За България било добре социалистите да вземат властта

Стотици посрещнаха Станишев на летище София
30 сеп 2012 19:05,
668
За България било добре социалистите да вземат властта
Станишев бе избран за председател на ПЕС. Снимка: БТА

Стотици социалисти посрещнаха на летище София председателя на БСП Сергей Станишев, който вчера беше избран за президент на Партията на европейските социалисти на конгрес в Брюксел.

Станишев слезе от самолета, придружаван от майката на детето си Моника Йосифова и евродепутата Кристиан Вигенин.

Още по темата

Събитието е голямо за нашата партия, защото българин оглавява семейството на европейските социалдемократи, което става все по-силно, коментира пред журналисти Сергей Станишев.

Посланието от конгреса на ПЕС е, че европейските социалисти се завръщат и в Европа идва лява вълна след изборите във Франция и в Словакия, отбеляза той.

Има нужда от промяна в Европа, защото тази политика, която се води от десницата навсякъде, където са на власт, убива европейската идея и "гази и мачка" хората, коментира Станишев.

Според него изборът му за президент на ПЕС е много силен знак и към България.

Знакът е много ясен - за България е добре социалистите да вземат властта в Европа и във всяка една страна, защото сме доказали, че когато имаме национална кауза и си вършим работата, тогава социалистите подкрепят България безусловно за разлика от десните, добави лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


668
Още по темата: БСПСергей Станишевпес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
488
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За България ще е много добре ГЕРБ да не са на власт, за народа на България също.
487
3
 
10
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Не мога да разбера едно нещо: Всички са недоволни, всички са против ГЕРБ и всички са против БСП. Е, след като е повече от очевидно, или даже очеВАДНО че комунистите ни управляват, защо като спомена някоя дума за Русия и за Путин, която не е особено добра, всички скачат като ужилени???Та какъв е другаря Путин - бивш комунист, агент от КГБ, не от сегашната служба, а от старата школа! Ветеран комунист! И защо моля, съм длъжен да го харесвам?
486
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Герб бяха и си остават най-доброто правителство през изминалите 20 години ,но социалната им политика е под всякаква критика а беднотията стана непоносима и тя се задълбочава за сметка на богатите ,монополистите. Не може всички кризи да се поемат от бедните българи а богатите да си увеличават печалбите.Всички политици и министри се оядоха, увеличават си заплатите и получават твърде големи заплати на фона на бедният народ !
485
5
 
7
 
! Отговори
П.Петров преди 11 години
Социализма и комунизма са много лесно постижими, просто изтегляш заем 100 хиляди и една година живееш в комунизъм. Лошото е, че след това има "после".При управление на БСП "после-то" ще е за сметка на обикновения данъкоплатец, затова на Станишев му е лесно да казва колко хубаво ще е да спечели, нали няма таой да плаща сметката.
484
5
 
8
 
! Отговори
Опссс преди 11 години
Само полуживи дърти комунистки посрешнаха тумора на държавата и лидер на пес спинозния серж.
483
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак ли ще хранят прасетата с хора?
482
2
 
7
 
! Отговори
Ха ха хааааа преди 11 години
Това може да го каже само един болен мозьк и крадец.
481
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До: 571Станишев няма как да си припомни "Лукановата зима" и "Виденовата зима". Не може по простата причина, че тогава си е стоял на топличко в къщи, пред камината и си е пиел винце и си е ял луканка, та му е било топличко. Не е мръзнел като пролетариата - като нас.
480
3
 
8
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
До: "до кога" (номер 56)Ами защото както твърдят самите комунисти, няма да дадат властта без кръв.В България нямаше кръвопролития, направиха си дворцов комунистически преврат и на власт останаха по-силните, и така си продължават.В другите бивши соц. държави имаше масови народни въстания. Но не и у нас. Затова е така.
479
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди станишев да плещи за власт + социализъм, първо да се порови в историята и да си припомни що е то "Луканова зима" и "Виденова зима"?
478
8
 
10
 
! Отговори
П.Петров преди 11 години
Никога не забравяйте, че при правителството на Виденов доходите се увеличиха 4-ри пъти ! Причината за това съвсем не беше в правителството на Виденов, а в другарите му, които и сега водят БСП.Станишев може да ви увеличи доходите дори 10 пъти. Ако при Виденов един главен асистент в унверситет работеше за 1 вафла на час, при Станишев ще работи за едно лукче, а пенсиите и за това няма да стигат.
477
5
 
7
 
! Отговори
МАРИ преди 11 години
Твърде им е рано още на нашите уж социалисти!!! Като измрат две поколения - може!!!
476
12
 
10
 
! Отговори
анономен преди 11 години
Войко Ворисов даде фира след този избор. Ще види властта само през крив макарон. Още по зле от царя, ще се сгромоляса партията на Войко, след изборите. Не че Станишев е най-добрия избор, но е по добре от пожарникаря, повече мозък трябва а не мускули :)
475
6
 
24
 
! Отговори
социалист преди 11 години
Колко жалко че в България няма нито социалисти нито социалистическа партия. Има една олигархична мафиотска структура наречена БСП която е окупирала лявото пространство и блокира появата на истинска социална и социалистическа формация, докъто не умре тумора няма да има истински човешки социализъм за съжаление.
474
4
 
7
 
! Отговори
Шамара преди 11 години
"Като съм ***, а вие умни , това означава че трябва да ме управлявате ли ? Да ми казвате как да живея ? " ПРАВО В ДЕСЯТКАТА. Докога овци ? Докога?
473
12
 
7
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Е разбира се че е добре. Сега очаквам да кажат, че за България е добре да станем част от Руската Империя на другаря Разпутин.Те комунистите нали с кръв са взимали властта, значи - без кръв няма да я дават!
472
4
 
6
 
! Отговори
до 560 преди 11 години
и от позицията на силния с парите, както е и-де в нашата държава.Не давах пари за наука, защото не обслужвала производството им. По-голяма глупост- не бях чувал. Науката води промишленоста и затова трябваха критерии за начуна работа, а то всеки що може да пише стана професор. Ужас! И на ключови позиции 20 години бяха все ченгета-вер4ни на партията.
471
5
 
7
 
! Отговори
до кога преди 11 години
Защо от 1944 г. насам все едни и същи се ояждат и имат големи достойнства завършили образование в съветски университети, а останалите за нищо нестават освен ,ако не избягят в чужбина и неискат да си спомнят за България.
470
3
 
5
 
! Отговори
до 560 преди 11 години
Говорим за различни неща. Казвам, че хората имат различно предназначение, раждат се с различни качества и поради това не могат да бъдат равни: един е подходящ за едно, друг - за друго, а който не работи- не трябва да яде. Социалистите взеха началния капитал от приватизациите, а партиините школи не учат на пазарно стопанство, дощя им се лек живот на гърба на българина, затова нищо не работи, защото който е учил за експлоататорския капитализъм, така ще го и прилага беззаконово и от позицията на с
469
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kolko pati za 23 god. naroda vi dade mandat da q priloji6 nai-posle tazi kauza??? Nai ve4e prilaga6 kauzata na edrite "socialisti4eski" biznesmeni upravlqva6ti ikonomikata na darjavata ni. A naroda......... naroda ku4eta go qli. Ni6to socialno ne vidqhme pri tezi mandati.