ГЕРБ тръгва с воля пак на поход към властта!

Ексминистри измъдрили платформата на партията за вота
Обновена: 27 мар 2013 17:29 | 27 мар 2013 14:28,
1033
ГЕРБ тръгва с воля пак на поход към властта!
Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов Снимка: БТА

„Имаме воля!“ - това е слоганът на политическата кампания на ГЕРБ за предстоящите избори. Основният дефицит на този отчайващо дълъг преход беше липсата на воля да се работи за хората, заяви Елен Герджиков, който е изготвил маркетинга и политическия анализ за кампанията. 

ГЕРБ доказа, че когато тази воля е налице, гласът на обществото се чува, допълни Герджиков. По негови думи с това послание партията иска да каже, че знае какво трябва да се направи и има воля да го постигне.

На заседание на доскорошния Министерски съвет приличаше днешното представяне на предизборната кампания на ГЕРБ.

Платформата на партията беше представена от ексминистрите Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Делян Добрев, Томислав Дончев и зам.-министъра на финансите Владислав Горанов. 

Сигурно е само кой ще бъде министър-председател, ако ГЕРБ спечели изборите, заяви Цветан Цветанов на въпрос на Dnes.bg дали това ще е и бъдещият кабинет.

По думите на Цветанов човекът, на когото бъде връчен мандатът, ще реши кого да назначи.

Нека не възприемаме тези хора като бъдещи министри, а като експерти, призова Цветанов.

Координираща роля в изготвянето на програмата е имал бившият министър по еврофондовете Томислав Дончев, а участие е взел и бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Програмата ще бъде реалистична, програма, която да запази тази стабилност, която постигнахме, обеща Цветан Цветанов. Той обаче сложи акцент и върху повишаване на доходите и откриване на нови работни места.

Всяка предизборна кампания е състезание на хора и на идеи, допълни Герджиков. По негови думи кампанията на ГЕРБ ще има два крака: единият ще са кандидатите, а другият – платформата, който съдържа конкретни идеи за развитието на България.

Самата платформа е нещото, на което искаме да наблегнем. Същността на кампанията ще бъдат многобройни срещи, на които ще бъдат дискутирани конкретни реални предложения за развитието на България, допълни той.

Герджиков обеща кампания близо до хората. По думите му кампанията ще бъде позитивна и обърната към хората, а не към опонентите. Няма да се занимаваме с това да дискредитираме другите политически обекти, отсече той и добави, че предложенията ще бъдат реални и изпълними, а не популистки. Тази кампания ще бъде градивна и ще има отворен диалог с гражданското общество, завърши той.

Листите на партията все още не са окончателно готови. Ясно е обаче, че бившият премиер Бойко Борисов и ексвътрешният министър Цветан Цветанов ще водят по две листи. Цветанов посочи, че не вижда причина да се отказва да води листата в Стара Загора, където кандидат на БСП е лидерът на левицата Сергей Станишев.

Той припомни, че на изборите през 2009 година е бил мажоритарен кандидат от този район и е бил избран. По думите му Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Делян Добрев, Томислав Дончев и зам.-министъра на финансите Владислав Горанов също ще водят листи. Цветанов уточни, че се водят разговори някои от тях да застанат начело на две места.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1033
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
800
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
3. Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.4. Николай Младенов - син на служител /генерал/ на ДС от високо засекретено ниво.5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.7. Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила Живкова.8. Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
799
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
1. Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.Майор в школата на ДС в Симеоново и преподавател в същата.Известен с това, че отказва да се деполитизира от редовете на БКП и да захвърли партийната си книжка, поради което е уволнен от деполитизираното МВР. Бодигард на Тодор Живков.2.Цветан Цветанов -син на шофьора /офицер от ДС/ и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Известен с това, че поради невероятния си интелектуален потенциал завършва ВИФ задочно само и само да бъде назначен в структура на ДС.Седми отдел на ДС.
798
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само една дума има за тия.... НАГЛОСТ !!!!!!!!!!!1
797
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я се скриите всички смешници и некадърници от Герб, ядохме Ви попарата .....стига толкова
796
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 933 da ne zabraviame TIKVATA KAKVO NAPRAVI ZA SVOIATA PIZDA CVETELINA -SI BANK ,KOLKO PARI IZTO4I OT NARODA ,VINETKI ,TAKSI ,VSI4KO MINAVASHE PREZ SI BANK!!VSI4KI OT GERB TRIABVA DA SA V ZATVORA ,TOLKO STRADANIA DOKARAHA NA NARODA ,ili tova sa tapi *** ,i imat naglostta da se kandidatirat otnova ,po dobre e DA SE ZAMOZAPALIAT -AKO IMAT SAVEST ,NO TE SA SVOLO4I
795
3
 
26
 
! Отговори
до 933 преди 11 години
Ти държавен чиновник ли си, член на ГЕРБ или обикновен луд? :)Големия вожд (Бойко) беше ХВАНАТ да прикрива един бирен бос (който по-късно взе че почина..), построи част от транспортните коридори на западняците, докара народа до невиждан глад и отчаяние, разби малкия и среден бизнес, ВКАРА западните вериги и им помогна да се развият и да съдират 200 кожи от гърба на българския производител и не излезе от телевизиите за да облъчава гумени тикви като твоята!!
794
3
 
30
 
! Отговори
Dimitrov ot France преди 11 години
Я и аз да допълня какво направи ББ според здравомислещите хора в странство и в България :1.Изгони над 1 милион българи в емиграция2.Докара страната до първо място по бедност не само в ЕС ,но и в цяла Европа.3.Утрои богатството на приятелите си олигарси и на съратниците си - мутрите4.Напълно срина селското стопанство и промишлеността5.Направи тежката престъпност де факто безнаказана
793
1
 
5
 
! Отговори
930 явно добре преди 11 години
ти се е отразило лечението (Най- после си правилно ориентиран.
792
21
 
10
 
! Отговори
ама само се повтаряш преди 11 години
До 928 сега ще обясня какво направи Бойко за твърде кратко време:1.Като в съседните нам държави Магистрали2.Като във всички световни столици- Метро3.Създаде условия в следващите години в икономиката на България да се влеят 12+3 милиарда4.Помогна в с.Бисер и на пострадалия моряк и на още много други
791
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе докога ще ги търпим тия беее докогаааа ей ние умирамееее Долу Герб
790
8
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
долу *** на герб
789
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
току що излизам от психодиспансера и ще гласувам за Герб
788
3
 
7
 
! Отговори
До до 924Прав си преди 11 години
До до 924Прав сиМного добре съм си седнал и им гледам сеира на такива платени гербери които пишат тука. Може ли да си такава ливада, сарказъм ,ако не си разбрал още.Значи това му е програмата - и за нова гражданска война.Много добре,ти си смешен .Поне чети какво пишат хората-или това не влиза в партийните указания
787
8
 
12
 
! Отговори
До Какво можеше Бойк преди 11 години
До Какво можеше Бойко1.Всички лостове на властта му бяха в ръцете.Можеше както в съседни държави да има програма за стимулиране на икономиката (за която ние никога не разбрахме ,че има).Не го направи!Погаси първата искра за гражданска война, гражданска война която Бойко предизвика.За това ще гласувам за Бойко и ГЕРБ! Е по-голема простотия не съм виждал, тия Платените Герберчета на форума ни взеха за мезе.Ама нема да мине на 12 май
786
12
 
10
 
! Отговори
до 924Прав си преди 11 години
Това Бойко ще го направи през втория мандат.Бъди сигурен.Няма да мине много време и България ще бъде просперираща държава под рэководството на Г-Н Бойко Борисов!
785
1
 
7
 
! Отговори
До Коко 925 преди 11 години
Както и тия от БСП
784
5
 
16
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Тези нещастници от ГЕРБ докога ще ни досаждат с тъпотиите си?
783
8
 
6
 
! Отговори
ДоКаквоможешеБоко923 преди 11 години
До Какво можеше Бойко1.Всички лостове на властта му бяха в ръцете.Можеше както в съседни държави да има програма за стимулиране на икономиката (за която ние никога не разбрахме ,че има).Не го направи!Погаси първата искра за гражданска война, гражданска война която Бойко предизвика.За това ще гласувам за Бойко и ГЕРБ!
782
12
 
8
 
! Отговори
Какво можеше Бойко преди 11 години
1.Всички лостове на властта му бяха в ръцете.Можеше, като в съседни държави, да изправи МВР и армия срещу протеста!Ако беше Диктатор.Не го направи ! Погасди първата искра за гражданска война . За това ще гласувам за Бойко и ГЕРБ!
781
9
 
10
 
! Отговори
премислете моля. преди 11 години
Кой имаше полза народа да бъде съсипан и изтласкан на улицата в студа?Със сигурност не ГЕРБ и най- малко Г-н Бойко Борисов!Кой имаше реалната възможност да го постигне? Декевър .......и ЕРП....Кои вземат огромните заплати от там?Извода всеки да си направи сам за себе си!