Няма да се откажа от политиката, отсече Цветанов

Не е работа на вътрешния министър да контролира СРС-тата, обяви бившият МВР шеф
15 апр 2013 20:25, Красимир Ангелов
725
Няма да се откажа от политиката, отсече Цветанов
Цветан Цветанов няма да се отказва от политиката. Снимка: БТА

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов обяви, че не възнамерява да се отказва от политиката, въпреки призивите на ръководствата на БСП, Атака, ДПС и "България на гражданите".

Той поиска лидерът на БСП Сергей Станишев да се извини публично за изречените от него "лъжи". Според Цветанов светкавичната реакция на партиите след изнесената от проуратурата информация днес е ясен знак, че партиите са обслужвали и са обгрижвали организираната престъпност.

"Не е работа на вътрешния министър технически да контролира изпълнението на СРС-тата, политическото ръководство се занимава със законовия срок на използването им", заяви Цветанов и поясни, че техническият контрол е работа на главния секретар на МВР. 

Още по темата

Според него проверката на прокуратурата не е доказала твърденията, че той пряко е разпореждал подслушвания.

"Ако се докаже, че аз съм разпореждал подслушване, ще се оттегля от политиката и ще си отнеса наказателната отговорност”, поясни Цветанов при посощението си Долна баня, където е на предизборна обиколка.

"Знам какво съм правил в МВР, Станишев не знае какво е правил през неговия мандат и аз искам да го призова да обясни как назначи оперативно интересни лица, които в момента се разследват за рекет, изнудване, опит за убийство", посочи зам.-председателят на ГЕРБ.

Dnes.bg припомня, че от ръководството на ГЕРБ подкрепиха Цветанов със специална декларация. От партията на Бойко Борисов изразиха възмущение от опитите за подмяна на дневния ред на българското общество и заявяват категоричната си подкрепа за бившия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов в борбата му с престъпността.

"ПП ГЕРБ води безкомпромисна битка с организираната и икономическата престъпност. Нанесохме истински удар в сърцето на бившата Държавна сигурност с промените в законодателството. След като спряхме основните финансови кранчета на сивата икономика и нарушихме интересите на кръга олигарси в държавата, днес не сме учудени от политическата немощ и ретроградните модели за водене на кампания, типични за БСП", отчитат от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


725
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
519
2
 
0
 
! Отговори
fori преди 11 години
kak shtese otkazhesh !!! vednaga vlizash v pandelata merzavets.prez nosa shte ti izkarame 6-te apartamenta.
518
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До СУПЕРГЕРБ Ало герберчета явно сте много прости.Колко пъти трябва да ви се обеснява ще гласуването в анкетата в интернет е много просто.Изтриваш си браузъра и гласуваш по 1000000000000000 за българоубийците от герб от различни компютри.Така че анкетите в интернет не отговарят на действителност и вие герберчета ще останете много изненадани на 12 май когато резултата няма да е в ваша полза
517
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен На 12 май 2013 има края на българоубийеците от герб които унищозиха България ще загубят по многокатострофален начин изборите.И бойко медотиев борисов по известен като бойко тиквеника и цветан цветанов по известен като цецо лъжецо се *** от яд в гащите и ще мирише на наакано от тях.
516
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Внимание внимание носа на цветанов по известен като цецо лъжецо е пораснал и е станал огромен
515
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветан Цветанов по известе като цецо лъжецо е долен нагъл лъжец на които му е пораснал носа и е станал огромни.Общо взето всички българоубийци от герб и техните герберски *** гъзоблизци са нагли лъжци.
514
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветан Цветакато цецо лъжецо е долен нагъл лъжец на които му е порсанал носа и е станал отромен.Обзо взето всички българоубийци от герб и техните герберски гъзоблизци са нагли лъжци
513
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До читател"Не е работа на вътрешния министър технически да контролира изпълнението на СРС-тата, политическото ръководство се занимава със законовия срок на използването им", заяви Цветанов и поясни, че техническият контрол е работа на главния секретар на МВР. Човеко не казва че не е знаел, а че не е негова работа да ги контролира! А така и са подслушвали, що да не прочете отчетите, тъй де! Нека докажат, ха сега да ви видя! Нагла гад!
512
4
 
11
 
! Отговори
99999 преди 11 години
Политиката ще се откаже от теб. Властта да не ти е бащиния, че до живот да си размахвате байраците.
511
3
 
13
 
! Отговори
читател преди 11 години
Срамота е за една държава, вътрешният министър да не знае с какво се занимават подвластните му структури!Как може човек на такъв пост първо да каже, че ако се докаже това с подслушването се оттегля от политиката, а след като се доказа - че не възнамерява да се отказва!Как може, такива хора, които днес говорят едно, а утре друго в зависимост от къде духа вятъра да ни управляват!
510
2
 
15
 
! Отговори
Споко преди 11 години
Няма да се откажеш, правилно! Ние ще те откажем на 12 май, само почакай, плашило такова!
509
2
 
13
 
! Отговори
ЗАКОНА преди 11 години
Чл. 34а. (Нов ДВ, бр. 109 от 2008 г.) (1) Контрол върху прилагането и използването на специалните разузнавателни средства се осъществява от: 1.МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ, когато специалните разузнавателни средства се прилагат и използват от структурите на Министерството на вътрешните работи; 2. председателя на Държавна агенция Национална сигурност, ....Някъде тук в закона да е упоменато, че става дума само за политически контрол? М? Самозабравихте се наглеци такива! Съд и затвор за вас
508
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TUP, PO-TUP, NA-TUP - BOIKO METODIEV BORISC - BUDA I UJASNO TUP, SLUGATA MU CVETAN CVETANOV - 4ESTNIQ!!!UJAS, TEZI DVA MAIMUN NI PREDSTAVLQVAHA V EVROPA!?!?!? UJAS, UJAS!!!!!!!!!!!
507
2
 
21
 
! Отговори
някой преди 11 години
Цецо - Ухото - става цецо п*тката !! Нали каза в БТВ , че ако е имало подслушване ще се оатакажа от политиката ?? Е имало е - доказа се ??? Въобще Б.Б - е много странен ако само се замислим кои му бяха хората !! Калинка ? Лъчо *** ?Миро мършата? Желева ?Фидоска ?цачева??-огромного недоразумение Дянков?? И след всичката тази каша- нито веднъж не каза " сгреших , извинете" ..не че това ще сгрее пострадалите от некадърният му избор.Сега гарантирал за един тъпан
506
2
 
18
 
! Отговори
Пурко преди 11 години
А главния секретар на кого се отчита!? На мен ли!? Вече не си само Цецо- крадицо, а и Цецо- лъжецо!
505
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАТО НЕ ТИ Е РАБОТА ЩО СТОЯ ЧЕТИРИ ГОДИНИ В МЕВЕРЕТО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЛОФГ Г-Н ЦВЕТАНОВ! И СЕ КАНИШ ЗА ОЩЕ. ГОЛЯМ СПЕЦ ПО МЕВЕРЕ СЕ ИЗВЪДЕ.СЕДМАК ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ.ЧЕТИРИ ГОДИНИ ВСЕ ПОДХВЪРЛЯШЕ НЕЩА ОТ ИЗВЪРШВАНОТО ОТ ТЕБ НЕЗАКОННО ПОСЛУШВАНЕ НА МЕДИИТЕ ,В НС ,БАРАБАР С ХИЗБУЛА И ЧИСТ СЕГА КАТО СЪЛЗИЦА.ЖАЛНА БЪЛГАРИЯ ,КАКВИ ЛИДЕРИ СЕГА РАЖДАШ В ГРОБАРСКОТО ДЕМОКРАТИЧНО ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ ПО РАЗБИРАНИЯТА НА ЦЕЦО-КУМЕЦА- И БОЙКО-МУТРООМОНОВИЦА.
504
3
 
20
 
! Отговори
Мито преди 11 години
Цецо не е открил топлата вода. Има си даже поговорка "КРАДЕЦЪТ ВИКА - ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!" Затова и според него всички партии, които искат да се оттегли от политиката "обслужвали организираната престъпност"????!!!!
503
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма ли някой да го осъди този самозабравил се наглец, който си позволява да говори каквото си иска, без никой да му държи сметка. Ако някой е обгрижвал организираната престъпност , то това е точно той в битността си на обслужващ персонал на мутрата Борисов.
502
3
 
12
 
! Отговори
вввв преди 11 години
това Q дето ни го навираш в очите на другаря Цветанов ли е ? Ха-ха-ха? Фидкултурник завършил задочно ВИФ -*** ,по-***,най-***.
501
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От затвора няма как да си министър!
500
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А каква ти е работата бе шушумиго?Вкара ли в затвора босовете на организираната престъпност или ги остави да избягат(например братя Галеви) други също са в чужбина,а тези които още са тук са си на свобода.Справи ли се с битовата престъпност,която ескалира в последните години?Стотици милиони даваш за подслушване,а гражданите не са сигурни дори за живота си,да не говорим за имуществото си.Интересуват те само далавери и нищо друго.Дестки *** продават цигари на женски пазар под носа на полицията