ГЕРБ тръгва с воля пак на поход към властта!

Ексминистри измъдрили платформата на партията за вота
Обновена: 27 мар 2013 17:29 | 27 мар 2013 14:28,
1033
ГЕРБ тръгва с воля пак на поход към властта!
Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов Снимка: БТА

„Имаме воля!“ - това е слоганът на политическата кампания на ГЕРБ за предстоящите избори. Основният дефицит на този отчайващо дълъг преход беше липсата на воля да се работи за хората, заяви Елен Герджиков, който е изготвил маркетинга и политическия анализ за кампанията. 

ГЕРБ доказа, че когато тази воля е налице, гласът на обществото се чува, допълни Герджиков. По негови думи с това послание партията иска да каже, че знае какво трябва да се направи и има воля да го постигне.

На заседание на доскорошния Министерски съвет приличаше днешното представяне на предизборната кампания на ГЕРБ.

Платформата на партията беше представена от ексминистрите Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Делян Добрев, Томислав Дончев и зам.-министъра на финансите Владислав Горанов. 

Сигурно е само кой ще бъде министър-председател, ако ГЕРБ спечели изборите, заяви Цветан Цветанов на въпрос на Dnes.bg дали това ще е и бъдещият кабинет.

По думите на Цветанов човекът, на когото бъде връчен мандатът, ще реши кого да назначи.

Нека не възприемаме тези хора като бъдещи министри, а като експерти, призова Цветанов.

Координираща роля в изготвянето на програмата е имал бившият министър по еврофондовете Томислав Дончев, а участие е взел и бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Програмата ще бъде реалистична, програма, която да запази тази стабилност, която постигнахме, обеща Цветан Цветанов. Той обаче сложи акцент и върху повишаване на доходите и откриване на нови работни места.

Всяка предизборна кампания е състезание на хора и на идеи, допълни Герджиков. По негови думи кампанията на ГЕРБ ще има два крака: единият ще са кандидатите, а другият – платформата, който съдържа конкретни идеи за развитието на България.

Самата платформа е нещото, на което искаме да наблегнем. Същността на кампанията ще бъдат многобройни срещи, на които ще бъдат дискутирани конкретни реални предложения за развитието на България, допълни той.

Герджиков обеща кампания близо до хората. По думите му кампанията ще бъде позитивна и обърната към хората, а не към опонентите. Няма да се занимаваме с това да дискредитираме другите политически обекти, отсече той и добави, че предложенията ще бъдат реални и изпълними, а не популистки. Тази кампания ще бъде градивна и ще има отворен диалог с гражданското общество, завърши той.

Листите на партията все още не са окончателно готови. Ясно е обаче, че бившият премиер Бойко Борисов и ексвътрешният министър Цветан Цветанов ще водят по две листи. Цветанов посочи, че не вижда причина да се отказва да води листата в Стара Загора, където кандидат на БСП е лидерът на левицата Сергей Станишев.

Той припомни, че на изборите през 2009 година е бил мажоритарен кандидат от този район и е бил избран. По думите му Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Делян Добрев, Томислав Дончев и зам.-министъра на финансите Владислав Горанов също ще водят листи. Цветанов уточни, че се водят разговори някои от тях да застанат начело на две места.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1033
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
820
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Воля за доограбване на българския народ.Тия са решили да ни довършат.Да,ама не.
819
5
 
25
 
! Отговори
"ялов е мами&qu преди 11 години
Програмата на Герп е огледална, слогана е божествен :"имаме воля"="ялов е ***"!!!! Леле цирк!!! Да са живи и здрави пи арките/калинки!!!! Лоша Карма!
818
6
 
28
 
! Отговори
Илия пак в тия преди 11 години
ГЕРБ щурмува втория мандат с провалената си програма от първия.......Въпреки че призна безсилието си да се справи с обстановката, Бойко Борисов ще е бъдещият премиерЗа следващите 4 г. ГЕРБ не се притеснява да предложи на българския избирател същото, което му обеща през 2009 г. и не успя да изпълни. Това се разбра от вчерашната мултимедийна презентация на управленската програма на партията с участието на бивши министри и шефа на предизборния щаб Цветан Цветанов. На медиите бяха съобщени само основните положения в платформата, а подробностите останаха за след три седмици, когато ще има второ
817
9
 
8
 
! Отговори
Петър преди 11 години
Само Атака!
816
4
 
29
 
! Отговори
като „ЧАУШЕСКУ“ преди 11 години
Да се изгонят кат ЧАУШЕСКУ......друго спасение нема.Народа изнемогва и мизерства, хората са доведени до крайно отчаяние и се самозапалват, а Буда вече е МИЛИАРДЕР!!!!Хората не ги искат в селото и ги гонят с камъни и дървье, а те питат за поповата къща......Тия будисти до кат не се изгонят като ЧАУШЕСКУ България няма да мирне, няма да напредне...
815
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Б-г в канада 886Pravi vpe4atlenie, 4e vsi4ki koito tuk pi6at i RABOTQT v 4ujbina sa za GERB. A vsi4ki koito v BG NE rabotqt, sa za BSP. Koito moje da misli 6te si napravi pravilniqt isvod.
814
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за тия само диско музика в изпълнение на картечаря Ханс.
813
3
 
23
 
! Отговори
off преди 11 години
като знаехте как да го направите по добра държавата защо него направихте досега господа от ГЕРБ.А сега сте имали воля видяхме всичко това .народа тъне в мизерия .скрийте се някъде.
812
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
УНИКАЛЕН ГЬОНСУРАТЛЪК, У Н И К А Л Е Н
811
4
 
25
 
! Отговори
Дръндер до 944 преди 11 години
До Анонимен 944Анонимен, неправилно изписване на думи, плюе против БСП/това не е дефект/ - герболептик! Човеко ГЕРБ са издънка на тройната коалиция Бойко е бивш кадър на БКП, има пост при НДСВ и властта му бе връчена от Доган! И ти ми говориш че няма по-лошо от БСП? Има-и това са кадри събрани от тройната ламя!Кадри които никой друг не иска утайката на обществото-ГЕРБ!
810
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
РАЗБИРА СЕ ЧЕ ПЪТУВАМЕ НАЙ МНОГО ПО ЧУЖБИНА НО НЕ ЗА ТУРИЗАМ АКО ДАДАТ ПАК ВЛАСТА НА ТИКВИТЕ ЩЕ ВИДЕТЕ КЪКЪВ ПОХОД ЩЕ ТРЪГНЕ ОТ БГ КЪМ ЦЕЛИЯ СВЯТ
809
4
 
27
 
! Отговори
Не,не,не преди 11 години
Не бива! Ако сте патриоти, гербери, не се връщайте повече във властта. Това е вредно за народа, за вас, за България. Посрамвате родината ни пред света с простотията и мутренското ви поведение и уж държавно управление . Оставете ни на мира., да си отдъхнем от вас.
808
2
 
21
 
! Отговори
МТЛБ преди 11 години
"Имаме воля"- да продължим да си пълнем гушите! Има още за крадене!Това е презумцията, останалото за герберите са празни приказки за наивници.
807
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Управление на ГЕРБ се оказа най-неудачното.Пълна мизерия,безработица, високи цени, яко крадене, чистка на кадърните хора и замяната им с "Калинки" с фалшиви дипломи....и се чудя още на мазохизма на тъпите поддръжници на Б.Б.Ц.Ц
806
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АБЕ *** ГЕРБЕРСКИ ПАРЧЕТА ВИЕ НАИСТИНА ИСКАТЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!СТОЙТЕ СИ НА ЗАДНИЦИТЕ И СИ ТРАЙТЕ!
805
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НАРОДЕ ГЕРБ НЕ СТАВАТ ДА ИМ ПОКАЖЕМ КОИ Е НЕГОДЕН МАТЕРИАЛ
804
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
каква е тая наглост от герб ?народа ги уволни а те пак напират пак за власт
803
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никога власт за БСП .Те са наи-голямото зло за народа .Както и да ни залъгват каквото и да обещават знаите че ще бъдем ИЗЛЪГАНИ .
802
0
 
13
 
! Отговори
Бързия Влак преди 11 години
Бързия влак, който отива наникъде.
801
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,11. Ивайло Московски първа щатна работа в Мултигруп.12. Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов,13,а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...Mинистър на регионалното развитие и строителството Лиляна Павлова е внучка на партизанин от бригадата Чавдар