Антон Кутев: Надменността на Борисов спрямо българите е пословична

Само един страхлив премиер може да засипе протестиращите с обиди
18 ное 2012 18:00,
421
Антон Кутев: Надменността на Борисов спрямо българите е пословична
Антон Кутев. Снимка: Bulphoto

Не съм изненадан от циничното отношение на управляващите от ГЕРБ спрямо хората, които вчера дойдоха на протеста на БСП. Това коментира днес секретарят на НС на БСП Антон Кутев, цитиран от партийния пресцентър.

По думите на Кутев това е поредното доказателство за жалкия манталитет на Бойко Борисов. „Надменността, която той проявява спрямо, българите е пословична – то не беше лош човешки материал, не бяха кучета на каишка. Вчера на площада дойдоха 20 000 българи - семейства с децата си, младежи, възрастни хора, лекари, земеделци, учители, хора от цяла България. Това не са платени роми. Това са български граждани, които са превъзмогнали страха, имат смелостта да се изправят лично срещу Борисовата полицейщина и да кажат НЕ на ГЕРБ”, заяви той.

Политикът на столетницата изтъкна, че вчера на площада дойдоха хора, които искат гласът им да бъде чут и вярват, че БСП ще ги чуе и ще ги подкрепи. „Това са хора, които не искат Бойко Борисов във властта и за негово съжаление те ще стават все повече. Само един страхлив премиер и едно отиващо си правителство може да засипе протестиращите с обиди. Кой ще учи българите на морал – Борисов и летящите му Тигри, Цветанов с шестте си апартамента или някой от „безделниците” от ГЕРБ?” – попита той.

Според Кутев вместо да броят протестиращи, ГЕРБ трябва да броят оставащите им дни във властта, защото тя няма да се повтори. „Хората ще им потърсят сметка за лъжите и кражбите. Дори световни медии информират за големия митинг на левицата и за провала на Бойко Борисов”, отбеляза Кутев.

По думите му докато извън страната се отбелязва мащабният протест на левицата, ГЕРБ хвърля всичките си сили в опити да го омаловажи медийно. „Истината обаче винаги си пробива път”, категоричен е Антон Кутев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


421
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
1
 
13
 
! Отговори
DDD 67 преди 11 години
Служебните правителства, съставени от експерти, са измислени отдавна. Друг е въпроса, дали представителите на сегашното управление ще имат желание за доброволен отказ от власт.
283
23
 
14
 
! Отговори
Т.Дончева преди 11 години
Нашите социалисти най-мразят като им се казва истината. Прав е Б.Борисов, че Станишко неможе един митинг да организира и аз ви казвах, че е куха лейка ама и на мен не ми повярвахте. Сега се убедихте, а още повече ще се убедите на изборите.
282
10
 
17
 
! Отговори
Омерзен преди 11 години
ВЯРНО Е ЧЕ БОЙКО Е НАХАЛЕН КАТО ТАПИР. ОТВРАТИТЕЛНО ЩЕ БЪДЕ ОБАЧЕ АКО В ЕДИН МОМЕНТ ГЕРБ И БСП СЕ ПРЕГЪРНАТ, ПОНЕЖЕ И ДВЕТЕ ПАРТИИ НЕ СА ЗА ВЯРВАНЕ.
281
14
 
37
 
! Отговори
DDD 67 преди 11 години
Долу ГЕРБ! Долу престъпника Бойко Методиев Борисов! Аз не искам да ме управлява мутра!
280
8
 
17
 
! Отговори
rambo преди 11 години
братия българи дойде време да покажем на света,че и ние българите сме патриоти и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.да излезем на улицата да протест,митинг да свалим диктаторския,тоталитарен,корумпиран,мафиотски режим на борисов и герб.да кажем,че не искаме да растът цените,таксите и данаците всеки ден.да кажем, че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управляващтите да трупат милиони на гърба на мизерстващтия народ. оставка на борисов герб
279
9
 
5
 
! Отговори
макето преди 11 години
ДЕка гербаджийте не ке да са вече на власт арно ама и станишев е една китка нема за кой да се гласува дано българската социал работническа пастия се стегне и да участва на изборите
278
1
 
10
 
! Отговори
rambo преди 11 години
браетя българи доиде време да покажем на света, че и ние българрите сме патриоти и достоини последователи на левски и ботев.
277
3
 
27
 
! Отговори
LaRi преди 11 години
Ми той Боко си го каза - държавата цъфти, а хората протестират... Чудно 'що ли?! Очакваме народа да върже през зимните месеци. На това не наглост, ами и аз не зная как му се вика... В друга държава досега такъв политически инвалид да е наритан и изправен на съд.
276
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БОЙКО Е ЯХНАЛ НАРОДА И СЕ КЕФИ
275
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А КАК ДА НЕ ПРОТЕСТИТА ЧОВЕК- ПОВОДИ ВСЕКИ ДЕН
274
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СЛЕД ДОГОВОРА ЗА ПО-НИСКИ ЦЕНИ НА ГАЗТА- УВЕЛИЧЕНИЕ НА СМЕТКИТЕ ЗА ПАРНОТО - ЧЕСТИТО !!!!!!!!!!
273
20
 
8
 
! Отговори
american boy преди 11 години
*** комунистическа ***. На снимка.
272
6
 
17
 
! Отговори
Долу ГЕРБ и БСП! преди 11 години
И преди и сега и ГЕРБ и БСП са *** и мястото им е на политическото бунище!
271
10
 
13
 
! Отговори
не съм от БСП преди 11 години
Очаквам, ако управлява още един мандат, Б.Б. да бъде канонизиран за светец! Той отдавна дава заявки за това. - Все пак говорим за строителя, приятеля на децата, спортиста, чаровника, политика и обединителя на нацията!!!!.. Хората забравят много бързо, забравят много бързо...
270
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кутев се е пооправил малко - преди беше отпрал големи торби под очите и беше много изнервен - сега цъфти. Сигурно е спрял да яде храни от българските супермаркети.
269
0
 
16
 
! Отговори
лоджик преди 11 години
като кажа не ми харесва бира как за вас означава, че се наливам с ракия. казвам не съм съгласен с герб, за вас веднага означава че си лягам със станишев. *** работа
268
1
 
11
 
! Отговори
другар преди 11 години
още един *** и то ограничен. къде написах станишев. къде бе. боли ме щъркела че станишев карал мотора на дуган. с тази скорост на правене ще изчезнем преди да се оправим. а честно мислех че ни трябва ново велико народно събрание, но с тези пазители на конституцията ще си купя сезал
267
0
 
7
 
! Отговори
до меркел преди 11 години
Ако не бяха Ротшилдови да измислят, ръководят и финансират цялата операция, Втора световна война нямаше да има...
266
21
 
6
 
! Отговори
трънчанин преди 11 години
Е , добре де, нали сме бедни, държавата била пред фалит. А откъде станишковците намериха пари да превозват старците до София, да ги хранят и поят на корем. Баба ми се върна от протеста и 2 дни не яде нищо, била плюскала кебапчета и бира.
265
16
 
6
 
! Отговори
JJ преди 11 години
Другарю, колкото и да не ми харесваш постовете, тези които плюеш направиха за 4 години повече, отколкото тези които подкрепяш за последните 20 години, и това е факт. Станишката иска власт, защото няма кинти за нов мотор :) Свободните хора не ги управява никой, за теб не знам ...