ГЕРБ тръгва с воля пак на поход към властта!

Ексминистри измъдрили платформата на партията за вота
Обновена: 27 мар 2013 17:29 | 27 мар 2013 14:28,
1033
ГЕРБ тръгва с воля пак на поход към властта!
Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов Снимка: БТА

„Имаме воля!“ - това е слоганът на политическата кампания на ГЕРБ за предстоящите избори. Основният дефицит на този отчайващо дълъг преход беше липсата на воля да се работи за хората, заяви Елен Герджиков, който е изготвил маркетинга и политическия анализ за кампанията. 

ГЕРБ доказа, че когато тази воля е налице, гласът на обществото се чува, допълни Герджиков. По негови думи с това послание партията иска да каже, че знае какво трябва да се направи и има воля да го постигне.

На заседание на доскорошния Министерски съвет приличаше днешното представяне на предизборната кампания на ГЕРБ.

Платформата на партията беше представена от ексминистрите Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Делян Добрев, Томислав Дончев и зам.-министъра на финансите Владислав Горанов. 

Сигурно е само кой ще бъде министър-председател, ако ГЕРБ спечели изборите, заяви Цветан Цветанов на въпрос на Dnes.bg дали това ще е и бъдещият кабинет.

По думите на Цветанов човекът, на когото бъде връчен мандатът, ще реши кого да назначи.

Нека не възприемаме тези хора като бъдещи министри, а като експерти, призова Цветанов.

Координираща роля в изготвянето на програмата е имал бившият министър по еврофондовете Томислав Дончев, а участие е взел и бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Програмата ще бъде реалистична, програма, която да запази тази стабилност, която постигнахме, обеща Цветан Цветанов. Той обаче сложи акцент и върху повишаване на доходите и откриване на нови работни места.

Всяка предизборна кампания е състезание на хора и на идеи, допълни Герджиков. По негови думи кампанията на ГЕРБ ще има два крака: единият ще са кандидатите, а другият – платформата, който съдържа конкретни идеи за развитието на България.

Самата платформа е нещото, на което искаме да наблегнем. Същността на кампанията ще бъдат многобройни срещи, на които ще бъдат дискутирани конкретни реални предложения за развитието на България, допълни той.

Герджиков обеща кампания близо до хората. По думите му кампанията ще бъде позитивна и обърната към хората, а не към опонентите. Няма да се занимаваме с това да дискредитираме другите политически обекти, отсече той и добави, че предложенията ще бъдат реални и изпълними, а не популистки. Тази кампания ще бъде градивна и ще има отворен диалог с гражданското общество, завърши той.

Листите на партията все още не са окончателно готови. Ясно е обаче, че бившият премиер Бойко Борисов и ексвътрешният министър Цветан Цветанов ще водят по две листи. Цветанов посочи, че не вижда причина да се отказва да води листата в Стара Загора, където кандидат на БСП е лидерът на левицата Сергей Станишев.

Той припомни, че на изборите през 2009 година е бил мажоритарен кандидат от този район и е бил избран. По думите му Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Делян Добрев, Томислав Дончев и зам.-министъра на финансите Владислав Горанов също ще водят листи. Цветанов уточни, че се водят разговори някои от тях да застанат начело на две места.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1033
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моля да се купи памперси на всички българоубийци от герб.Ще на 12 май герб като загубят изборите бойко тиквеника и цецо лъжецо ще са се *** от яд в гащите че народът ги е изгонил от власт и не им дал втори мандат
19
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ние имаме воля да ви изгоним окончателно.
18
4
 
13
 
! Отговори
MBP преди 11 години
чужда служба саобштила че ако ГЕРБ спечелат Балгапска групировка ще стреля с калашници след Изборите
17
13
 
7
 
! Отговори
игнат преди 11 години
време е да си завърщат магистралите.
16
8
 
37
 
! Отговори
йови преди 11 години
Айде сега Цв.Цв. ще си набави пари за още 6 апартамента.
15
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единстшеното което направиха българоубийците от герб за тези 4 години е само магистрали.Е съжалявам аз асфалт не ям.По времето на управлението на герб много млади хоро със више образоватие останаха без работа и ги принудиха да заминат в чужбина.Не се погрижиха за пенсиите на възрастните хора и за майките които не могат да имат деца.Станахме много по зле от преди и то най вече благодарение на бойко тиквеника ,цецо лъжецо и техните герберски ***
14
9
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Народа ги освирква, те: "Имаме воля", издъниха се, вече се чудят какви глупости да измислят...
13
6
 
41
 
! Отговори
Мечо Пух преди 11 години
Насита няма !
12
6
 
45
 
! Отговори
pimpalicious преди 11 години
Програмата ще бъде реалистична, програма, която да запази тази стабилност, която постигнахме, обеща Цветан Цветанов. Той обаче сложи акцент и върху повишаване на доходите и откриване на нови работни места. Eдна и съща песен се пее вече 4 години.. Видяхме и доходите как се повишиха и работни места колко се откриха...
11
3
 
18
 
! Отговори
скайп преди 11 години
бб посегнал, така да се каже, и на Лиляна П.... момичето обаче се влюбило... и непрекъснато му праща СМС-и... които нашият приятел - много мъжки - чете на глас пред компанията си...
10
2
 
30
 
! Отговори
Гръб преди 11 години
Пак ли ..в историята всичко се повтаряло три пъти , първия път на истина , втория път , като комедия , третия път като фарс...
9
3
 
50
 
! Отговори
Българин преди 11 години
До Анонимен 1Не хунта ,а шайка !
8
2
 
13
 
! Отговори
Iwanov преди 11 години
Koiato trebva da se OBESI publi4no..
7
43
 
13
 
! Отговори
Азер Меликов преди 11 години
Аз ще бутна кожената бюлетина в урната на Станишев.
6
6
 
72
 
! Отговори
pimpalicious преди 11 години
Kaкво развитие, какво нещо! Цвъки пак е изтипосан да е лицето на кампанията, но мисля, че всички знаем, че неговото и Боковото време свършиха. Време е за промяна, хората не издържат вече....
5
6
 
56
 
! Отговори
Митьо преди 11 години
Искам ги всичките във Варна да дойдат да се срещнат с Грамадата отблизо!
4
11
 
104
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да те изгони народът и ти пак да се буташ от там, където си изгонен. Това не мога да го разбера.
3
8
 
95
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, тръгва..... За три години се оср.ха и сега тръгват умирисани.
2
6
 
56
 
! Отговори
Бойко и Лили П. преди 11 години
Взаимоотношенията между премиера Бойко Борисов и любимата му министърка Лиляна Павлова излизат наяве!Цитат от разговора:ББ посегнал, така да се каже, и на Лиляна П.... момичето обаче се влюбило... и непрекъснато му праща СМС-и...
1
118
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще гласувам за ГЕРБпо малкото зло от всички останали партии.