ГЕРБ тръгва с воля пак на поход към властта!

Ексминистри измъдрили платформата на партията за вота
Обновена: 27 мар 2013 17:29 | 27 мар 2013 14:28,
1033
ГЕРБ тръгва с воля пак на поход към властта!
Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов Снимка: БТА

„Имаме воля!“ - това е слоганът на политическата кампания на ГЕРБ за предстоящите избори. Основният дефицит на този отчайващо дълъг преход беше липсата на воля да се работи за хората, заяви Елен Герджиков, който е изготвил маркетинга и политическия анализ за кампанията. 

ГЕРБ доказа, че когато тази воля е налице, гласът на обществото се чува, допълни Герджиков. По негови думи с това послание партията иска да каже, че знае какво трябва да се направи и има воля да го постигне.

На заседание на доскорошния Министерски съвет приличаше днешното представяне на предизборната кампания на ГЕРБ.

Платформата на партията беше представена от ексминистрите Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Делян Добрев, Томислав Дончев и зам.-министъра на финансите Владислав Горанов. 

Сигурно е само кой ще бъде министър-председател, ако ГЕРБ спечели изборите, заяви Цветан Цветанов на въпрос на Dnes.bg дали това ще е и бъдещият кабинет.

По думите на Цветанов човекът, на когото бъде връчен мандатът, ще реши кого да назначи.

Нека не възприемаме тези хора като бъдещи министри, а като експерти, призова Цветанов.

Координираща роля в изготвянето на програмата е имал бившият министър по еврофондовете Томислав Дончев, а участие е взел и бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Програмата ще бъде реалистична, програма, която да запази тази стабилност, която постигнахме, обеща Цветан Цветанов. Той обаче сложи акцент и върху повишаване на доходите и откриване на нови работни места.

Всяка предизборна кампания е състезание на хора и на идеи, допълни Герджиков. По негови думи кампанията на ГЕРБ ще има два крака: единият ще са кандидатите, а другият – платформата, който съдържа конкретни идеи за развитието на България.

Самата платформа е нещото, на което искаме да наблегнем. Същността на кампанията ще бъдат многобройни срещи, на които ще бъдат дискутирани конкретни реални предложения за развитието на България, допълни той.

Герджиков обеща кампания близо до хората. По думите му кампанията ще бъде позитивна и обърната към хората, а не към опонентите. Няма да се занимаваме с това да дискредитираме другите политически обекти, отсече той и добави, че предложенията ще бъдат реални и изпълними, а не популистки. Тази кампания ще бъде градивна и ще има отворен диалог с гражданското общество, завърши той.

Листите на партията все още не са окончателно готови. Ясно е обаче, че бившият премиер Бойко Борисов и ексвътрешният министър Цветан Цветанов ще водят по две листи. Цветанов посочи, че не вижда причина да се отказва да води листата в Стара Загора, където кандидат на БСП е лидерът на левицата Сергей Станишев.

Той припомни, че на изборите през 2009 година е бил мажоритарен кандидат от този район и е бил избран. По думите му Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Делян Добрев, Томислав Дончев и зам.-министъра на финансите Владислав Горанов също ще водят листи. Цветанов уточни, че се водят разговори някои от тях да застанат начело на две места.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1033
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
780
1
 
8
 
! Отговори
емир преди 11 години
Милицията принадлежи на народа, а народът на милицията...Така се печелят избори.
779
7
 
19
 
! Отговори
Те добре имат .. преди 11 години
Имаме воля! - това е слоганът на политическата кампания на ГЕРБ за предстоящите избори. Те добре имат воля , това го знаем . Проблема е , че нямат моженето .Само с ядене , не става . Трябва и акъл .
778
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво е това ИСКАМЕ МОЛЯ ? Не се ли налапахте ? Искам пак да спечелят и този път няма да ги свалим от власт направо трябва да им строшим главите.
777
5
 
12
 
! Отговори
АЗ Наглия Бойко преди 11 години
Ша ви схрускам лош материал такьв!Имаме ВОЛЯ ДА ВИ КРАДЕМ ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ - КАЗАХА ОТ ГЕРБ - С НОВИЯ ДЯНКОВ ВНЕСЕН ОТ САЩ! Будата остава да му мислят будалите. Искаме всички бьлгари в гробищата - ГРОБАРИТЕ ОТ ГРОБ. Аз сьм *** и вие сте прости-ша ви мачкам докато издьхнете! Тиква ша ми викате.
776
0
 
8
 
! Отговори
До охаа 913 преди 11 години
И докога ще го клатиш тоя лозунг за комунизма ,който за голям процент от хората в България е понятие от учебниците по история. Повечето хора под 35 години нямат никакъв спомен отпреди 89 година. Тая група гласоподаватели си спомнят и сравняват как са живели при Царя, С-нишев и Боко. Давай сравнявай смешнико...избиване на комплекси с комунизма
775
4
 
12
 
! Отговори
jojo преди 11 години
Народа ги изпъди,те искат пак да са на властЗначи бива бива ама...Да се спрат,че да не ги отнесе много жестоко народа покрай изборите!
774
5
 
12
 
! Отговори
БоСимеонов преди 11 години
"Имаме наглост"Това е правилния лозунг.
773
3
 
6
 
! Отговори
охаа преди 11 години
До До Анонимен 901Да знаеш аз съм 24 годишен *** и да знаеш всички 24 годишни безработни са в ***. Знам, знам, плодите се кат ***, не ми обяснявай ти на мене! То иначе нямаше да сме на това дередже са!
772
3
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 910 преди 11 години
Форума е абсолюъно достъпен за всеки! Доведи твоите БСП,СДС и т.н. и скачай смело в помията ,която се излива тука....отдушник за народа
771
3
 
9
 
! Отговори
... преди 11 години
За 3 години няма как да получаваме 1000 лева мин. заплата.Защото 20 години сме били в "калта".
770
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Dnes.bg е станала ЯВНА трибуна не ГЕРБ.Dnes.bg ще загуби много почитатели ,ако не се придържа към неутралния тон в статиите си и подбора на темите.
769
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия пък нагли мутрокомуняги и милиционери от ГЕРБ не се накрадоха! Не ги е срам, 3,5 години нищо не свършиха, само се оправдаваха като ученички и правиха лобистки 'закони'.
768
7
 
6
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
.... МИ ДА ЖИВЕЕ КАМУНЯЗМА...КАРЛО МАРКСА Е НАШИО ГОСПУД...!
767
9
 
21
 
! Отговори
hhA преди 11 години
Нещастници , дано похода ви свърщи на *** , а още по-добре ще да е ако горите в ада , ще бъде справедливо , Герберската гнусотия и наглост ми е противна , много cте отвратителни Цветанов и Борисов.
766
6
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 901 преди 11 години
До АнонименХахха, ееми то не се знае, комунгите сте на умирачка.. Да знаеш аз съм 24 годишен *** и да знаеш всички 24 годишни безработни са в ***. Аман от тоя параван "всички са ***" ,за да си прикрият собствената некъдърност и простотия. Много съжалявам ама за мене не комунизма не съществува и нищо не означава257, просто съм роден след това
765
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПЪК И СРАМ НЯМАТ ГНУСНИТЕ ГРОБАРИ...
764
4
 
7
 
! Отговори
Истината преди 11 години
Така е докато тези мутри и мутреси не се наврът където им е мястото, но истината от къде идват тези проблеми четете този сайт(diagnosa.net/category/diagnosite-mi). Защото този проблем е следствие от други проблеми. Ето и сайта: diagnosa.net/category/diagnosite-mi
763
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пази Боже
762
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ,НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗЛЪЖЕ НАРОДА ВТОРИ ПЪГ
761
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 886 Б-г в канадаХахха, ееми то не се знае, комунгите сте на умирачка..