ДСБ не се отказват от обединение, чакат Нейнски

В коалицията нямало проблем със съпредседателското място
Обновена: 2 апр 2013 20:45 | 2 апр 2013 20:42,
51
ДСБ не се отказват от обединение, чакат Нейнски
Вратата за "Синьо единство" в коалицията не е затворена, увели Светослав Малинов. Снимка: БТА

Преговорите между ДСБ и "Синьо единство" на Надежда Нейнски продължават. Това заяви заместник-председателят на ДСБ Светослав Малинов на извънредна пресконференция днес.

Той припомни, че двете формации не успяха да се регистрират като коалиция за предстоящите парламентарни избори, но добави, че опитите им за максимално обединяване на десните сили продължават.

Целите, които си поставяме в тези преговори, е да сключим политическия съюз преди регистрацията на листите, заяви Малинов.

Затова по думите му тази регистрация на листите ще стане в последния възможен момент, като те останат "отворени", за да заемат своите места колегите от "Синьо единство".

Още по темата
Бихме искали този политически съюз да бъде гарант за всички ангажименти, които вече поехме в подписаната единна платформа, каза той.

По-рано днес от "Синьо единство" посочиха, че между двете партии е имало неразбирателство относно съпредседателите на бъдещата коалиция.

Съгласие за съпредседателство между Надежда Нейнски и Иван Костов имаше и то остава за нас, заяви Радан Кънев, заместник-председател на ДСБ.  "Ние го потвърждаваме, ние искаме политически съюз между двете партии със съпредседателство между Надежда Нейнски и на Иван Костов. Така че такъв проблем между нас не съществува, не съществуват и никакви особени различния при подреждането на листите", каза още той.

От ДСБ категорично заявиха, че от тяхна страна не е имало спиране на разговорите. Председателят на предизборния щаб на ДСБ Веселин Методиев коментира, че на тези избори хората не се интересуват кой ще бъде депутат и кой ще сформира правителство. "България тръгна назад и голяма част от българите обедняха жестоко - тези неща могат да бъдат пресрещнати от хора, които са се справяли с такива кризи, а ние сме от тях", каза Методиев, предаде БТА. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
3
 
! Отговори
choss преди 11 години
До до психиатър #30Не до, ти си за психиатър, друже. Виж се само, какви глупави безсмислици си натворил.
41
1
 
3
 
! Отговори
choss преди 11 години
До Ужас #35Да знаеш случайно, кой друг беше на срещата в Хасково, освен Костов?
40
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истинското дясно може да се оглавява само от Иван Костов - доказан професионалист и политик . Всички други са временни явления .
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
43 егати просташкото изказване от твоя страна , до тук ли ти се ростира мозъчната дейност
38
5
 
4
 
! Отговори
дАН-55 преди 11 години
АБЕ-ТИЯ СЕ НАДЯВАТ ДА ВЛЕЗНАТ ЛИ В ПАРЛАМЕНТА ЛИ????-Е..ТИ ПРОСТАЩИНАТА....
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
41 тъаннар , не се обаждай от *** си
36
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещастници клети!
35
6
 
9
 
! Отговори
4 преди 11 години
От стари мутри аман на бсп дпс костов.На хоръта вече им се повръща като се покажат,теса за куршум искат да стават министри,вижте до къде смее докарали демокрацията със нашта ДС просто извръщение.Are Boiko направили списъка със новите министри огън още 39 дена,трактора и станишев да видим къде ще бегат,до сега не бегаха оти мислят че ще вземат власта *** никак нее възможно.
34
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Ужас:Лъжаш нагло, на никаква среща с Костов не си бил, НИТО ПЪК СИ ЗА СДС. Просто си поредният мръсен комунистически провокатор. Костов може да е суетен като пуяк, НО НИТО Е ГЛУПАВ, НИТО ИМА СТАРЧЕСКИ ПРОБЛЕМ. А ДНЕС ЗА БЪЛГАРИЯ ПО-ДОБРО ОТ ДСБ НЯМА. СДС БЕШЕ ЛИКВИДИРАНО ОТ *** Стоянов (екс президента), Неинска (бивша Михайлова), Юруков и особено сега от Кабаиванов. Няма значение, все пак, за България Е ДОБРЕ ДА ИМА ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ НЕКОМУНИСТИ, НО СРЕД ТЯХ НАЙ-СИЛНИ СА ДСБ.
33
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 30 "до психиатър":Или си за психиатър или си мръсен комунист, който се прави на демократ. КОМУНИСТИТЕ, умнико, НЕ "дойдоха на власт", А БЯХА ПОСТАВЕНИ НА ВЛАСТ ОТ СТАЛИН, ЧРЕЗ СЪВЕТСКАТА АРМИЯ И КГБ. Бомбардировките над България са следствие от това, България обявява война на САЩ и Великобритания, а български летци свалят техни самолети с намаляло гориво след бомбардировки на нефтените полета в Румъния.А ПРЕДИ 9.9.1944 г. "ДЕМОКРАТИ" КАТО КОСТОВ И НАДЕТО - "БИВШИ" от БКП, ПРОСТО НЯМА.
32
8
 
9
 
! Отговори
Ужас преди 11 години
Онзи ден бяхме на среща с Костов в Хасково. Искам дебело да подчертая, че този човек живее с миналото, живее с проблемите си в личната градина на двора и едва гледа. Явно това са му последните издихания, най-умно е да се дръпне назад, защото е бита карта, ама отвсякъде, може да говори логично, но сам със себе си има дълбок проблем - старчески проблем. Сори, бат Ваньо с краставици, репички и маруля едва ли ще ни измъкнеш откъдето и да е. За мен остава СДС, там има по-читави хора.
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Цинчо:Съгласен съм, НО НЕ Е РЕАЛИСТИЧНО. А и Костов сам по себе си НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ЗЛО.
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 32:Написаното е ПОЧТИ вярно, С НЯКОИ УТОЧНЕНИЯ:1) Костов е преподавал и изнасял лекции по ИКОНОМИЧЕСКАТА ЧАСТ НА "марксизма-ленинизма" - ПОЛИТИКОНОМИЯ; политикономията на "социализЪма" е безсмислица, но тази на капитализма има смисъл, дори и Маркс (ако не се абсолютизира).2) В интерес на истината, Костов има и МАТЕМАТИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ - следдипломна квалификация.3) Повечето днешни български икономисти са бивши политикономисти.4) Костов е по-читав от Орешарски, Кунева и Дянков
29
6
 
12
 
! Отговори
Цинчо преди 11 години
Изгонете Костов от ДСБ и ще гласуваме за Вас. Иначе сте обречени господа.
28
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов преподаваше марксизъм-ленинизъм и научен комунизъм в катедра "Марксизъм-ленинизъм" във ВМЕИ. Беше в един кабинет с Ренета Инджова....Допълнително заработваше към дружество "Георги Кирков" като изнасяше лекции в поделения ,заводи ,училища.... естествено по марксизъм-ленинизъм, той от това разбира, за това е учил.
27
14
 
10
 
! Отговори
до психиатър преди 11 години
Комунистите дойдоха на власт, защото такива демократи като Надето и Костов съсипаха България и разрушиха София през 1944 г.
26
4
 
12
 
! Отговори
психиатър преди 11 години
До Анонимен Преди те да "съсипят" България, червените *** са ти съсипали мозъка !
25
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Карат са за (г)листите за депутати.
24
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 25 А ако е така - Надежда Михайлова е паразитът, който изкара дивиденти от това, защото тя е една глупава, безидейна и безполезна жена, попаднала преди 20 г. в политиката поради приличния си външен вид, а сега е просто жалка бабетка с неприятното усещане за мухъл и обвързаност към нелециприатното минало на СДС
23
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОСТОВ Е МАТЕМАТИКАЪТ,ИКОНОМИСТЪТ,ФИНАНСИСТЪТ...КОСТОВ ИЗРАБОТИ ФОРМУЛАТА НА СПАСЕНИЕТО И ИЗВАДИ ДВА-ПЪТИ БЪЛГАРИЯ ОТ КАЛТА КЪДЕТО Я НАТЪПКАХА КОМУНО-СОЦИАЛИСТИТЕ КРАДЛИВИ И НЕКАДЪРНИ(ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ)!