ГЕРБ тръгва с воля пак на поход към властта!

Ексминистри измъдрили платформата на партията за вота
Обновена: 27 мар 2013 17:29 | 27 мар 2013 14:28,
1033
ГЕРБ тръгва с воля пак на поход към властта!
Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов Снимка: БТА

„Имаме воля!“ - това е слоганът на политическата кампания на ГЕРБ за предстоящите избори. Основният дефицит на този отчайващо дълъг преход беше липсата на воля да се работи за хората, заяви Елен Герджиков, който е изготвил маркетинга и политическия анализ за кампанията. 

ГЕРБ доказа, че когато тази воля е налице, гласът на обществото се чува, допълни Герджиков. По негови думи с това послание партията иска да каже, че знае какво трябва да се направи и има воля да го постигне.

На заседание на доскорошния Министерски съвет приличаше днешното представяне на предизборната кампания на ГЕРБ.

Платформата на партията беше представена от ексминистрите Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Делян Добрев, Томислав Дончев и зам.-министъра на финансите Владислав Горанов. 

Сигурно е само кой ще бъде министър-председател, ако ГЕРБ спечели изборите, заяви Цветан Цветанов на въпрос на Dnes.bg дали това ще е и бъдещият кабинет.

По думите на Цветанов човекът, на когото бъде връчен мандатът, ще реши кого да назначи.

Нека не възприемаме тези хора като бъдещи министри, а като експерти, призова Цветанов.

Координираща роля в изготвянето на програмата е имал бившият министър по еврофондовете Томислав Дончев, а участие е взел и бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Програмата ще бъде реалистична, програма, която да запази тази стабилност, която постигнахме, обеща Цветан Цветанов. Той обаче сложи акцент и върху повишаване на доходите и откриване на нови работни места.

Всяка предизборна кампания е състезание на хора и на идеи, допълни Герджиков. По негови думи кампанията на ГЕРБ ще има два крака: единият ще са кандидатите, а другият – платформата, който съдържа конкретни идеи за развитието на България.

Самата платформа е нещото, на което искаме да наблегнем. Същността на кампанията ще бъдат многобройни срещи, на които ще бъдат дискутирани конкретни реални предложения за развитието на България, допълни той.

Герджиков обеща кампания близо до хората. По думите му кампанията ще бъде позитивна и обърната към хората, а не към опонентите. Няма да се занимаваме с това да дискредитираме другите политически обекти, отсече той и добави, че предложенията ще бъдат реални и изпълними, а не популистки. Тази кампания ще бъде градивна и ще има отворен диалог с гражданското общество, завърши той.

Листите на партията все още не са окончателно готови. Ясно е обаче, че бившият премиер Бойко Борисов и ексвътрешният министър Цветан Цветанов ще водят по две листи. Цветанов посочи, че не вижда причина да се отказва да води листата в Стара Загора, където кандидат на БСП е лидерът на левицата Сергей Станишев.

Той припомни, че на изборите през 2009 година е бил мажоритарен кандидат от този район и е бил избран. По думите му Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Делян Добрев, Томислав Дончев и зам.-министъра на финансите Владислав Горанов също ще водят листи. Цветанов уточни, че се водят разговори някои от тях да застанат начело на две места.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1033
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
840
0
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
ИМАТЕ ВОЛЯ НО НЯМАТЕ АКЬЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕЩАСТНИЦИ
839
0
 
5
 
! Отговори
ЯЛОВ Е МАМИ преди 11 години
Имаме воля прочетено на обратно : )
838
4
 
4
 
! Отговори
Спасе 984 виж преди 11 години
Г-н Бойко Борисов се оттегли Доброволно и спаси страната от Гражданска война.Сега Народа ,който ясно е отчел ,че може да му се довери пак ще го върне във властта!
837
2
 
4
 
! Отговори
спас преди 11 години
нагли са народа ги свали от власт а те пак искат да ни яхнат.Да отидат 4 години в опозиция пък след това ако сме забравили пак да се върнат ако дотогава не са се разпаднали.
836
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А за всички, които мислят да гласуват за ГЕРБ, отново мога да кажа следното: Щях да ви разбера, ако бяхте от близкото алкохолно обкръжение на премиера и сте докопали 5-6 тлъсти държавни поръчки или пък сте свили бизнесите на 7-8 души. Но обикновен човек да гласува за ГЕРБ това е престъпление срещу самия него. Така човек деградира еволоционно до нивото на хейтърска амеба, която дращи по поръчка в нета.Защото, повярвайте ми, тези, с тяхната новооткрита воля, първо ще почнат да наритват вас. Бъдете убедени.Контрареволюцията също изяжда децата си.
835
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До иво ЯЛОВИ СА ВСИЧКИ УСИЛИЯ ДА СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ АКО БЯХА РАБОТИЛИ ЗА НАРОДА СИ ЩЯХМЕ ДА ГИ РАЗБЕРЕМ А ТЕ РАБОТИХА ЗА СЕБЕ СИ.ЗАБРАВИХА ЛИ ЧЕ ТЕ ИЗКАРАХА ХОРАТА НА УЛИЦАТА .НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМАШ 400ЛЕВА И ДА ИМАШ 300ЛВ.ТОК И 200ЛВ. ПАРНО.МНОГО СА НАГЛИ НЕ СА ЗНАЕЛИ НАВЯРНО ВИКАЙТЕ ИМ НАГЛИТЕ БЕЗСРАМНИЦИ
834
1
 
6
 
! Отговори
иво преди 11 години
"Имаме воля " хубаво че имате ама ни вземате за мезе защото наобратно прочетено е "ЯЛОВ е ***"
833
1
 
5
 
! Отговори
баи ганю преди 11 години
Прочетож всичко написано от хората.Истината е една.Много мъка се е събрала у народа.Тои изнемогва.Но има и една голяма истина.Българският народ не е вече онова овче стадо което можеш да завръшташ накъдето си искаш.Тои е осъзнал силата си и няма да разреши повече да се гавриш с него.Ако не се съобразяват с него,всички лъжци,мошеници,крадци,пишман управници,бандити,европеиски комисари,***,нагаждачи и тн и тн ,те нямат краи,ЩЕ БЪДАТ ПОМЕТЕНИ от волята МУ!?Трябват ни умни,честни ръководители.
832
0
 
4
 
! Отговори
Viktor преди 11 години
Във форумите май само платени писачи се карат по между си
831
3
 
8
 
! Отговори
ШЕСТАКА преди 11 години
ВОЛЯ ЗА ОЩЕ КРАДЕНЕ ,ИМА ШЕСТ АПАРТАМЕНТА СЕГА НА МУТРАТА МУ ТРЯБВА ХОТЕЛ ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО, ПУКА МУ НА МИЛИЦЕОНЕРСКАТА МУТРЕНСКА ГРОБАРСКА СБИРЩИНА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ОБРАЗОВАНИЕ БЕДНОСТИ МНОГО ДРУГИ РАБОТИ ГАРАНТИРАНИ ОТ ГРОБАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГРОБАРИТЕ
830
3
 
7
 
! Отговори
бивол преди 11 години
Как може така. Народа те свали затова че 4 години го лъга и ограбва и пак искаш да си на власт.Така ще скриеш какво си правил иначе другите могат да ти търсят сметка.
829
2
 
16
 
! Отговори
Кире преди 11 години
"Имаме воля...да ви лъжем още 4 години" е по-удачнен слоган!
828
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПАЛИНДРОМ е една или няколко думи или числа, които се четат по един и същ начин отляво надясно и отдясно наляво.Пример:ИМАМЕ ВОЛЯ - Изборният слоган на ГЕРБЯЛОВ Е МАМИГениално нали? Само в ГЕРБ са толкова умни. Гласувайте за тях!
827
1
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Светльо Витков защо не го канят никъде по телевизиите? Няма ли да участва или ги е страх да го покажат на хората?
826
2
 
22
 
! Отговори
696 преди 11 години
Вече с празни приказки не става. неграмотните гербери да си ходят
825
0
 
11
 
! Отговори
bogomil.avramovhemy преди 11 години
За периода от 2000-та година досега в Китай са разстреляни близо 10 000 държавни чиновници, които са били уличени в корумпираност. За същото време други 120 000 са били осъдени на различни години затвор, уточняват китайски източници.
824
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
целия ни град в сев бг се молим софиянци пловдивчани да не ни натресете пак тия е тогава ще дезертират всички дори пенсионерите или пък ще грабнем тоягите
823
3
 
21
 
! Отговори
ГРОБокопачи преди 11 години
> "Имаме воля!"Но нямате акъл
822
8
 
32
 
! Отговори
ВЪН ГЕРБ!!! преди 11 години
САМО ПЪЛНИ МАЗОХИСТИ БИХА ГЛАСУВАЛИ ОТНОВО ЗА ТЕЗИ ,КОИТО НИ ДОКАРАХА ДО ТОЗИ ХАЛ...!!ДОЛУ ГРОБарите ...!!!!
821
6
 
26
 
! Отговори
СТОЛИЧАНИН преди 11 години
Дали наистина е възможно да не сме си взели никаква поука от 3.5 г. рязане на ленти на зебри, площадки, подслушвания, манипулирания, простащина и откровенни лъжи? Ще е много жалко...