ДПС да не ползва ситуацията за истерия срещу българите!

Напрежение има, но то е в самото ДПС, а не в обществото, смята ВМРО
Обновена: 19 яну 2013 18:35 | 19 яну 2013 18:33,
94
ДПС да не ползва ситуацията за истерия срещу българите!
Лютви Местан Снимка: БТА

ВМРО иска извинение от Лютви Местан заради "излишно емоционалните му реплики" - "език на омразата", "сатанизиране на ДПС", с които той осъди нападението днес над Ахмед Доган.

Напрежение очевидно има, но то е в самото ДПС, а не в българското общество, е позицията на ВМРО по повод на инцидента с лидера на ДПС по време на националната конференция на движението.

ДПС да не използва ситуацията за истерия срещу българите, се посочва в разпространеното до медиите становище.

Според лидера на Единната народна партия Мария Капон опитът за покушение над Ахмед Доган е истински срам за България. Тя призова ситуацията да не става повод за етническо напрежение и обясни, че очаква от политици и институции да си свършат работата.

Още по темата
От партия ЛИДЕР също остро осъдиха в декларация "опитите за атака срещу човешкия живот и ценностите, върху които е изградено съвременното демократичното общество".

Те призоваха компетентните органи да анализират причините, довели до инцидента, "който не само ще влоши имиджа на България в европейски и световен аспект, но и говори за недостатъчна сигурност на гражданите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: нападениеАхмед Доган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
niama li da gi sadiat tezi ozvereli fesove koito prebiha mom4eto..mai sa si pomislili 4e e ot balgarski proizhod...
69
0
 
0
 
! Отговори
дал преди 11 години
Хахахаха...жалка сцена,израз на тоталното безсилие и безхаберие на ДПС. Даже електората им вече иска да ги затрие тези антибългари. Какви ти права и свободи,след като те са защитени от конституцията.Пълен абсурд,дано този път електората им вече разбере що за стока са.
68
0
 
1
 
! Отговори
adf преди 11 години
Аман от *** им номера. Това е най-големият резил за всички български турци или поне тези,които все още подкрепят анти-българската партия ДПС. Искрено вярвам,че това ще доведе до тяхното самозатриване и истинските хора там ще се отделят,за да наистина изпълняват национално отговорни задачи за своите избиратели!
67
0
 
1
 
! Отговори
катил Герги преди 11 години
Аман от този Доган и това ДПС.Не спряха да резилят България пред света.Сега още веднъж им лъсна лицето,че са етническа партия,подкрепяна от Турция,която работи против имиджа на страната ни.Поне да бяха го ранили Доган малко,че да има смисъл от целия цирк.Толкова смешно и глупаво нагласено покушение няма в историята на света.Пак създадохме прецедент.Браво.И европейски глашатаи си докарали от ЕС да гледат и да ни вкарват в правия път?! Абе ей,сульовци, я първо си оправете бъкиите у вас.
66
0
 
0
 
! Отговори
тошко преди 11 години
ДПС и Лютви Местан вече ИЗПОЛЗВАХА сценария за атентат с ИСТЕРИЧНО ИЗКАЗВАНЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ! ДПС трябва да ОБЯСНИ НА СВЕТА, че това е постановка за втвърдяване на един *** електорат!..... Българската конституция трябва да се спазва и партиите на етническа основа ЗАБРАНЕНИ! Сега е точния момент за това!
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вааайййй, ваааййййй! Въъх, въъх, за малко вместо да гледаме поредния турски сериал щяхме да гледаме турско гей порно на живо, но йок, язък, язък! Обаче как бързо му свалиха гащите на човечеца, ужас, просто не е истина! Такива анадолски изтъпления и то по националната ни телевизия и на такъв висш форум на ДПС! Какво ли правят тогава депесарите на закритите си форуми? Защо ли си мисля, че сценария е на Станишко!
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лютви Местан ти си срам- Местан бие паднал човек,Излиза, че ДПС е създадено поражда омраза в останалите граждани на България
63
0
 
0
 
! Отговори
от козлето преди 11 години
тоя лютви има на моята коза брадичката
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Местан просто като папагал си изпя заучения урок за лошите българи и етническата омраза и етническия мир. Те 23 години това си го повтарят като развалени грамофонни плочи.Непрекъснато разделят хората в държавата и ги противопоставят по един безумен начин. Дано поне за толкова години да са ги разбрали що за стока са и да не им се връзват толкова. Страшна е военизираната структура , схема за действие и контрол на тази "партия".
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Излиза, че ДПС е създадено за да поддържа умишлено хора родени в България от хора родени в България да не се чувстват точно българи, а турци.
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боко кога ще се изкаже по темата? А Иван Костов?
59
0
 
0
 
! Отговори
Стефка Аджарска преди 11 години
Този фарс не е само турски и засяга българите. Освен нови негативи за България, все повече се засилват азиатските номера в българската политика. А дали е само българска?? На нас ни омръзнаха тези номера. Потресени сме от жестокостта на членовете на ДПС. Спомените за обидите към един бивш министър при арестуването му са като една романтика. Представям си тези хора ако тръгнат срещу обикновените българи.
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
как така истерия срещу БЪЛГАРИТЕ??? В личната му карта пише ли българин? Това е шизофренно състояние, не е лесно, мани
57
0
 
0
 
! Отговори
Стефка Аджарска преди 11 години
До ***
56
0
 
0
 
! Отговори
danek преди 11 години
тези само за *** стажат гад турска
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разследване трябва да има, но трябва да се разследва Лютви Местан, за думите които каза. Прокуратурата дали ще се самосезира? Може би, но надали
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СЛЕД ДНЕШНИЯ ЦИРК, НАПРЕЖЕНИЕТО ЩЕ ИМ ВЛИЗА ОТЗАД .......
53
0
 
1
 
! Отговори
detelina преди 11 години
На какво са готови политиците у нас-само и само да са на власт?!Както се казва-тежка е царската корона-ама,който я сложи не я сваля!
52
0
 
0
 
! Отговори
Стоян преди 11 години
Да беше преди да сдаде поста на таз глава проста.Щеше да бъде герой, да остане още един мандат на поста.
51
0
 
1
 
! Отговори
Дидо преди 11 години
Голям цирк! И ножовете за какво са? Да транжира после Догана? Хахаха, смях до сълзи. Диков, дай на каданс делегата с раираната блуза как изважда ножа от задния джоб на Октай. Може да стане интересно, защото повечето хора в спектакъла бяха аматьори.И защо никой до сега не отговори на ЕЛЕМЕНТАРНИЯ въпрос- защо и от кого се пази Меди? В света само най-големите мафиоти ходят с голяма охрана. В БГ даже е и безплатно за ДПС-ра.