ГЕРБ мобилизирали полицията в Пловдив заради Борисов

Хората от града са били изумени и притеснени
Обновена: 16 апр 2013 12:05 | 13 апр 2013 18:48, Петя Славова
357
ГЕРБ мобилизирали полицията в Пловдив заради Борисов
Никоя друга партия не си позволява такова полицейско присъствие, освен тази на Борисов, смята Деведжиева. . Снимка: БТА

„Партия ГЕРБ мобилизира полицията в Пловдив заради откриването на предизборната си кампания в петък вечерта, на която присъства Бойко Борисов”. Това съобщи председателят на градското ръководство на ДСБ в Пловдив и кандидат за народен представител Пепа Деведжиева.

Тя разказа, че е била впечатлена от засиленото полицейско присъствие в града. Началният час на откриването на кампанията е бил 19 часа, а още от 17 часа на централните кръстовища и Главната улица са били разположени полицаи. Подходите към Античния театър от улица „Отец Паисий” и района на „Капана” са били блокирани за автомобили.

„Всички пловдивчани бяха изумени и притеснени, че нещо се случва заради полицейското присъствие – все едно идва папата.”, заяви Деведжиева.

Тя твърди, че никоя друга политическа сила не си е позволявала откриването на предизборната кампания да бъде съпроводено с такова полицейско присъствие.

„Това е ненормално, стряскащо и недопустимо – не може да има за една кампания толкова полиция – това се прави само от ГЕРБ.”, категорични са от ДСБ.

Председателят на градското ръководство на ДСБ Пепа Деведжиева твърди, че ГЕРБ използват ресурса на Цветанов, за да вдигне цялата полиция на крак, тъй като началниците на областните дирекции на МВР не са сменени.
„В момента има служебен министър на вътрешните работи, а точно това правителство казва, че ще наблюдава честността на изборите. ДСБ се съмняваме, че изборите ще минат честно”, каза още Деведжиева.  Тя разкри и информацията, че ГЕРБ-Пловдив са ангажирали най-голямата зала в града, тази в Дома на науката и техниката за два месеца, без да я използват.

„Залата е платена с идеята никой друг да не може да провежда събития в нея”, твърдят от ДСБ-Пловдив.
Пепа Деведжиева е информирала за случващото се в Пловдив лидерът на ДСБ Иван Костов, според когото това е една тъжна картина.

„Това е злоупотреба и подмяна – едно се говори в пространството, а съвсем друго се прави. Не може служебният кабинет да декларира, че ще се проведат честни избори, а бившият премиер Бойко Борисов да разполага с полицията по места, за да респектира хората”, коментираха още от ДСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
КОЙТО СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩО ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ.ЛОШО МУ СЕ ПИШЕ .В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА.
240
2
 
0
 
! Отговори
Аз преди 11 години
До Мишена - Те не го пазят от народната любов, пазят го от мафията на Доган, Станишев, Монополите и т.н. Пазят го защото той първи се осмели да повдигне завесата на преждеупоменаните бандити и грабители на народа Български.
239
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 11 години
До Коко - Коко, от мен да знаеш, най-много в целият свят крадат социалистите. Виж какво направиха сега във Франция. Преди това в Испания, Гърция ... Да не говорим за миналото на нашата държава. От най-богата и развита на Балканите, ни направиха най-бедни и мързеливи.
238
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От къде на къде полицията ще ги охранява? Те в момента са най-обикновени граждани, като всички нас. Герберастите продължават да прахосват народна пара за лични нужди.
237
0
 
3
 
! Отговори
nikoi преди 11 години
човек който се крие зад една шепа охранители не може да се нарече народен представител какъвто трябва да бъде всеки политик.
236
6
 
0
 
! Отговори
Мария преди 11 години
Изберете бюлетина 45, там най-много ще ги заболи! Накажете Станишев, Гергов, ББ, ЦвЦв, Лилянка, Мигленка, Цецка, Мецка и До(с)***! Време е да копаят и строят всичко, което откраднаха! Народът ще победи! Олигархията няма да е вечна!
235
5
 
17
 
! Отговори
Коко преди 11 години
ГЕРБ не заслужава моето доверие. Не заслужават да управляват, защото крадят, а народа мизерства.Наглост, високомерие, необразованост и недодяланост - всичко това е ГЕРБ. Без тях!
234
3
 
7
 
! Отговори
Стига бе преди 11 години
До Прав ли съм - да, прав си! Много си прав! Тия наистина се самозабравиха и нали виждаш - народът започва все повече и повече "да ги обича"...най-много "обич" ще им даде на 12-ти май, та чак свят ще им се извие
233
2
 
12
 
! Отговори
Шубето преди 11 години
Успя тоя народ да ме вземе страха на Бойко. Ще има да скача нощем, облят в пот и да гледа под леглото
232
2
 
11
 
! Отговори
Мишена преди 11 години
Полицията не може да го опази тоя Лидер от народната любов, а? Ще му се излее на главата тая любов та ще им ада вдига кръвно
231
2
 
13
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
"ГЕРБ мобилизирали полицията в Пловдив заради Борисов " Що? Да не би пловдивчани да са се заканили да го бият? Ако да - и аз заминавам за Пловдив да се включва във веселбата :)
230
7
 
6
 
! Отговори
Червен електрон преди 11 години
Това *** и ДеСейБарите сте е гати завистливото племе. Имат си ГЕРБ уважението в МВР, излезли са хората да им свършат една услуга. БСП си има комсомолци и активни борци. Атака си има футболни фенове и скинхеди. ДПСси има едни със забрадки и ***. Войводите и те си имат дружина.Само за СДС и за ДСБ няма кой да си разходи дирника, щото бяхте един файтон реститутки и те измряха. Айде вън от парламента.
229
2
 
9
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
ПРИЯТЕЛИ,ЯСНО Е- ГЕРБ ЩЕ СА В МИМАНСА- БСП ЩЕ УПРАВЛЯВА В "НЕГЛАСНА"...КОАЛИЦИЯ, (ДОРИ ДА Е... ВТОРА В ПАРЛАМЕНТА)...- БСП ЩЕ СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО, КАТО ЩЕ УПРАВЛЯВА С "МЪЛЧАЛИВИТЕ" ПАРТНЬОРИ ДПС И АТАКА... (ЯВНА КОАЛИЦИЯ Е НЕВЪЗМОЖНА)...- ЩЕ ИЗНАМЕРЯТ (ПРИМЕРНО 7, 9 ИЛИ 12 ) НАЦИОНАЛНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ТЕМИ И ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ИМИТИРАЙКИ ЖЕЛАНОТО ОТ ВСИЧКИ..., БЕЗ ГЕРБ... "ПРОГРАМНО ПРАВИТЕЛСТВО"....
228
2
 
16
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Не допускайте полицейщината и глупостта до властта! Ще изядат остатъка от резерва и ще взимат заеми, защото са некадърници. Без ГЕРБ ще сме по-добре!
227
5
 
21
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Полицейския манталитет не трябва да бъде допускан повече до властта. Полиция не умее да гради, а само търси оправдания. Полицейска държава не ни трябва. Пловдив няма да гласува за ГЕРБ
226
1
 
2
 
! Отговори
dd преди 11 години
До Анонимен sredno inteligenten ne bi glasuval za nikogo v bg
225
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Полицията ги пази от народната любов .Да не ги залее .....и да ги удави , ДАНО!!!!!
224
0
 
3
 
! Отговори
ZA6TO BOKA, ZA6TO? преди 11 години
BOCETO SIGURNO PIE ISPOKOITELNI KATO BONBONI! NE MU E LESNO NA 4OVEKA, OTVSEKUDE GO DEBNAT BIZNESMENI SUS SMAZAN BIZNES, HORA NAPRAVO UNI6TOJENI I RAZBITI, 2 MILIONA PENSIONERI KOITO MU IZQLI PARITE, BSP S ELEKTORATA SI, DPS I ATAKA. KVO DA PRAVI 4OVEKA, NIKOI NE GO OBI4A OSVEN CECKO I CECKA AMA NAISE, NE, ZABRAVIH I NEKOI DRUG DETO NE GO POZNAVA. NALI IDVA6 DA UPRAVLQVA ZA HORATA, ZA6TO SE BOI OT TQH, ZA6TO GO E STRAH?VIE SI OTGOVORETE!!!
223
9
 
8
 
! Отговори
будист преди 11 години
Само ГЕРП И БУДА !
222
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Един средно интелигентен човек никога не би гласувал за Герб