ДПС да не ползва ситуацията за истерия срещу българите!

Напрежение има, но то е в самото ДПС, а не в обществото, смята ВМРО
Обновена: 19 яну 2013 18:35 | 19 яну 2013 18:33,
94
ДПС да не ползва ситуацията за истерия срещу българите!
Лютви Местан Снимка: БТА

ВМРО иска извинение от Лютви Местан заради "излишно емоционалните му реплики" - "език на омразата", "сатанизиране на ДПС", с които той осъди нападението днес над Ахмед Доган.

Напрежение очевидно има, но то е в самото ДПС, а не в българското общество, е позицията на ВМРО по повод на инцидента с лидера на ДПС по време на националната конференция на движението.

ДПС да не използва ситуацията за истерия срещу българите, се посочва в разпространеното до медиите становище.

Според лидера на Единната народна партия Мария Капон опитът за покушение над Ахмед Доган е истински срам за България. Тя призова ситуацията да не става повод за етническо напрежение и обясни, че очаква от политици и институции да си свършат работата.

Още по темата
От партия ЛИДЕР също остро осъдиха в декларация "опитите за атака срещу човешкия живот и ценностите, върху които е изградено съвременното демократичното общество".

Те призоваха компетентните органи да анализират причините, довели до инцидента, "който не само ще влоши имиджа на България в европейски и световен аспект, но и говори за недостатъчна сигурност на гражданите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: нападениеАхмед Доган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
един преди 11 години
Повсеместна агресия от какво се поражда при определени ситуации? Това не може да се оправдае с психични проблеми ! Започнаха да прикачват на всеки агресор болна психика .
49
0
 
1
 
! Отговори
Mаузер преди 11 години
До Анонимен;Местан бие паднал човек,което говори лошо за него.Той побйвал и жена си,оная хубавата кадъна Шерин.Той е лукав човек.
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Омраза има. Но тя е срещу цялата политическа класа. А доган си е за разстрел. Турците показаха, мнението си за политиците... И то доста драстично. Евала за куража на момчето.
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой знае какво е направил доган за да си рискува по този начин живота момчето...
46
0
 
1
 
! Отговори
Mаузер преди 11 години
До ЦИРКА НА ДОГАН ,МИНА;Много си прав,Сидеров също не е читав човек.Мястото му не е в парламента,а в онова място дето го имаше в Карлуково.Атентата беше много ментелив-убиец с газов пищов. Зарежда го до Доган.Без малко да направят една борба.Местан да не се ежи ,защото ни изложиха.
45
0
 
2
 
! Отговори
81 преди 11 години
правят цирк все пак наближават избори
44
0
 
1
 
! Отговори
Станчо преди 11 години
Абе тая рязана карабина за каква омраза говори,ако беше българин да.Ама турчин на турчин,станало е в България и сега навсъкаде пак-българите виновни.
43
0
 
1
 
! Отговори
Йуй преди 11 години
Политическият труп доган , потърси начин да излезе като герой от политиката, но безкрайно безуспешно и смешно.Българино не се връзвай. Гласувай за която поискаш БЪЛГАРСКА партия и всичко е наред. НИКОГА ПОВЕЧЕ ДПС ВЪВ ВЛАСТА.Всички партии не биха влезли в комбина с тях. За БСП не съм сигурен.
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
az rabotya siz simpatizanti n a gerp siyall sviiyalt vidiya kakvo prestavlyava bulgariya i gerp
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се извини на всички българи!
40
0
 
0
 
! Отговори
до ВМРО преди 11 години
Аз съм потресена от начина, по който делегатите от ДПС пребиха нападателя. Изключителна жестокост и агресия. Работя в министерство, в което има много кадри на ДПС и съм в шок от похватите на саморазправа.
39
0
 
0
 
! Отговори
55A преди 11 години
цял свят видя какъв е елита на дпс-озверели ***.
38
0
 
1
 
! Отговори
Език на омразата преди 11 години
С "езика на омразата" си служеха Вашите делегати, г-н Октай. Те смазаха от бой нападателя с една ужасяваща агресия.
37
0
 
1
 
! Отговори
levski84 преди 11 години
vsi4ko e planirano kolko platixte na mom4eto da qde boq ot tez poboinici te golemi maje lele iskate *** darjava xodi si v tyrciq stiga zima samo ot bg i ne znam samo kak tolkova barzo reagira ne trepna bravo ne si za depotat a za spec 4astite i te bixa ti zavideli za refleksa bravo dobro kino kolko trq da ti plati balgarskiq narod za bilet
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До МОРСКИЯ ДА , МОРСКИ ... ОНЯ *** ДЕТО МУ ДЪРПАШЕ ПАНТАЛОНА ИЗВАДИ ОТНЯКЪДЕ НОЖ И КАЗА , ЧЕ Е НА МОМЧЕТО ...ПАК ЗЛЕ ИНСЦЕНИРАН ФАРС ...
35
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 44 ТИ *** ЛИ СИ ИЛИ РЕЗАН ???
34
1
 
1
 
! Отговори
един преди 11 години
ДПС членовете показаха агресивно садистично поведениеспрямо повален човек !Имах чувството,че гледам сцена като при убийството на американския посланик или Кадафи , такава животинска свирепост 21 век. Кадафи
33
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За каква демокрация говорят политиците в България, след като ритат обевреден и обездвижен човек на земята. Това го няма и в американските екшън филми при задържане от полиция и спецчасти. Такова отношение към повален човек има само от страна на мафиоти и други престъпни елементи. От това излиза, че ДПС не е нищо друго освен партия на престъпници и мафиоти. Срам за България, че допуска това.
32
0
 
1
 
! Отговори
ЦИРКА НА ДОГАН ,МИНА преди 11 години
.....ОЧАКВАЙТЕ ЦИРКА НА В.СИДЕРОВ....!!!!!...може би ,ще е по ефектен за наивниците в България.../СИДЕРОВ ,ЩЕ ПОКАЖЕ , КАК СЕ ОЗЛОЧЕСТЯВАТ ....ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ОТ "ПОРОБИТЕЛЯ"/МОЖЕ БИ ЩЕ ИЗИГРАЕ РОЛЯТА "НА ОЗЛОЧЕСТЕНАТА ДЕВИЦА"/
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
dps ste glasuva na izborite siz 2000000 glasa zaradi ahmet dogan