"ГЕРБ е единственият разумен избор за всеки десен човек"

Йордан Соколов: Невъзможно е 4 г. да се подслушва незаконно
Обновена: 6 апр 2013 14:35 | 6 апр 2013 13:58, Елка Василева
519
"ГЕРБ е единственият разумен избор за всеки десен човек"
Йордан Соколов. Снимка: архив, Булфото

"Няма друг разумен избор за всеки десен човек освен ГЕРБ, след като това е дясната партия, призната и от Европа, дори някои у нас да не искат да я приемат за автентична, след като тя е алтернативата на бившата тройна коалиция, алтернативата на БСП и ДПС”. Това заяви пред TV7 Йордан Соколов, председател на Народното събрание по време на управленския мандат на ОДС и Иван Костов.

Така Соколов би отговорил на много разочаровани десни хора, които му задават въпроса за кого да гласуват, след като ДСБ и СДС нямат никакъв шанс да влязат в парламента.

„Аз смятам, че управлението на ГЕРБ ще бъде запомнено с добро”, каза Соколов. Той призна, че също е имал критики, свързани със задържането на детските, майчинските и други социални плащания, още повече, че за тези разходи е имало и финансова възможност. Йордан Соколов обаче смята, че инфраструктурата е най-важна за икономическото развитие, както и финансовата стабилност, която правителството на Бойко Борисов е осигурило.

Бившият парламентарен шеф сподели, че се надява ГЕРБ да има мнозинство в следващото Народно събрание, за да не му се налага да прави коалиции с БСП или ДПС. „Не виждам с кого ГЕРБ ще направи коалиция, ако ДСБ и СДС не влязат в парламента, а аз не виждам такъв шанс, тогава остава госпожа Кунева”, каза Соколов.

Той изрази увереност, че ГЕРБ е готов при ново управление да извлече поуки от грешките си: „Досега ГЕРБ има всички шансове да спечели изборите и ще направи необходимите реформи, защото те водят до спестяване на средства.”

Като бивш вътрешен министър, който знае как стават подслушванията и колко хора участват в тях, Йордан Соколов отхвърли възможността 4 години да се подслушва незаконно. „И сега да изтече информацията с един анонимен сигнал, хвърлен някъде”, усъмни се юристът. Той все пак очаква прокуратурата да завърши проверката си, но се опасява, че и тя може да се превърне в политическа мишена, ако не открие доказателства за незаконно подслушване.

„Очевидно целта е някои партии да имат оправдание, ако на предстоящите избори не получат резултатите, които искат,” прогнозира Йордан Соколов, който заподозря, че това е истинският замисъл на сигнала за незаконното подслушване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


519
Още по темата: ГЕРБЙордан Соколов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
3
 
8
 
! Отговори
Хай-фи преди 11 години
"ГЕРБ е единственият разумен избор за всеки десен човек"Йордан Соколов: Невъзможно е 4 г. да се подслушва незаконно Стария *** нещо се е опикал. Хем е за герб, хем било незаконно подслушването!?Абе ходете и се закопавайте бе. Оставете хората на мира.
236
1
 
12
 
! Отговори
браво преди 11 години
Eх,Данче,соколе наш!
235
2
 
9
 
! Отговори
GI.Joe преди 11 години
Този пък стар п*дерас откъде се показа!? Да му пропомня ли,че по негово време НСО се занимаваха с разхождането на дакелът му!?
234
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С ГЕРБ напред
233
4
 
12
 
! Отговори
платена пубрикация преди 11 години
Колко ли са му платили на този господин?
232
8
 
10
 
! Отговори
ДО 336 преди 11 години
ПЪРВО- ДА СПРАТ ДА НИ ГЪБАРКАТ И БОЙКО ДА КАЖЕ КЪДЕ ПОТЪНАХА 6 МИЛИАРДА. ВТОРО- ДА СЕ ВЗЕМАТ ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИА- НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ДИКТУВА НА ЕДНА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА, КАКВАТО Е ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРИЯ. СТИГА ПОДГЪЗУВАНЕ НА ГРЕШНИТЕ ГОСПОДАРИ. А ЗА ЕС- НИЕ ДАВАМЕ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО 10 ФИРМИ НА ГЕРБ, ГОРДО НАЗОЗАЩИ СЕ КРУПНИ ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИ, ПОЛУЧАВАТ КАТО ЕВРОСУБСИДИИ.
231
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОЗИ ЛИ ГОВОРИ ЗА НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ ПОДСЛУШВА НЕЗАКОННО- ЕГАТИ НАГЛИЯ- ТОЧНО ТОЙ ГО ПРАКТИКУВАШЕ И ПРИКРИВАШЕ АТАНАС АТАНАСОВ И ИВАН КОСТОВ. ЩО НЕ СИ ОТВОРИ УСТАТА И ДА КАЖЕ ЗА ОНЕЗИ ПАРИ- АМЕРИКАНСКИТЕ, ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ МАРИЦИ-12% ? В СМЕТКАТА НА ИВАН КОСТОВ В ТОКУДА БАНК.
230
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен (333)И какво предлагаш да се направи по въпроса?
229
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОМСОМОЛСКИ..ОЩЕ ЛИ СИ ЖИВ БЕ ПИЧА...АЙДЕ ЧУПКА..ВИДЯХМЕ ВИ КАКВО ПРАВИХТЕ..МАФИОТИ
228
4
 
19
 
! Отговори
varg преди 11 години
Предпочитам да съм ***.ераст отколкото да гласувам за герб.
227
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗАЩО КАЗВАМЕ, ЧЕ ИМА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА, С КОЯТО СЕ ОПРАВДАВА ГЕРБ И БОЙКО ? ТОВА НЕ Е ВЯРНО- ИМА КРИЗА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И САЩ. В РУСИЯ, КИТАЙ, МАЛАЙЗИЯ, ЦЕЛИЯ ИЗТОК И ЦЯЛА ЮЖНА АМЕРИКА СА В БУРЕН ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ. ПАК НИ ЛЪЖАТ, ЕЙ ! И ПАК СМЕ СЕ КАЧИЛИ НА ГРЕШНИЯ ВЛАК !
226
4
 
19
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 11 години
АГО ГЕРБ СПЕЧЕЛИ НИ ЧАКА СЕДМОГЛАВ!АМИ СОКОЛОВ ТОВА ИСКА!ЗА НЕГО ЩЕ БЪДЕ ГОЛЯМ КЕФ!
225
8
 
6
 
! Отговори
маматаситрака преди 11 години
До Тиквена нацияВ кое училище, приятелю, се учи за министър-председател?Всеки, със съответната степен на образование може да бъде министър-председател, щом закона го позволява и го изберат. Какво значение има, дали е бил пожарникар, или физкултурник. На времето Рейгън беше президент на САЩ, макар, че беше треторазряден актьор от Холивуд, но на американците това не им пречеше да го смятат за един от най-успешните президенти. Нито пък всички холивудски артисти се пощуриха са стават президенти.
224
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе всички много знаем сега. Ако дойдат бсп като ни скочат данъците от 10% на 30% и това СЕ ОТРАЗИ НА НАШИЯ ДЖОБ, пак ще започнт стачките и протестите. Едно е да ти взимат от примерна заплата 1000 лв 100 лв, а съвсем друго е 333, нали? Просто никой не си дава сметка за това сега. Нали знаете - бръкни в джоба на българина малко по-дълбоко и тогава ще последва скорострелен отговор...
223
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ - ДЯСНА ПАРТИЯ ? ЧЕ ТЕ ОБЕЩАВАТ В НОВАТА СИ ПРОГРАМА СУПЕР ЛЕВИ МЕРКИ !
222
0
 
15
 
! Отговори
Джулио преди 11 години
Данче ***, то ти ако с тая лява резба сими с десни разбирания, по-добре изобщо да се закрие държавата България. Из дупките си изпълзяха всякакви политически скотове, Данчето Соколова ( известна още като "лелята от Париж" в гей средите), и тя милата да не остане по-назад и да се покаже. Колко ти платиха да се вясваш по медии и да обясняваш как нямало "дясно" и как ГРОБ били дясното,м? Викаш, на тая възраст и с всички гладни *** за минаване, малко пари да се изкарат не е зле, а? Отврат...
221
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Десни или леви-все тая. Само, че не очаквайте чудеса от бсп или сдс. Всички много обещават, докато дойдат на власт, а после... сами знаете отговора, изживяли сме го всички
220
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нищо добро не ни чака след поредната победа на ГЕРБ.Но да му мислят тия които все още имат някакъв бизнес ние вече нямаме.
219
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МИШОК - ТИ НЕ БЕШЕ ЛИ ЗА " СИНЯТА ИДЕЯ " ИЛИ НАПУСКАШ КОРАБА НО ВЕРВАЙ МИ - ЗА ТЕБ НЯМА ДА ИМА КОКАЛ ПОД МАСАТА ОТ ГЕРБ
218
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този човек наистина е пълен ***!