Антон Кутев: Надменността на Борисов спрямо българите е пословична

Само един страхлив премиер може да засипе протестиращите с обиди
18 ное 2012 18:00,
421
Антон Кутев: Надменността на Борисов спрямо българите е пословична
Антон Кутев. Снимка: Bulphoto

Не съм изненадан от циничното отношение на управляващите от ГЕРБ спрямо хората, които вчера дойдоха на протеста на БСП. Това коментира днес секретарят на НС на БСП Антон Кутев, цитиран от партийния пресцентър.

По думите на Кутев това е поредното доказателство за жалкия манталитет на Бойко Борисов. „Надменността, която той проявява спрямо, българите е пословична – то не беше лош човешки материал, не бяха кучета на каишка. Вчера на площада дойдоха 20 000 българи - семейства с децата си, младежи, възрастни хора, лекари, земеделци, учители, хора от цяла България. Това не са платени роми. Това са български граждани, които са превъзмогнали страха, имат смелостта да се изправят лично срещу Борисовата полицейщина и да кажат НЕ на ГЕРБ”, заяви той.

Политикът на столетницата изтъкна, че вчера на площада дойдоха хора, които искат гласът им да бъде чут и вярват, че БСП ще ги чуе и ще ги подкрепи. „Това са хора, които не искат Бойко Борисов във властта и за негово съжаление те ще стават все повече. Само един страхлив премиер и едно отиващо си правителство може да засипе протестиращите с обиди. Кой ще учи българите на морал – Борисов и летящите му Тигри, Цветанов с шестте си апартамента или някой от „безделниците” от ГЕРБ?” – попита той.

Според Кутев вместо да броят протестиращи, ГЕРБ трябва да броят оставащите им дни във властта, защото тя няма да се повтори. „Хората ще им потърсят сметка за лъжите и кражбите. Дори световни медии информират за големия митинг на левицата и за провала на Бойко Борисов”, отбеляза Кутев.

По думите му докато извън страната се отбелязва мащабният протест на левицата, ГЕРБ хвърля всичките си сили в опити да го омаловажи медийно. „Истината обаче винаги си пробива път”, категоричен е Антон Кутев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


421
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
324
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До муспиСамо ти още не се разбрал, че Боко Простото е жидовския проект на Сорос. Я търси инфо в нета и не пиши глупости.
323
1
 
0
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Народе, ако загуби тиквата, печели ***, ако той загуби, печели тиквата - това е капана ни спуснат от Горе. Какво може да направим, все пак имаме ръце и крака, мърдаме и за разлика от спуснатите мислиме? Можеме да ги убиеме! Това е светът и трябва да оцеляваме, всичко в повече е в случай че оцеляваме.
322
4
 
1
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Комунизъма направи от Борисов пожарникар! БСП го направи генерал и секретар на МВР! Затова си взимайте тиквата и бегом към Сибир и необятната руска шир!
321
3
 
4
 
! Отговори
DDD 67 преди 11 години
Както многократно съм изтъквал, в България има тикворитарен режим. Управлява ни тиква! Необразована, самовлюбена и самозабравила се тиква. Тиквата Бойко Методиев Борисов.
320
3
 
7
 
! Отговори
ВВ преди 11 години
Прав е!нищо,че е от БСП!Аз не съм,но е прав!Не само надменен,но и нагъл.Няма по-нагло държание на политик в момента.Стойка,изказ-както и да го погледнеш....трагедия!
319
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Коментар Той като си отиде в Бояна,Съсела в Русия за да се отървем от него.
318
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дянков е отклонил 2 млрд. лв. от здравната система за други разходиЛекари и пациенти поискаха оставката на финансовия министър заради провала в здравната политикаЗа последните две години от системата на здравеопазването към други пера са отклонени близо 2 милиарда лева, алармираха съсловни и пациентски организации, като посочиха, че състоянието на здравеопазването е катастрофално и е пред срив, предаде БТА.
317
3
 
8
 
! Отговори
остров Персин преди 11 години
и двете партии са за затвора, заедно с върхушката от безкрайния преход!
316
2
 
8
 
! Отговори
Камиончо преди 11 години
И едните, и другите са маскари!
315
2
 
5
 
! Отговори
Петкова преди 11 години
Хайде господин Куртев малко да помълчи, защото щом си отвори устата и казва по някоя глупост. Той може би си въобразява, че е по подходящ за какви ли не длъжности, но дълбоко се лъже! Той и Мая Манолова се изтрепаха да се подмазват и слагат на Сергей Станишев, но именно те ще го провалят на предстоящите избори!
314
3
 
7
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....АКО ОТ ПЕНЦИОНЕРИТЕ СТААХА ПАРТИЗАНИ ОТ КИУТЕФ ЦЕЛ МОЛОТОФ...!...КУТЕФ ВАШТА ПАРТИЯ НА ПАЗАРА ВААРВИ КОЛКО КИТАИСКИО ЧЕСАН...!
313
0
 
6
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...У ОТКРИТ ДИСПУТ ЗА 10 МИНУТ ТАЯ ЛЕЯРНА ЗА ТАПИЗМИ Я ПРАИМЕ НА КАВАРМА...!...ОТ НАС ЧИЛИ СОСЕ...!
312
3
 
11
 
! Отговори
историк преди 11 години
Наглоста на другарите няма край.След всяко тяхно управление следва национална катастрофа. Последната беше с празните магазини при Луканов и фалита на банките при Виденов. След като обраха спестяванията на обикновенните българи сега се самообявяват за новите спасители. Такова чудо никаде няма, даже и в африканските племена. Чудно ми е какво може да те мотивира да гласуваш за тези престъпници-Станишев и Доган.
311
6
 
4
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....КУТКА И ТИ СИ *** КАТО БАКОЧА НЕ МИ СА ПРАИ НА ЖЕНТЛЕМЕН...ОТ ПОЛИТИКА НЕ РАЗБИРАШ ...ТАМ /У БКП/ СИ ЗА ШАМАНДУРА ТЕ ПЛИСКАТА ВААЛНИЧКИТЕ НА МОРЕТО...СИИНЬО... !...ФАРА НА ПОЖАРНАТА ТЕ ВОДИ ТЕБЕ КИУТЕФ...!
310
5
 
1
 
! Отговори
БРК преди 11 години
БСП , ГЕРБ и останалите комунисти на бесилото СВОБОДА ЗА НАРОДА !!!
309
6
 
8
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....АКО КАМУНИЗМА ЗА 45 Г ВИ НАПРАИ ПОЛУИДЬОТИ БАЦЕ ЗА 3 ! Г ВИ НАПРАИ СУПЕР ИДЬОТИ...!
308
8
 
3
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
...И докато КОМУНОИДИТЕ се шегуват с (не)интелигентността на Боко, той реже ли, реже ленти, открива нови и нови обекти, ГРАДИ България... Как ли ще гласуват българите, за "интелигентните" КРАДЦИ или за тези, които работят за България...?
307
5
 
8
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
Докато Бойко Борисов посещавал Англия бил поканен на чай от кралицата...ИЗПИЛ ЧАЯ С ПЛИКЧЕТО И МУ ПРАИЛИ ИЗКУСТВЕНО ДИШАНЬЕ...!
306
2
 
5
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....20 Г ПАРОДИЯ СЛЕД ПАРОДИЯ И САМО КАМУНИСТИ БУФОСИНХРОНИСТИ...!
305
3
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Докато Бойко Борисов посещавал Англия бил поканен на чай от кралицата. По време на срещата Борисов попитал кралицата каква е тайната на успешния политик. Тя му отговорила:-Много просто, трябва да е обграден от интелигентни хора!Бойко Борисов отново попитал:- А как се разбира дали някой е интелигентен или не?- Много просто отговорила му кралицата трябва да се зададе подходящ въпрос. Ето, сега ще Ви покажа как се прави това.Кралицата взела телефона, натиска копчето, за да може и Бойко да слуша разговора, и звъннала на Дейвид Камерън.- Г-н Камерън, ще Ви задам един въпрос. Майка Ви има син, баща Ви също има син, обаче този син не е Ваш брат. Кажете ми, кой е този син?- Очевидно е, че това съм аз, Ваше Величество отговорил Камерън.- Правилно, благодаря Ви казала кралицата, затворила телефона и се обърнала към Бойко:- Разбрахте ли сега, г-н Борисов?- Да, Ваше Величество, разбрах. Благодаря!Прибирал се Бойко Борисов в България, викнал Цветанов и го попитал:- Абе, Цецоо, баща ти има син, *** има син, обаче този син не е твой брат, кой е той в такъв случай?Цветанов се затруднил как да отговори и казал, че ще си помисли добре, за да отговори правилно.След това излязъл и започнал да разпитва министрите и депутатите от ГЕРБ. Никой обаче не съумява да му отговори и затова след няколко часа мъки Цветанов се обадил на ректора на Софийския университет и го попитал:- Г-н Ректор, може ли да Ви задам един въпрос?- Разбира се, г-н Цветанов!- Майка Ви има син, баща Ви има син, но този син не е Ваш брат, кой е тогава?- Естествено, това съм аз отговаря ректора.Доволен и щастлив Цветанов дотърчал при Бойко и казал:- Знам отговора на въпроса, това е ректора на Софийския университет!- Не, бе, *** такъв, това е Дейвид Камерън!