ГЕРБ мобилизирали полицията в Пловдив заради Борисов

Хората от града са били изумени и притеснени
Обновена: 16 апр 2013 12:05 | 13 апр 2013 18:48, Петя Славова
357
ГЕРБ мобилизирали полицията в Пловдив заради Борисов
Никоя друга партия не си позволява такова полицейско присъствие, освен тази на Борисов, смята Деведжиева. . Снимка: БТА

„Партия ГЕРБ мобилизира полицията в Пловдив заради откриването на предизборната си кампания в петък вечерта, на която присъства Бойко Борисов”. Това съобщи председателят на градското ръководство на ДСБ в Пловдив и кандидат за народен представител Пепа Деведжиева.

Тя разказа, че е била впечатлена от засиленото полицейско присъствие в града. Началният час на откриването на кампанията е бил 19 часа, а още от 17 часа на централните кръстовища и Главната улица са били разположени полицаи. Подходите към Античния театър от улица „Отец Паисий” и района на „Капана” са били блокирани за автомобили.

„Всички пловдивчани бяха изумени и притеснени, че нещо се случва заради полицейското присъствие – все едно идва папата.”, заяви Деведжиева.

Тя твърди, че никоя друга политическа сила не си е позволявала откриването на предизборната кампания да бъде съпроводено с такова полицейско присъствие.

„Това е ненормално, стряскащо и недопустимо – не може да има за една кампания толкова полиция – това се прави само от ГЕРБ.”, категорични са от ДСБ.

Председателят на градското ръководство на ДСБ Пепа Деведжиева твърди, че ГЕРБ използват ресурса на Цветанов, за да вдигне цялата полиция на крак, тъй като началниците на областните дирекции на МВР не са сменени.
„В момента има служебен министър на вътрешните работи, а точно това правителство казва, че ще наблюдава честността на изборите. ДСБ се съмняваме, че изборите ще минат честно”, каза още Деведжиева.  Тя разкри и информацията, че ГЕРБ-Пловдив са ангажирали най-голямата зала в града, тази в Дома на науката и техниката за два месеца, без да я използват.

„Залата е платена с идеята никой друг да не може да провежда събития в нея”, твърдят от ДСБ-Пловдив.
Пепа Деведжиева е информирала за случващото се в Пловдив лидерът на ДСБ Иван Костов, според когото това е една тъжна картина.

„Това е злоупотреба и подмяна – едно се говори в пространството, а съвсем друго се прави. Не може служебният кабинет да декларира, че ще се проведат честни избори, а бившият премиер Бойко Борисов да разполага с полицията по места, за да респектира хората”, коментираха още от ДСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
34
 
3
 
! Отговори
Дан преди 11 години
Борисов им показа как се прави, а Тъпонишев се побърка и почна само да лъже и да плюе - единственото, кое може да направи! А как се НАС*РА, когато Цветанов отиде изведнъж при него в студиото на БТВ!!! ГЕРБ са най-добрите!!!
180
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вчера случайно се озовах в Южния Парк в София докато течеше откриването на кампанията и абсолютно всички хора се бяха събрали на една полянка и Станишев и Кутев и Курумбашев всички се разхождаха м/у хората без никакъв проблем, охрани, вирене на носове и тн. И така трябва да бъде от къде на къде един бивш премиер ще го пазят като Дон Корлеоне? После кой бил бандита, тъмното му минало било измислено от Станишев.. само че последния е с класи над Бойко от където и да го погледнеш
179
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не само полицията са мобилизирали, а и публика от общинската администрация и фирми. Фенките му бяха предимно служителки в предпенсионна възраст с вид на хигиенистки.
178
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой съмнявал ли се е ,че Буда, многодомецът и компания, БЕЗ ПОЛИЦИЯ И ДЕМОНСТРАЦИЯ НА СИЛА, нямат волята да се явят пред българския народ, който с камъни ги свали от власт. Те са силни само чрез милиционерщина.Страх, страх..., от кво ли, та нали "Той" се къпеше в народната любов, според социолози, пък и продължава да се къпе- пак според тях. Защо бяга от народа, ако е читав? ЯЛОВ Е, ***!
177
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Полицейщина и диктатура! Народе, спиш ли?
176
3
 
33
 
! Отговори
ванчето преди 11 години
в Пловдив са най големите *** ГЕРБАДЖИИ тях ги е страх от нападение и затова родната полиция ги пази,не че другите партии са мед и масло ,но ГЕРБ се мислят за всемогъщи ,но са най големите ***
175
2
 
38
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Давайте трибуна на Борисов.Нека говори ,да говори ,...Празни приказки. Наслушахме му се.Колкото повече "словоблудства" ,толкова повече разбираме какъв "въздух под налягане " е.
174
1
 
38
 
! Отговори
Смахон Дянков преди 11 години
Ами пазят се от "народната любов" смешните герберасти. След изборите ще бъде осигурена полиция и морска пехота за тържественото придружаване на ББ и ЦвъкЦвък до килиите на Централния затвор.
173
1
 
31
 
! Отговори
син фен преди 11 години
Още 2-3 просташки изказвания на БУДА и бсп ще дойдат пак на власт.
172
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Едните вадят думите от контекста и манипулират, другите се жалват, че полицията осигурила реда......Баси безсилието.. Така и не разбраха, че ако не крадат и предложат нещо наистина по добро никой няма да подкрепи Бойко.
171
0
 
24
 
! Отговори
Truth_Hurts преди 11 години
'Що така? Бате да не се притеснява нещо от народната любов?
170
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
еми то надали има и дете останало да вярва, че цветанов не управлява полициятатя си им е като охранителна фирма на гербаджии, без силата ше им лъснат задните части
169
1
 
28
 
! Отговори
ташеулу преди 11 години
На есен с бодра песен пак на избори! 23 години само лъжи. Нищо няма да се промени. Като обичат толкова народа защо им е полиция? ***
168
0
 
16
 
! Отговори
... преди 11 години
Защо делите тиквата от другарите, забравихте кой са приятелите му ли ? Да ви припомня, Златев, Сталинка и племенника и Шимон4о, цЕЦИТо-секса, и оше и оше отговорни другари, ЗАЩО ГИ ДЕЛИТЕ? ... а да ве тея сега са на мода, ина4е вси4ки са другари, само дето едните жълтеят, други синеят, трети се тур4еят, 4етвърти се цигАНеят, пети зеленеят, и т.н., разли4ни външно, но отвътре, по потекло и по произход на състоянието всички са другари....просто "на вкус и на цвет таварищи нет" ...
167
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЯМА КВО ДА МИСЛА 15
166
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия от ДСБ излязоха по големи комунисти и от БСП.
165
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tazi mardashta tikva na konci koito glasuva za neya poluchava kostov i cara zaedno da upravlyavat pod prikritie
164
0
 
24
 
! Отговори
Българин преди 11 години
И после чакайте честни и неопорочени избори! Та то отсега МВР не слуша премиера, прави си каквото си иска и обслужва основно интересите на мафията ГЕРБ и лично на ЦвъЦвъ. Хора, вземете се в ръце и не допускайте отново тия *** и милиционери до властта. Мислете, българи и не се оставяйте на мафията!
163
22
 
5
 
! Отговори
brya преди 11 години
Интересно как повечето сайтове пресъздават различните прояви на политиците, което потвърждава мнението , че всичките са платени от определени лобистки кръгове. За Другарите спирка няма! С глупостите им , също! Така, че пак ще се гласува за ГЕРБ, другари и другарки. Колкото и подривна дейност да извършвате нормално мислещия народ пак ще ви измете.
162
2
 
29
 
! Отговори
е що преди 11 години
оставете бабите на село на произвола на ***, да ги убиват за 2 лева и охранявайте митингите това е по важно, нали