Борисов сащисан за Пеевски: Това е краят на БСП

ДПС управлява България, скочи бившият премиер
Обновена: 14 юни 2013 11:16 | 14 юни 2013 09:52,
339
Борисов сащисан за Пеевски: Това е краят на БСП
Борисов остана сащисан от избора на Пеевски. Снимка: Булфото

Това е краят на столетницата днес.  Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира предложението Делян Пеевски да оглави ДАНС.

Номинацията беше обявена от премиера Пламен Орешарски в пленарна зала, след като днес в дневния ред беше включена точка за избор на председател на агенцията. След това парламентът одобри кандидатурата на Пеевски.

"Толкова съм сащисан от това, което чух, че дори не мога да повярвам, че това предложиха", възмути се Борисов.

"БСП вече не съществува като партия. Честитя на г-н Пеевски новия пост, добави той. "На БСП им честитя края на тази партия. Тя днес приключи. Днес България има една партия, която управлява, това е ДПС. БСП не съществува като партия вече", каза още Борисов.

Още по темата

При обявяването името на Делян Пеевски за кандидат за председател на ДАНС групата на ГЕРБ демонстративно напусна пленарната зала.

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов определи това за заплаха на националната сигурност и заяви, че ще бъдат сезирани всички европейски институции.

"Това е абсолютен пълен фарс. Това е недопустимо. То юридически не е издържано и не покрива критериите", коментира Цветанов кандидатурата на Пеевски, който бе избран за шеф на ДАНС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
2
 
26
 
! Отговори
Таня преди 10 години
Драгия Другар - премиер днес обяви, че предложенията за тази позиция са три .... защо не обяви и останалите две !?!?! Това отново е издънка, поредната крачка назад за държавата ни. От първият ден обясняваха, че това е правителство на новите и можещи хора ... Къде са те? Отново гледаме старите муцуни, старите обирджии.
216
8
 
28
 
! Отговори
К5110 преди 10 години
На 16 Юни Неделя от 18:00 ще се проведе масов Национален граждански протест с искане за оставка на кабинета Орешарски и касиране на изборите. Повече информация ще намерите на сайта на протеста ostavkaoresharski и на Facebook събитието на протеста facebook/events/515265125212955/ Моля всеки да разпространи новината за протеста чрез покани, коментари по медии, блогове и т.н. Не очаквайте да чуете за протеста по масовите медии - телевизии и вестници, тъй като повечето са под контрола на депутата от ДПС Делян Пеевски. Силни сме когато сме много и единни!
215
8
 
30
 
! Отговори
Антон преди 10 години
От една мутра се отървахме,а се насадихме на друга.Ужас!
214
2
 
39
 
! Отговори
... преди 10 години
Кошмарен избор откъдето и да го погледнеш.
213
2
 
24
 
! Отговори
баба ви преди 10 години
Аз мисля, че Костов е виновен. Хайде да го плюем.
212
21
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Защо го е страх Бойко от ДПС нали се казва Иван а не Ахмед.
211
2
 
33
 
! Отговори
Егати феса преди 10 години
Къде е Волен. Да поведе народа с партия Юруш. За победа идва време, Волене. Слагай феса и тръгвай.
210
3
 
18
 
! Отговори
trendi преди 10 години
жертват Пеевски, за да запазят кабинетът, хитро! Защото няма кой *** да остави такъв човек за шеф на Данс! Пренасочват агресията в хората и целят да овладеят протестите против самото правителство! Прекалено е абсурдно това, което стана с Д. Пеевски!? Дано греша!
209
1
 
12
 
! Отговори
до trendi преди 10 години
По добре в затвора отколкото с фес на главата ама уж свободен.Няма толкова голям затвор дето да побере целият ни народ.Търсят, не търсят откровено ви казвам хора ,че мълчанието на народа ни е довело само до 500 годишното турско робство.Ако търпите ще бъдете газени-това е истината!А и да ти кажа честно закъснял си.И сега си личи ,че има контрол но на мен не ми пука!Айде па във вторник може и да се видим,ако ни сберат в една килия!
208
2
 
32
 
! Отговори
сара преди 10 години
Стига им толкова на бсп,много управляваха ...
207
1
 
30
 
! Отговори
българин преди 10 години
Ясна е работата.Преди време Т. Живков бе обещал да се присъединим към СССР сега днешният башбакан Станишев ефенди и неговите приятели Местан ефенди и Сидеров ефенди явно искат да се присъединим към Турция.От наесен ще се изучава и в училищата и новият майчин език,може и църквите да се преремонтират като джамии,по един фес да ни дадат и готово.Само,че сега ви казвам ще видят те кон боб яде ли!97-*** май са я забравили ефендитата!
206
28
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ШАХ за ГЕРБ. Май не се получи това което са мислили.
205
0
 
33
 
! Отговори
trendi преди 10 години
Стани, стани, народ балкански, от сън дълбок се събуди и виж какво правят в твоята родина, кой ще те управлява, кой ще се грижи за теб и ще защитава твоите интереси! Спирам да пиша, от понеделник ДАНС ще търси всички писачи по форумите, които не мислят като тях и не ги подкрепят! Сега ще видите полицейска държава, сега ще видите терор.......
204
28
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я пък тоя бил същисан ??? е що така ??? Нали ти беше 4 години на власт и ползваше медиите на Пеевски за ПР, нали ти му даваше шедри парчета от баницата на обществените поръчки, нали ти нареди парите на държавните фирми да се държат приоритетни в банката на Пеевски :)) Пък сега си бил същисан :), а да те питам като беше на власт, що не разследвахте Пеевски, що не му назначихте имотна ревизия е Ваш човек беше шеф на НАП. Какво направи по въпроса г-н Пожарникар ?
203
5
 
26
 
! Отговори
Баба Яга преди 10 години
Не трябва да си същисан,Бойко.Така се прави.Отстраняват всичко неудобно и чуждо.Сега цялата криминална *** от тройната коалиция ще заеме възлови места.От четири години съставят правителство,подготвят се с компромати,инвестират в руско-мафиотски сценарии за взимане на властта,готови са да продадат и майките си, за да управляват.А ти ми говориш,че долната игра била под твоето достойнство.Нати сега!И докато ти си същисан всички ние ссме в помията,която прасето ще изплюска заедно с нас.
202
3
 
33
 
! Отговори
Избори преди 10 години
Само обединеният български народ може да прекрати тези своеволия и да поиска оставка докато е време! Това управление е срам и позор за всички!!!!
201
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДЕЙ *** БАРЕКОВ ДА КОМЕНТИРА !!!
200
18
 
11
 
! Отговори
славянка преди 10 години
Бойко на чужд гроб без сълзи плаче май ;)
199
4
 
45
 
! Отговори
ДиМи28 преди 10 години
Г-н Борисов, всички сме сащисани!
198
13
 
46
 
! Отговори
ив преди 10 години
Това, което се случва в държавата ни го няма никъде другаде..... Искам ГЕРБ обратно на власт!!!!