Вие сте комуникативен и интелигентен? РЗС търси вас!

Партията пусна обява за кандидат-депутати
Обновена: 5 мар 2013 14:50 | 5 мар 2013 11:40,
179
Вие сте комуникативен и интелигентен? РЗС търси вас!
Снимка: архив Булфото

РЗС стартира кампания за търсене на депутати. Още преди повече от седмица от партията на Яне Янев анонсираха старта на кампанията “Влез в политиката! Смени системата!“.

От Ред, законност и справедливост обещават до 60% от местата в листите на партията за парламентарните избори да са от гражданска квота. Изискванията към кандидатите не са много.

РЗС държат кандидат-депутатите да имат навършени 21 години към изборния ден, да са български граждани и да няма друго гражданство, да не са поставени под запрещение и да не изтърпяват наказание лишаване от свобода, както е по Конституция.

Нещата обаче са много строги що се отнася до партийното минало на гражданите, които искат да влязат в листите на Янев. От РЗС не искат кандидатите да са били министър, зам.-министри, шефове на агенция или членове на политическите кабинети на министри в правителствата от 1990 до 2013 г. Мераклиите за народни представители категорично не трябва да са били част от ДС.

Партията на Янев държи хората, които евентуалното ще застанат зад банките в НС от тяхната партия, да притежават комуникативни умения, интелект, способност за сближаване с хората и работа в екип, лидерски качества и собствени убеждения. За необходим образователен ценз не става дума.

От РЗС посочват, че професионалният и управленски опит, доброто семейство, както и висшето образование, при равни други условия, ще дават предимство на съответната номинация.

Ще насърчаваме ерудирани, енергични и желаещи да работят за смяна на модела хора от всички възрасти, допълват от партията.

Желаещите да кандидатстват трябва да изпратят  подробна биографична справка, мотивационно писмо и три препоръки.

Препоръките може да бъдат от вашия работодател или някой друг човек, който ви познава добре. Поне един от хората, който ви препоръчва, следва да ви познава повече от 5 години, уточняват от партията.

Одобрените кандидати ще бъдат поканени на събеседване със специална Комисия по номинация на кандидатите за депутати.

От РЗС допълват, че хората, които преминат успешно етапа на събеседването, ще бъдат включени в проектолистите на партията. Това обаче не им гарантира, че ще бъдат кандитати за депутати, защото “може да се прецени, че някой не е подходящ да бъде кандидат за депутат“.

От партията успокояват обаче, че “има много други начини, по които този човек да бъде привлечен към политическия живот – да бъде наш координатор, застъпник, модератор, експерт“.

Финалните кандидат-депутати обаче също няма да си почиват по време на кампанията.

"Ние ще очакваме от вас да работите усърдно и активно, за да реализирате потенциала си в полза на държавата и обществото. Освен това ще разчитаме на участието ви в предизборната кампания във вашия избирателен район, при провеждането на събития и подпомагане на РЗС на национално ниво”, посочват от партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
1
 
1
 
! Отговори
НИЩО ЛИЧНО преди 11 години
Вечер като седна пред телевизора си говоря с него-ЗНАЧИ СЪМ КОМУНИКАТИВЕН.Чета Всичко написани от Яне Янев-ЗНАЧИ СЪМ ИНТЕЛИГЕНТЕН.Псувам всички дето са против РЗС-ЗНАЧИ СЪМ ХЕМ КОМУНИКАТИВЕН,ХЕМ ИНТЕЛИГЕНТЕН.Много искам да стана Депутат,за да се Боря срещу вредителите на Обшеството....Или ако не Депутат,поне да получавам няква заплата
146
1
 
1
 
! Отговори
край преди 11 години
Преходът беше лъжа и кражба - ДАНЪК ЛУКС за всички луксозни имоти и коли 20 до 30 % от данъчната оценка. Парите в пенсионния фонд защото товаа е имуществото произведено от бащите ни и заграбено с масови и РМД приватизации - кражби.. Да започнем на чисто
145
1
 
1
 
! Отговори
Прометей преди 11 години
Да пуснат обява в борсата и джобса :)
144
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако сте комуникативен и интелигентен - Вие НЕ търсите РЗС!
143
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
тия реклами на партиите за търсене на "интелигентни "хора..вече започват да дразнят хората ...видяхме ги тия "интелигентните" крадци 23 години колко интелигентно ни крадоха през годините ..и то с далавери и лични облаги...търсете симпатизанти..а не просто интелигентни хора...надявам се че народа узря и няма да си даде повече гласът за муцуна живееща от години на държавната ясла..наречена парламент..
142
5
 
11
 
! Отговори
Radiacionen tip преди 11 години
Те продадоха държавата.Те ограбиха държавата.Те самоубиват хората.Те изгониха матряла.Те са за затвора.НИКОГА ГЕРБ.
141
1
 
3
 
! Отговори
Жоро Мечката преди 11 години
А аз като един национален кооррррдинатор, където се казва, какво да правя като има такава голяма конкуренция, а на Янка и е писнало от мен?
140
2
 
3
 
! Отговори
Александър преди 11 години
Няма значение дали сте гей или обиковен ****ераст! Важното е, че карате в най-бързата лента :) РЗС има нужда от вас! Тези, които правят и орална любов ще бъдат с предимство пред останалите, които практикуват само анална! А ако имате препоръка от някоя ра*поретина, в кърпа ви е вързано мястото
139
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие сте гей? Или обикновен пед`раст?РЗС търси вас!
138
1
 
14
 
! Отговори
Dan преди 11 години
Ама това си е обява "Търсиме електорат"
137
1
 
8
 
! Отговори
асан босия преди 11 години
ВЕНЕТА МАРКОВСКА е готова , вече е дала заявка.
136
4
 
6
 
! Отговори
Разсъждения преди 11 години
Аз съм пенсионер и бих работил без пари. НО: нивото и авторитетът на партиите в България е толкова нисък, че ще ме е срам да кажа, че работя за партия, пък макар и за България като гражданин. И все пак прави му някаква чест на Я.Я. Другите лидери са недостижими, те и заобикалящите ги са перфектните експерти, гениални стратези и водачи. Видяхме докъде ни докараха 23 г.
135
2
 
7
 
! Отговори
бай ПЕШО, преди 11 години
Да покани МАРИО МАГАРИНСКИ, ДАРИН МАТОВ, ФИДОСОВА, РУМЯНА ЖЕЛЕВА, или някой с по голям от МАГАРЕШКИ, ако отиде в лудницата в КАРЛУКОВО , кандидат депутати бол,
134
3
 
5
 
! Отговори
Гейчо преди 11 години
Ама трябва ли и пед*раст да бъда?
133
3
 
6
 
! Отговори
Пурко преди 11 години
За толкова време, след като нито един такъв, какъвто търсиш не е дошъл при теб- сам се сещай!
132
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ще кандидастват пак такива мишоци ,алчни за власт и пари
131
3
 
8
 
! Отговори
Янко преди 11 години
ако ще дават *** ще намина
130
1
 
7
 
! Отговори
Комодор Яне преди 11 години
Търсим. Търсим.Ама едва ли ще го намерим.
129
1
 
3
 
! Отговори
:))до 151 преди 11 години
от Пена - кандидат депутатка:) Сакън недей, задръж, че пуснеш ли ги по инерция отидоха папките с препоръки
128
1
 
2
 
! Отговори
знаех си аз:) преди 11 години
че когато търсиш нещо и то те търси.Да питам само: пред Комисията по номинация на кандидатите за депутати по какъв екип трябва да сме?"От партията успокояват обаче, че има много други начини, по които този човек да бъде привлечен към политическия живот да бъде наш координатор, застъпник, ***, експерт.-:))))))))))))