11 министри ще отговарят на депутатски питания

Най-много питания има към финансовия министър
Обновена: 5 окт 2012 07:37 | 5 окт 2012 07:36, Петя Славова
5
11 министри ще отговарят на депутатски питания
Снимка: БТА

11 министри ще отговарят на депутатски питания в парламентарния контрол на 5 октомври. Болшинството от въпросите ще са отправени към вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков. Той ще отговаря пръв, съобщи Агенция Фокус.

 Към здравния министър Десислава Атанасова ще бъдат отправени 7 въпроса.

В парламентарния контрол ще участват още: министърът на отбраната Аню Ангелов, министърът на културата Вежди Рашидов, правосъдният министър Диана Ковачева, министърът на околната среда и водите Нона Караджова, министърът на образованието Сергей Игнатов, министърът на спорта Свилен Нейков, министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев, земеделският министър Мирослав Найденов и министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Мартин преди 11 години
Найденов беше готов за въпросите им, но те нещо не се явиха. Днес ги слушах- нямали трибуна за задаване на въпроси, май не стоят точно така нещата. Само като им изнася говорят, но май точно те се страхуват от подобен диалог.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХА ,той парламента е празен бе ,сигурно са на работа.
3
1
 
1
 
! Отговори
АрхМафия преди 11 години
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова е заявила: Археолозите получиха около един милион лева. Те проучиха обекта, работиха, освобождават един терен..."Поредната корумпирана кауза. Как може да афишират 1 млн.лв за разкопки?Знаете ли в същност колко струват едни разкопки в България?А знаете ли, че всички тези хора са на заплата в университети, музеи, хранилища. Работната ръка са предимно студенти от Историческите факултети. Копае се и се обработва на ръка.
2
0
 
3
 
! Отговори
Увълчен гражданин преди 11 години
С един калашник в пленарната зала и почваме да пукаме наред, че с 300 лв минимална заплата не се живее.
1
0
 
3
 
! Отговори
Ще питат преди 11 години
Мая Манолова,Р.Петков и всички останали дежурни питачи.Керванът си върви ,кучето си лае.