ГЕРБ си подготвя пеенето на избори, иронизира Станишев

И червеният лидер се изказа за финансирането на "Пайнер Медиа"
15 яну 2013 16:01,
110
ГЕРБ си подготвя пеенето на избори, иронизира Станишев
Сергей Станишев. Снимка: БТА

ГЕРБ очевидно си подготвят пеенето на изборите, иронично заяви лидерът на БСП Сергей Станишев по време на редовната пресконференция на партията. Той допълни, че само с предстоящите парламентарни избори тази година може да се обясни спечеленият от “Пайнер Медиа“ проект по оперативната програма на ЕС за конкурентоспособност.

Още по темата

Изказването на червения лидер идва на фона на най-коментираната информация от днес - “Пайнер Медиа“ ще получи 1 918 233 безвъзмездна финансова помощ.

Общата стойност на проекта е 3 197 324 лева, като 1 630 498 се отпускат по Оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика", 287 735 идват от национално финансиране, а останалите трябва да бъдат осигурени от компанията.

Вие го казахте, беше краткият коментар на Станишев на подмятане в залата, че управляващите със сигурност ще бъдат едни гърди напред след отпускането на безвъзмездната помощ за компанията, известна предимно с красивите си певици.

С по-сериозен тон лидерът на червената партия обясни, че ГЕРБ вече използват дори европейски пари, за да си купят предстоящия вот.

Станишев припомни и излязлата преди дни информация, че тази година се планират да бъдат дадени 13 964 000 лв. за популяризиране на седем от оперативните програми на ЕС, която беше съобщена от вестник “Сега”.

По негови думи се тези пари управляващите създават зависимост у медиите от рекламните средства в една много трудна обстановка за тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
1
 
! Отговори
dan преди 11 години
Циркаджии цирк лъжци дребни хулигани това не е ли ЧАЛГАТА на политическия език
84
2
 
1
 
! Отговори
кларнетиста преди 11 години
абе гейчо ти като пя 4 години на *** на доган да не се изкриви случайно виж какъв си сладък аналчо
83
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ти ли бе, шивач на червени униформи,на морал ще ме учиш?? Ти ли бе???? Ти ли, дето твърдиш, че Моника няма и един квадрат на морето? Или, че брат ти нииииииииищо общо няма с Карадере? Или може би 370 000 евро за "пиар" в сметката на Моника са в реда на нещата?? Или не знаеш за къщата на Гагаузов в Лозана/а си бил там/?? *** алчни, комунистически! Тъй де...знам, че ще ме изтрият:)
82
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Друго щеше да е ако парите бяха отишли не при жената на Станишев, а при жената на Борисов.
81
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Петко 93На Позитано 20 - за по-сигурно търсиш др. Кутев.
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След третата ракия чалга може и да слушам, ама гея и след петата ракия не мога да го гледам.
79
1
 
2
 
! Отговори
чегевара преди 11 години
бсп не е никаква алтернатива,това е мафия от олигарси,крадци и престъпници,време е за истинска лява партия
78
1
 
1
 
! Отговори
kuk преди 11 години
Как ще го издухаш, юли месец...Марш от тук бе *** с ***.А ти българино е време да си отвориш очите защо ще те цакат цял живот. Тоя амсалак имали на идея как се кандидатства по евро-програма,и че всеки може да участва стига да има добър бизнес план и съответно трябват да имат финансиране и т.н.Аз не съм за чалгата но пък тук става дума за добър мениджмънт.А гейо не спира да маца и манипулира. Нека каже неговата любовница как източва държавни пари чрез външни PR акции поръчани от тоя на сни
77
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещо се е умислил Съсела.
76
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Толкова ли са прости тия главочи от така наречената опозиция, та не се усещат, че по този начин правят предизборна услуга на Б.Б и компания. Ми то като гледа човек каква помия се излива от устите им ежедневно, с кеф да гласува за ГЕРБ! Предпочитам магистраладжията, който поне направи нещо за тия 4г, отколкото тоя доказан ***!
75
2
 
0
 
! Отговори
любимата ми партия преди 11 години
Жалко за герб, любимата ми партия! Няма да има за кого повече да гласувам. Суматохата заради дюните и Иракли ще унищожи цялата герб! Ще се откаже ли кумецо на Цецо от Цецо? Ще се разкъса ли Цецка от противоречия? Ще се гръмне ли Миро с пушката? Ще започне ли Цецо да купува, тайно от пожарникаря, апартаменти в Белене? Ще стане ли Нона Караджова трезвеничка! Ще се цепне ли на две Върховният лидер, пожарникарят, болен от раздвоение на личността? Или от разтроение?
74
1
 
2
 
! Отговори
Даскал Димитри преди 11 години
СТАНИШЕВ , ТИ В КОЙ КЛАС СИ ????? 6 - 7 КЛАС НА ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНИТЕ УЧИЛИЩА ???? ТАМ ДЕЦАТА СЕ ЗАЯЖДАТ ЕДНО - ДРУГО , ЩИПЯТ СЕ , БИЯТ СЕ , ЗАМЕРВАТ СЕ С ФУНИЙКИ И Т. Н. А , ТИ КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА ПЕС ПО КАКВО СЕ РАЗЛИЧАВАШ ОТ ДЕЦАТА ?????
73
0
 
1
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
Ама ти спа ли с него, та знаеш
72
3
 
1
 
! Отговори
АААССС преди 11 години
СТАНИШЕВ Е ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕР ОТ КЛАСА И НАЙ-ДОБРИЯТ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ,ЧОВЕК С КУЛТУРА ЗА РАЗЛИКА ОТ бОКО ЧАЛГАРА
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дали ще е чалга певица или пиарка, все тая. Важното е да пари да падат. Гея добре ги знае тея работи.
70
0
 
0
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
Камчия, разбрахме те от първия път!
69
1
 
1
 
! Отговори
далавера Камчия преди 11 години
Не знаех, че ГЕРБ са тези, които казват на Европа какви пари да отпуска и за какво да ги отпуска, но щом гея-крадец го казва, така да е. Той нали завалията няма нищо срещу ГЕРБ какво да каже, та затова са нужни и измислени сензации
68
0
 
2
 
! Отговори
ЦИНИЗЪМ! преди 11 години
През 2008 г. PR агенцията на австрийския лобист Петер Хохегер е получила поръчка от тогавашната тройна коалиция у нас да проведе кампания за имиджа на България. Скандалът се разрасна, след като стана ясно, че агенцията на австриеца е върнала част от парите през PR агенцията на Моника Йосифова. Това станало на два транша - единият е от 2006 г. на стойност 240 000 евро, а вторият през 2008 г. е за 143 000 евро.
67
1
 
2
 
! Отговори
леле преди 11 години
Хора, това не е нещо лошо.Защо да не вземат пари и да се развиват.Всички сме свободни да творим, пеем,...... в какъвто стил искаме, важното е кой ни харесва и защо.Оставете го Станишев, той е просто нещастен, защото пак ще загуби изборите.
66
1
 
1
 
! Отговори
.I. преди 11 години
Докога политиците в БГ ще коментират чуждите, а не своите партии? Нямам предвид само този мuзерен cъсел. Все едно жена ти да е кварталната брантия, а ти да говорих за чуждите.