Недоволни на протест заради намерените нелегални бюлетини

Граждани протестират в няколко града в страната
Обновена: 12 май 2013 09:42 | 11 май 2013 21:08, Петя Славова
474
Недоволни на протест заради намерените нелегални бюлетини
Недоволство има в няколко града в страната. Снимка: Булфото

По повод намерените нелегални бюлетини се организира протест пред сградата на ЦИК, предаде Агенция "Фокус". Протестът е на представители на различни политически сили. Събрали са се и граждани. Недоволството е основно срещу ГЕРБ, но също така и срещу някои от институциите.

На протеста има представители на неправителствените организации. Тук са и членове и симпатизанти на ВМРО, заедно със заместник-председателя на партията Ангел Джамбазки.

Още по темата

Около 150 души блокираха движението на бул. „Цар Освободител” при площад Независимост. Събралите се скандират „Мафията вън!” и обидни изказвания към председателя на ПП ГЕРБ. Разпънато е огромното българско знаме, а протестиращи развяват по-малки. Протестиращите искат ГЕРБ да не участват в изборите утре. В протеста има представители на „Горда България”, ВМРО, Движение „Модерна България” и представители на движението на протестиращите от Орлов мост. В района има засилено полицейско присъствие. Движението се осъществява по бул. „Дондуков”.

Протестът продължава и извън София. Хора са затворили част от магистрала „Тракия” в района на Пловдив, предаде ТВ7. Насъбралите са от Пловдив, Пазарджик Стара Загора Ямбол и Сливен. Те излизат заради опита за фалшификация на вота утре. Протестът продължава половин час и се охранява се от полицията.
Има плакати, на част от които пише: „ГЕРБ = Мафия”.  Пред общината във Варна също има неводолни.

*Информацията е актуализирана

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


474
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
28
 
47
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Хора замислете се? Искат да ни противопоставят, искат бунт! Не може да има подмяна, слагат се 2 уникални печата на всяка СИК? Математически не е възможно за 1 ден да се разпространят тези бюлетини! Бареков е национален предател! Осъзнайте се...цената е 25 милиарда без 20 милиарда за Белене! 45 милиарда са достатъчно много за да ни затрият като народ! Събудете се, осъзнайте се.
19
23
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко лесно могат да се манипулират по-посредствените хора...Дай им на някои само да протестират.
18
30
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Ако 1 бюлетина се разпространява за една секунда =350000 сек : 60 = 5833 мин : 60 = 97 часа : 24 = 4 дни и това да се случи в 11 900 точки в страната?Стига манипулации!!! По договор е бил длъжен собственикът да произведе 10% повече.Подлогата Бареков иска да ни настрои едни срещу други, заради накърнено его и интереси!Ще го позволим ли?
17
55
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След скандалите с подслушванията мислех да гласувам за някоя друга партия вместо за ГЕРБ. След тази изцепка със сигурност ще гласувам за ГЕРБ.
16
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До dixsan: На изборите бачка ли се, бачкаторе?
15
21
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мак ще се късат гербери
14
27
 
24
 
! Отговори
Никодим преди 10 години
Очакваше се провокация за да се опитат да дискредитират вота а в същото време за председатели и заместник председатели на комисии се назначават хора от ДПС и БСП(които явно отново ,,играят "заедно) с ниско образование или учашти докато за членове хора дори с магистратури писани от общината като ,,без образование"Целта е явна и образованието и опита на привърженици на други партии за това се прикриват за да не бъдат назначавани според образование и опитНима това е случайно или е истинската измам
13
85
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хехе, не искали ГЕРБ да участват на изборите утре?! че за кого да гласуваме бе, комунисттически мекерета?
12
23
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Без масови протести България не може да се оправи.Единственият изход е бунт в резултат на който да дойде поне минимална справедливост и да има осъдени за геноцида в страната.Който не го е разбрал явно е човек с ниско ниво на достойнство и морал.Всеки нормален българин трябва да се включи в уличните пхротести.
11
33
 
39
 
! Отговори
станишев преди 10 години
каква врътка им врътнах с бракуваните бюлетини,а ако бяха истински представяте ли си
10
53
 
41
 
! Отговори
dixsan преди 10 години
офффф,аман от протестиращи...никой не му се бачка май
9
37
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз не разбрах, тези бюлетини са ги намерили в печатницата, която ги печатакак точно чрез тях ще фалшифицират изборитебюлетините попълнени ли са, подпечатани ли санищо не разбрах
8
44
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков иска гражданска война,подстрекава хората да се бият но в същото време се моли да му назначат лична охрана,за да се чувства важен
7
3
 
113
 
! Отговори
Бургас преди 10 години
Гласувайте !
6
63
 
52
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Ей медиите. Спрете да нахъсвате хората за безредици.ВИЕ ЩЕ СТЕ ВИНОВНИ АКО СТАНЕ ПАТАКЛАМА. ВИЕ И САМО ВИЕ !
5
35
 
70
 
! Отговори
Браво! преди 10 години
Боже, колко се радвам, че не живея в България вече...
4
57
 
66
 
! Отговори
тт преди 10 години
Явно нещата са далеч по - сериозни отколкото си ги представяхме досега Цивилизованият свят не е виждал подобна мерзост!Както Иван Костов днес беше "обран", до утре Станишев е готов да инсценира и покушение срещу себе си,може би не така зрелищно като Доган ,само и само да отърве кожата от Москва.Хора,гласувайте .Днес е ден за размисъл,но Атомстрой не чака,Станишев прави заклинания по тv 7 .Четири години са дълъг период от нашия живот! Всички да гласуваме,само така можем да им объркаме сметките на всички.. Ако до утре не отменят изборите
3
30
 
97
 
! Отговори
МВР-то преди 10 години
пазят от МВР бюлетините!!!А МВР е все още в групировката от мутри и лъжливи персони!
2
35
 
110
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пазят се от МВР- едноличен собственик на което е Цв. да *** и смотана държава и заспалия народ да ...
1
84
 
93
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДС реши да свали от власт Бойко Борисов...