ГЕРБ мобилизирали полицията в Пловдив заради Борисов

Хората от града са били изумени и притеснени
Обновена: 16 апр 2013 12:05 | 13 апр 2013 18:48, Петя Славова
357
ГЕРБ мобилизирали полицията в Пловдив заради Борисов
Никоя друга партия не си позволява такова полицейско присъствие, освен тази на Борисов, смята Деведжиева. . Снимка: БТА

„Партия ГЕРБ мобилизира полицията в Пловдив заради откриването на предизборната си кампания в петък вечерта, на която присъства Бойко Борисов”. Това съобщи председателят на градското ръководство на ДСБ в Пловдив и кандидат за народен представител Пепа Деведжиева.

Тя разказа, че е била впечатлена от засиленото полицейско присъствие в града. Началният час на откриването на кампанията е бил 19 часа, а още от 17 часа на централните кръстовища и Главната улица са били разположени полицаи. Подходите към Античния театър от улица „Отец Паисий” и района на „Капана” са били блокирани за автомобили.

„Всички пловдивчани бяха изумени и притеснени, че нещо се случва заради полицейското присъствие – все едно идва папата.”, заяви Деведжиева.

Тя твърди, че никоя друга политическа сила не си е позволявала откриването на предизборната кампания да бъде съпроводено с такова полицейско присъствие.

„Това е ненормално, стряскащо и недопустимо – не може да има за една кампания толкова полиция – това се прави само от ГЕРБ.”, категорични са от ДСБ.

Председателят на градското ръководство на ДСБ Пепа Деведжиева твърди, че ГЕРБ използват ресурса на Цветанов, за да вдигне цялата полиция на крак, тъй като началниците на областните дирекции на МВР не са сменени.
„В момента има служебен министър на вътрешните работи, а точно това правителство казва, че ще наблюдава честността на изборите. ДСБ се съмняваме, че изборите ще минат честно”, каза още Деведжиева.  Тя разкри и информацията, че ГЕРБ-Пловдив са ангажирали най-голямата зала в града, тази в Дома на науката и техниката за два месеца, без да я използват.

„Залата е платена с идеята никой друг да не може да провежда събития в нея”, твърдят от ДСБ-Пловдив.
Пепа Деведжиева е информирала за случващото се в Пловдив лидерът на ДСБ Иван Костов, според когото това е една тъжна картина.

„Това е злоупотреба и подмяна – едно се говори в пространството, а съвсем друго се прави. Не може служебният кабинет да декларира, че ще се проведат честни избори, а бившият премиер Бойко Борисов да разполага с полицията по места, за да респектира хората”, коментираха още от ДСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
1
 
11
 
! Отговори
Стана ли ви ясен... преди 11 години
... номера с 20 заплахи за живота на Цв?Много е просто - опит да узаконят ползването на държавен ресурс за предизборната си кампания! По този начин всичко им излиза безплатно - транспорт, охрана, режийни, командировъчни и т.н.
200
3
 
5
 
! Отговори
някой преди 11 години
другите нямаше кои да ги заплашва те бяха мафията пък герб се пзят от тях сега нормало е да се подсигурят повече
199
0
 
2
 
! Отговори
Буда преди 11 години
Внимавайте със коментарите че .....".
198
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма какво толкова да го мисля - гласувам против ГЕРБ и толкова или не гласувам за никому кратко и ясно.
197
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заради такива простотии и разсипии - не на ГЕРБ
196
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма какво толкова да го мисля - гласувам против ГЕРБ и толкова. Кратко и ясно.
195
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ЗАЩО ББ НЯМА ДА БЪДЕ НА ОТКРИВАНЕТО НА ПРЕД. К. ВЪВ ВАРНА........ЗАЩОТО Е СТРАХЛИВЕЦ И Е БИТА КАРТА В НАЙ-МРАЗЕНИЯ ОТ НЕГО ГРАД.....и концерта ще бъде в театъра -има-нема 1000 МЕСТЕНЦА .....
194
0
 
3
 
! Отговори
boza преди 11 години
Sled 12may u nas ste ima upravlenie v stil : "Arbeit macht frei " --pensionerite ste nosjat na reverite si nadpis rezervojadec ,da se znae koy izjade rezerva.
193
0
 
13
 
! Отговори
тас кебапа преди 11 години
всичко в България е много,много скапано.само тук я има тази уникална простащина,всичко е абсолютен ***,най вече,манталитета,*** прокисналата държава,барабар с всички партии,политици и ***
192
2
 
20
 
! Отговори
ляля преди 11 години
така и не разбраш, щом като борисов води с 30% на станишев що се отказа от власта. изобщо, герберите как си обясняват този момент? управляваш, народна любов много, изведнъж безредици, самоубийства, то абдикираш, два месеца по-късно искаш пак да управляваш, щото си бил единствения вариянт. ментално невред са герб и сие май.
191
3
 
23
 
! Отговори
Тоти преди 11 години
Много трудно ще изритаме тия помиари
190
1
 
23
 
! Отговори
народа преди 11 години
кои са те и защо с нашите пари ще ги охраняват като министри По закон те са едни от всички останали кандидат депутати и нищо повече Какво е тази демонстрация на сила и то с държавни ведомства Стига Писна ми да ни правят *** Не ви ли приличат действията като тези преди много години когато в държавата ръководна дейност имаха мутрите Те така се движеха но какво да се очаква като се знае че ръководител на тази партия е една известна мутра .Превръщат държавата ни в мутреннска Стига
189
1
 
27
 
! Отговори
НЕ НА БУДА !!! преди 11 години
ПРОСТАЩИНАТА НА БУДА НЯМА ГРАНИЦИ---НАГЛОСТ И ПРОСТАЩИНА ...ТОВА Е ЛИЦЕТО НА НАЙ ГОЛЕМИЯ *** ..ДОКАЗАН ***...БУДА !!!
188
1
 
31
 
! Отговори
не на ГРОБ и БОЙКО преди 11 години
Това говори че БОЙКО ББУДАТАмного го е страх от народната любов. Но с кои пари плаща охраната тая тиквата? С вашите пари тиквата се пази от наррода! Никога повече тикви в парламента! Да ги изритаме ГРОБАРИТЕ!!!!¡!!!!!!!!
187
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не подценявам пишещите тука ,но да поясня исторически погледнато ,заптиетата в Османската империя са били част от репресивния апарат ,милицията е част от репресивния апарат на ком.режим ,а полицията трябва да е в услуга на гражданите без да е репресивна и с натрапчиво присьствие ,и естествено с голяма дискретност без просташка показност да си вьрши работата...Определено трябва да е и деполитизирана ,но нук не се получава така чрез постоянни смяни на началници се поставят естествено политизирани и верни на приливната вьлна в момента лица ,които не се стесняват да
186
4
 
35
 
! Отговори
Пазарджик преди 11 години
И в Пазарджик беше същото. Движат се като действащи министри, че и по-зле. Кордони от полиция пред тях и зад тях. Кой плаща, вие си правете изводите.Отвратен съм.
185
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не само в Пловдив. Във В.Търново бе същото - полицейски автомобили от Плевен,Габрово,Ловеч и т.н. при посещението на Цв.Цв. и съвещание в партиният им клуб.СРАМОТА!!!!!!!!!!!!
184
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Атака!!!
183
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хахаха герб били пичове защото дали 600 000 лева за арена армеец от нашия джоб.. Вие сте яко прости честно. заслужавате си да ви тероризират тъпата мутра и добермана му ЦВ ЦВ, жалко че и ние покраи вашата *** сърбаме попарата. Вас трябва да ви бесят по дърветата дето гласувате за мутропожарникара
182
28
 
6
 
! Отговори
Ciprioan преди 11 години
Какви са смешни БСП, с някакви съборчета на полянки. ГЕРБ са сериозната работа, като си наеха като пичове зала Армеец, със гости от чужбина, всичко на ниво! А на БСП на събора им имаше само пенсионери, дошли да хапнат по едно кебапче!!!