Победители или победени - бъдещето ще покаже

ГЕРБ се държат безотговорно, скочи Младен Червеняков
Обновена: 13 май 2013 13:20 | 13 май 2013 11:02,
117
Победители или победени - бъдещето ще покаже
Младен Червеняков. Снимка: архив Булфото

Близкото бъдеще ще покаже дали сме победители или победени. Ние започваме консултации, вече обявихме това нещо”, категоричен  бе Младен Червеняков от БСП пред Нова телевизия.

След вчерашните резултати стана ясно, че в 42-то НС влизат четири партии – ГЕРБ, БСП, ДПС и “Атака“, като засега бившите управляващи са поставени в политическа изолация. БСП и ДПС заговориха за програмен кабинет, сформиран след консултации и с партиите, които не успяха да влязат в НС и представители на гражданското общество.

Днес Ивайло Московски от ГЕРБ коментира пак пред Нова минути преди Червеняков, че въпреки че неговата партия седем пъти е победила левицата, те пак са победители.

В изказването си Червеняков се съсредоточи главно в критики срещу партията на експремиера Бойко Борисов.

Безотговорно е да направиш правителство на малцинството, след като хората са те свалили, коментира червеният кандидат-депутат думите на Московски, че програмно правителство означава правителство на безотговорността.

„Проблемите пред страната са толкова тежки след тези четири години, че не е по силите на нито една партия сама да изведе страната от това положение, в което се намира”, допълни Червеняков.

По думите му от ГЕРБ се държат безотговорно и отказват да видят какво е изкарало хората на улицата.

Това, което ги заведе там, е абсолютната безизходица. Ако не стане ясно, че е нужна политика, която да реши проблемите на хората, то тогава цялата политическа класа ще стане излишна”, коментира Червеняков.

Червеният кандидат-депутат обаче обясни, че БСП няма да състави правителство с цената на всичко. Той беше категоричен, че партията му няма да загуби идентичността си в името на управлението.

„ДПС също заяви достатъчно ясно и категорично, че ще търси единство около национални приоритети. Струва ми се, че това е задачата на бъдещето управление – да набележи тези национални приоритети”, обясни Червеняков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
1
 
! Отговори
Жан Виденов преди 11 години
ide li baba ilika po zicata???
91
0
 
3
 
! Отговори
причините преди 11 години
Резултатите са в полза на ГЕРБ не защото са идеални, а защото алтернативата е БСП и ДПС, т.е. ДС и мафията на прехода!Докато тези ''групировки'' съществуват ще съществува или ГЕРБ и или друг аналог!!!
90
2
 
1
 
! Отговори
кorleone преди 11 години
Като не искате,комунистите,фашистите и турците да Ви управляват да Ви управляват полицаите !!!
89
0
 
7
 
! Отговори
чарли преди 11 години
Г-н Червеняков,не ви ли стана ясно,че старите муцуни никой не ги иска вече.Защо не се пенсионираш и да оставиш млади и не опетнени хора да се заемат с управлението на страната?Не ви ли омръзна да сте все в управлението Та той Тодор Живков беше по-малко време на власт.Засрамете се най-после.
88
0
 
4
 
! Отговори
hm преди 11 години
Abe vie kvi konsultacii pochvate? Shte kajesh che ste gi spechelili tezi izbori?!?Aaaa, zabravih....Tova che horata vypreku pornografskata vi kampania pak podkrepiha GERB mai ne vi interisuva mnogo... Mai ste trygnali kym 97' s byrzi stypki?
87
4
 
11
 
! Отговори
Мен преди 11 години
Безотговорно е този, който е с най-много гласове да направи правителство... Но не е безотговорно партията, с най-мръсната предизборна кампания в историята на България след 9 септември да го направи ?Партията, фалирала държавата 3 пъти, чиито членове фалираха и окрадоха българската икономика, партията, с доказани от европейски органи кражби и далавери... не е безотговорно да съставя правителство.Не е ли малко... ама съвсем малко.. нагло ?
86
6
 
7
 
! Отговори
народ преди 11 години
Ако станишев подаде остава, БСП се извини на народа за стореното през последните 69 год. и се саморазпусне, то на другият ден ГЕРБ пада от власт и България тръгва по нов път.Моля г-да комунисти направете го за бъдещето и останете в историята.
85
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи да очакваме Галеви да се завърнат на бял кон и Манолова да ги посрещне с хляб и сол.
84
5
 
14
 
! Отговори
М21 до Нешев преди 11 години
91Нешева, след 2 г. ще влезе руският келнер и ще ти представи сметката за Енергетиката в Бг:24 000 000 000Ще ядеш не асфалт, а камъни!А внуците ти ще са в Щатите и ще умреш тук като кукувица в мизерия!!А твояут любим Станишев ще е на вилата си на Бахамите и ще раздава "леви" акъли !!
83
7
 
5
 
! Отговори
REDvayler преди 11 години
До ВКато се правиш на националист, вземи да се сетиш, че на истинските патриоти (националисти) са мили всичките му сънародници. Аман от гейберски ***!
82
19
 
9
 
! Отговори
нешева преди 11 години
Срам за България е премиера и да се казва Бойко Борисов
81
5
 
7
 
! Отговори
До Иван преди 11 години
До ИванСега ще разберем, дали е по-добре от мутри-***! Едните се провалиха, дано другите покажат по-добри резултати!
80
6
 
13
 
! Отговори
... преди 11 години
До КокоГрешиш! *** гласове са за БСП! Гледай журналистическите разследвания, за да се просветиш...
79
4
 
22
 
! Отговори
ПОЗДРАВ ОТ БЯЛА преди 11 години
ЧЕРВЕНЯКОВ ДА СИ ГЛЕДА И КОЛАНДРИ НЕЗАКОННО ПОСТРОЕНАТА ЗА НЯКОЛКО МИЛИОНА ВИЛА В БЯЛА И АДВОКАТСКАТА КАНТОРА В СОФИЯ И ДА СПРЕ ЗАВИНАГИ ДА ДАВА МНЕНИЕ ЩОТО НЕ МУ ГО ИСКАМЕ
78
11
 
8
 
! Отговори
1111 преди 11 години
Аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме! цитат на Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ. Ликуйте, роби! Вие, които сте слепи за демокрация, свобода на духа, свобода на позицията и изпитвате мазохистична страст да ви мачкат, да ви ругаят, да ви подслушват, да ви унижават и да ви държат на каишка като кучета, на които подават пържолки за да квичите угоднически. Вие, които нямате рефлекс, усет и чувство за истината и за най-важното, което трябва да браните свободата и демокрацията.Някога един голям Поет изрева в безсилието си: Не сме народ, а ***!.Днес същият този народ си избра Онзи,
77
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Столипеново"-Пловдив -БСП печели!!!
76
6
 
4
 
! Отговори
gABARA преди 11 години
Алекс, сега се появи Червеняков. А какво да кажем за оня *** Червенкондев? Неговото име от какво произлиза? Докато такива като тебе гласуват със *** си , все простите гербаджии ще са на власт. Ама то и Бойко си го каза: аз съм *** и вие сте прости, т.е. простакът припознава простака и гласува за него. Не че и ти няма от тук нататък да д..хаш супата, ама може би ти харесва.
75
10
 
9
 
! Отговори
рос преди 11 години
До Мар Бойко е проклятието за България
74
1
 
11
 
! Отговори
Ало Моряка преди 11 години
Тоя купи земя в центъра на Сънито!Сигурно със пари от закуски!
73
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шведска тройка с ориенталски табиет около руска софра, ха-ха!