ГЕРБ мобилизирали полицията в Пловдив заради Борисов

Хората от града са били изумени и притеснени
Обновена: 16 апр 2013 12:05 | 13 апр 2013 18:48, Петя Славова
357
ГЕРБ мобилизирали полицията в Пловдив заради Борисов
Никоя друга партия не си позволява такова полицейско присъствие, освен тази на Борисов, смята Деведжиева. . Снимка: БТА

„Партия ГЕРБ мобилизира полицията в Пловдив заради откриването на предизборната си кампания в петък вечерта, на която присъства Бойко Борисов”. Това съобщи председателят на градското ръководство на ДСБ в Пловдив и кандидат за народен представител Пепа Деведжиева.

Тя разказа, че е била впечатлена от засиленото полицейско присъствие в града. Началният час на откриването на кампанията е бил 19 часа, а още от 17 часа на централните кръстовища и Главната улица са били разположени полицаи. Подходите към Античния театър от улица „Отец Паисий” и района на „Капана” са били блокирани за автомобили.

„Всички пловдивчани бяха изумени и притеснени, че нещо се случва заради полицейското присъствие – все едно идва папата.”, заяви Деведжиева.

Тя твърди, че никоя друга политическа сила не си е позволявала откриването на предизборната кампания да бъде съпроводено с такова полицейско присъствие.

„Това е ненормално, стряскащо и недопустимо – не може да има за една кампания толкова полиция – това се прави само от ГЕРБ.”, категорични са от ДСБ.

Председателят на градското ръководство на ДСБ Пепа Деведжиева твърди, че ГЕРБ използват ресурса на Цветанов, за да вдигне цялата полиция на крак, тъй като началниците на областните дирекции на МВР не са сменени.
„В момента има служебен министър на вътрешните работи, а точно това правителство казва, че ще наблюдава честността на изборите. ДСБ се съмняваме, че изборите ще минат честно”, каза още Деведжиева.  Тя разкри и информацията, че ГЕРБ-Пловдив са ангажирали най-голямата зала в града, тази в Дома на науката и техниката за два месеца, без да я използват.

„Залата е платена с идеята никой друг да не може да провежда събития в нея”, твърдят от ДСБ-Пловдив.
Пепа Деведжиева е информирала за случващото се в Пловдив лидерът на ДСБ Иван Костов, според когото това е една тъжна картина.

„Това е злоупотреба и подмяна – едно се говори в пространството, а съвсем друго се прави. Не може служебният кабинет да декларира, че ще се проведат честни избори, а бившият премиер Бойко Борисов да разполага с полицията по места, за да респектира хората”, коментираха още от ДСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
2
 
28
 
! Отговори
Нели преди 11 години
Докога ще ги пазят тези разбойници! Кажи бе днес бг
220
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Замислете се колко по-добре за всички ще е да го няма тоя поплювко Буда! Моментално нещата ще тръгнат нагоре както при предишното правитество
219
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма да станем нормална държава. Шведският премиер се вози с метро, а нашите бивши премиери ги пазят като папата!
218
6
 
37
 
! Отговори
outsider преди 11 години
Бойко Борисов има от какво да го е страх, след като вече не е министър-председател. Като покровителствуваше едни за сметка на други като нищо може и да го гръмнат. Лека му пръст на Мишо Бирата, все някога ще се разбере от какво така скоропостижно си отиде.
217
4
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Този същият който налага полицейщина в България заедно с Цв.Цветанов са прекалено лоши хора.Тези не заслужават никакво внимание от народа ,защото го ограбиха и постоянно плюят против всички хора в България.
216
4
 
7
 
! Отговори
DNE$.BG преди 11 години
edinstvenniq 4ovek zastannal sre6u mafiq i komunisti e BOIKO BORISOV ne vijdam koi drug drugite partii imat interes za mqsto kak da ograbqt darjavata komunistite nad 45 godinni ni zatavaha v blatoto e kak da stanne sega go oplyvat kolko vreme be6e na vlast BOIKO BORISOV i dali mu be6e dostata4nno tva vreme precennete vie are cakaite minusi
215
2
 
1
 
! Отговори
do 263 преди 11 години
Ne, islkam da mu blagodaria, che me rita v direkciia na policiata, che vze 5te miliona za da me pusne i me predade na holandcite, che mu vurnah dva puti parite koito prati na moite hora za da se otkupi no az vurnah, da se razberem, koi e po-muj!!!!I pitam, zashto vze togabva parite???????????
214
2
 
19
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Пазете ги много щото и аз чух че искат да ги бият даже някои искат и да ги таковат особено Буда и оня апартаментния!
213
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Йоца ще стане национален герой ако си свърши работата. Ще го направим кмет на Сливница!
212
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** то не е само Йоца. Тука има коалиции от бизнесмени със съсипан бизнес и хиляди безработни, заради които е виновен лично рекетьорът Борисов. По--добре е за народа и икономиката да бъде премахнат!
211
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Буда е в страшна параноя. Невинен човек ще се страхува ли толкова за сбе си. Или няяккой смелчага? Не!
210
0
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Изберете го пак тоя да му пръснеме тиквата!
209
0
 
4
 
! Отговори
joco ot amsterdam преди 11 години
Kude da se vidim,Boce??????
208
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ako e malko smel zashto ne vzeme bivshia premier da se razghodi iz varna ili sofia da go vidimn bez ohrana kolkoshte izkara..5, 10 ili 15 minuti?????
207
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО ИМАШЕ НЯКАКЪВ ДУХ И МОРАЛ В ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА !!! ДОРИ САМО ТОВА ДА БЕШЕ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА ГЕРБ !!!
206
1
 
8
 
! Отговори
скоро преди 11 години
Много скоро Йоца ще изпрати хабер на старата си дружка. Страшният Буда ще се подмокри от страх.Целият ресурс на НСО няма да помогне тогава.
205
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
AKO NARODA OBI4A6E ILI PONE UVAJAVA6E MOZUKA OT BANKQ, DR,BORISOV-BUDA,KOMSOMOLSI PREDSEDATEL,4LEN NA BKP,EDIN OT LIDERITE NA SIC, BANDIT I IGRA4 NA EDRO, SAM 6TE6E DA GO PAZI.A OHRANATA POKAZVA,4E STRAHUT E GOLQMO 6UBE. ZA6TOTO NARODA IZDIVQ, OTKA4I OT PRIKAZAKIITE NA NAGLECA BORISOV KOITO NAISTINA DOVEDE BULGARIQ DO 3-TA NACIONALNA KATASTROFA.IZRITAN OT NNARODA TAKA,4E SE BE SKRIL KATO MI6KA NO SE NAGULTA S LEKARSTVA ZA SMELOST I ISKA O6TE EDIN MANDAT!! I KUPI LI GO,ZAGINALI SME.DA NE POZVOLIM
204
0
 
7
 
! Отговори
До 252-ия ГЕРБераст преди 11 години
Сравнително лесно е.Командировъчните пари се изплащат авансово. От НСО изплащат аванс за 50 души, в действителност отиват 25, а после осчетоводяват фактури за 50 души - разликата отива за разходите на ББ и ЦвЦв.Същото е и с горивата за служебните коли - надуват разходите за служебните и пълнят резервоарите на партийните...
203
2
 
14
 
! Отговори
преди 11 години
Този ви крещи право в очите, че демокрация няма, няма и да има. Той отново е премиер, МВР е негово, бюджетът е негов, само той има права, а ние задължения. Наистина не разбирам хората, които го подкрепят. Ако зависише от мен, бих ги вкарала и тях в затвора, защото неграмотността не те оневинява!
202
1
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Вземате една дълга бюлетина,теглите и една дълга черта от горе до долу и по една дълга псувня на всички политици!