вземат властта
Станишев бе избран за председател на ПЕС. Снимка: БТА

Стотици социалисти посрещнаха на летище София председателя на БСП Сергей Станишев, който вчера беше избран за президент на Партията на европейските социалисти на конгрес в Брюксел.

Станишев слезе от самолета, придружаван от майката на детето си Моника Йосифова и евродепутата Кристиан Вигенин.

Още по темата

Събитието е голямо за нашата партия, защото българин оглавява семейството на европейските социалдемократи, което става все по-силно, коментира пред журналисти Сергей Станишев.

Посланието от конгреса на ПЕС е, че европейските социалисти се завръщат и в Европа идва лява вълна след изборите във Франция и в Словакия, отбеляза той.

Има нужда от промяна в Европа, защото тази политика, която се води от десницата навсякъде, където са на власт, убива европейската идея и "гази и мачка" хората, коментира Станишев.

Според него изборът му за президент на ПЕС е много силен знак и към България.

Знакът е много ясен - за България е добре социалистите да вземат властта в Европа и във всяка една страна, защото сме доказали, че когато имаме национална кауза и си вършим работата, тогава социалистите подкрепят България безусловно за разлика от десните, добави лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


668
Още по темата: БСПСергей Станишевпес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
468
1
 
8
 
! Отговори
до 557 преди 11 години
Може,може.Всеки човек носи в себе си достойнства.Не може един да се ояжда,защото видите ли имал големи достойнства,а другият да умира от глад,защото някой е решил ,че за нищо не става.За да имат хората достоен живот, държавата трябва да се развива и усъвършенства.Тя е единствената причина за разслоението между хората,за това,че има много бедни и много богати.Това означава само едно,че няма държава
467
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единственото равенство, за което може да се притендира е равенството пред закона.
466
9
 
22
 
! Отговори
Дядо Благоев преди 11 години
Само за миг за си представим какво ще бъде това ДОБРО за България. 1. Ще ни управлява коалиция КДС- Кунева-Доган-Станишев. 2. Другарката Масларова за четвърти път ще бъде социален министър/била е в правителствата на Луканов, Виденов, Станишев/. 3. Доган бей ще се преквалифицира от специалист хидролог в специалист по атомна енелгетика и ще консултира изграждането на АЕЦ БеленеА за 4, 5 и тн. се сетете сами
465
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Равенството е глупост, хората не са равни по възможности: едни имат едни възможности, други- други и т.н., ами вижте как е в природата: всяко нещо има различно предназначение и затова различни възможности са заложени в него. Един се труди повече, друг по-малко, така че стига с това равенство. Вложеният труд обаче трябва да бъде оценен.
464
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Висшите партиини функционери приватизираха народните предприятия, банки и т.н, обаче тези хора са учени, че капитализмът е експлоатация и ограбване, така че какво искате ще ограбват и ще се облагодетелстват както са ги учели Маркс и Енгелс. Пазарна икономика те не могат да развият в държавата, защото не са ги учили на това. Така че ще трябва природата да си свърши работата, за да започне след тях да се оправя държавата и хората да заживеят по-добре.
463
11
 
16
 
! Отговори
158 преди 11 години
Абе умници като ви е толкоз добър вожда, другаря ви Борисоффф защо него не го изберат на някоя важна европейска длъжност.Защото не става от никъде,както и да го погледнеш не става,става само тука за местна употреба да води полуграмотното ни племе и да се пъчи налява и надясно.Колкото и да плюете по Станишев той е политик от европейска класа ,не случайно го избраха на тази длъжност.Аз например по добре живях при неговото управлениеи не той съсипа държавата а вашето " слънчице"
462
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Социално равенство е една благородна и приказна идея.Но в България комунистите и техните производни са най-големите и рушители.Ако БСП се освободи от всички ония кърлежи,които смучат народна пара и строят всеобщата престъпност,ще бъде добре.Винаги стремежът за равенство между хората е било оазис за измъчени души, подложени на изключителната неравнопоставеност между хората.
461
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В България няма пазарна икономика или функционираща в полза на обществото съдебна система, всичко е социалистическо, само грабежите са от най-висшите ком. функционери алчни за власт и пари, бля-бля:7% лихва, данъци до дупкадържавни институции откъснати от хората, които би трябвало да обслужватбивши ченгета на ключови позицииНе ме разсмивайте със соц манипулизациите с 20-годишен стаж. Не може 30 години възпитаван от соца, че капитализмът е разграбване после да ми движи пазарно стопанство
460
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ме интересува какво мисли, важното е какво правят и той участваше във всичко, което съсипваше държавата. Няма държавници, постсоца докара само бандити и алчни типове. Къде са държавниците ни? Кой възпитан в социалистически ценности може да управлява добре при пазарна икономика. Никой, защото такава нямаше.
459
11
 
11
 
! Отговори
ГЕРБЕРАСТ преди 11 години
Моя професор по анатомия казваше - пу..а е женски полов орган, но и вид мъжко поведение. От тази гледна точка по-голям пу.ьо от Боцко няма - върти се като *** в нови прашки при всяко взето от него решение, което променя по 100 пъти...Ако Боци беше председател на ЕНП то всенародните чествания щяха да продължат месеци...
458
12
 
9
 
! Отговори
@ преди 11 години
ЧЕРВЕНО ИСПРАЖНЕНИЕ.
457
11
 
13
 
! Отговори
Философ преди 11 години
Май Станишев е доста прав.
456
2
 
9
 
! Отговори
б2б преди 11 години
Догодина когато бистрешките тигри ще ритат мачле на Копакабана вече ще е все едно кой в БГ ще вземе властта!
455
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ПичеДимитроВ с В накрая бе кретенибус.
454
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ВасилевТи приятелю си гениален - данък мисъл е просто разкош. Хем герберастите няма да плащат данък -щот нема у тех мисъл /сигурно тефал мисрли вместо тях/, хем ще преборим немотията - защото все пак повечето са мислещи българи. Бравус.
453
2
 
7
 
! Отговори
Пиче преди 11 години
Да се учим, да работим, да строим живота нов.Гордо знаме ни е Ботев, пръв учител Димитроф
452
9
 
18
 
! Отговори
майтап бе Уили! преди 11 години
! А това,че избрахаСтанишев за председател наПЕС е плюс за България ! Най-вероятно и това ще е причината да ни приемат в Шенген,а не яловите напъни на Цветанов и хвалбите на Борисов ! И въпреки тях!---Най-вероятно и затова слънцето изгрява! Заради Станишев! Да му се порадва на мазната гейска, еврейска, инфантилна физиономия украсена с очилца!
451
9
 
15
 
! Отговори
rossen.kulov преди 11 години
Самия факт, че не е имало друг кандидат показва, че никой не иска да се нагърби с нещо противно. На никой не му се занимава да е лидер на комунистите в европа... Всеки европейски комунист има по-важно нещо за правене от това да е лидер на партията... Ето това показва колко са важни...!!!
450
10
 
8
 
! Отговори
така е! преди 11 години
При тези мадагаскарски заплати и с тези постоянно растящи цени на тока,парното,бензина и хранителните продукти,нищо чудно Станишев пак да дойде на власт!!!--Само да ти припомня, че именно партията на Станишев е виновна за смешно ниските заплати на българите и за галопиращите цени.Преди БКП/БСП да дойде на власт, стандартът на българите беше по-висок от стандарта на гърка.
449
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При тези мадагаскарски заплати и с тези постоянно растящи цени на тока,парното,бензина и хранителните продукти,нищо чудно Станишев пак да дойде на власт!!!