Борисов сащисан за Пеевски: Това е краят на БСП

ДПС управлява България, скочи бившият премиер
Обновена: 14 юни 2013 11:16 | 14 юни 2013 09:52,
339
Борисов сащисан за Пеевски: Това е краят на БСП
Борисов остана сащисан от избора на Пеевски. Снимка: Булфото

Това е краят на столетницата днес.  Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира предложението Делян Пеевски да оглави ДАНС.

Номинацията беше обявена от премиера Пламен Орешарски в пленарна зала, след като днес в дневния ред беше включена точка за избор на председател на агенцията. След това парламентът одобри кандидатурата на Пеевски.

"Толкова съм сащисан от това, което чух, че дори не мога да повярвам, че това предложиха", възмути се Борисов.

"БСП вече не съществува като партия. Честитя на г-н Пеевски новия пост, добави той. "На БСП им честитя края на тази партия. Тя днес приключи. Днес България има една партия, която управлява, това е ДПС. БСП не съществува като партия вече", каза още Борисов.

Още по темата

При обявяването името на Делян Пеевски за кандидат за председател на ДАНС групата на ГЕРБ демонстративно напусна пленарната зала.

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов определи това за заплаха на националната сигурност и заяви, че ще бъдат сезирани всички европейски институции.

"Това е абсолютен пълен фарс. Това е недопустимо. То юридически не е издържано и не покрива критериите", коментира Цветанов кандидатурата на Пеевски, който бе избран за шеф на ДАНС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
2
 
53
 
! Отговори
МОРКИЯ преди 10 години
ТОВА ВЕЧЕ МИНА ЧЕРВЕНАТА ЛИНИЯ.ПРЕМИЕРА ОЛИГАРСКИ ПРЕКРАЧИ ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ.НАРОДА НЕ ТРЯБВА ДА ИЗТЪРПИ ТАЗИ ГАВРА НА НАЙ-ГНУСНАТА ЧАСТ НА МАФИЯТА С ДЪРЖАВАТА НИ.ИДВА ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО И .....ТРЯБВА ДА ИЗМЕТЕМ ВСИЧКИТЕ ГАДИНИ,ТЕЗИ НОВИТЕ СЕ ОКАЗАХА МНОГО ПО-ЛОШИ ОТ ПРЕДИШНИТЕ...... БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ Сигнализирахте за неуместен коментар
196
4
 
11
 
! Отговори
ДиМи28 преди 10 години
До АнонименПиши на български! Прояви уважение към майчиния език! Или не ти е майчин?
195
1
 
34
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Нокога повече гласуване за БСП, ДПС и Атака!Страхотни комбинатори са, НО С ТЕЗИ СИ РЕШЕНИЯ СИ ВКАРАХА АВТОГОЛ И ТОВА ЗА ПО-МАЛКО ОТ МЕСЕЦ.Жалки са! Остава ние да помним и разумно да избираме на предсрочните избори, които явно предстоят.Волен с неговото регистриране ги допусна да си разигравят коня. Сега щяхме да сме пред нови избори и предполагам, че Атака щяха да имат повече избиратели. Е вече минават в миманса. Нещо положително предстои от това "скрито" полягане от националииста волен АГА
194
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Trebase Budio da bude uDANSiran.ima opit, poznava banditite, i e proizvejda-prodaval amphetamina.Edno ubavo viskoko krvno i cirei na zadnika zaslujava tova boklu4e deto se oaka ot vsekadePeevski, ako si razbiras ot rabotata pokani Sreten Josi4 v parlamenta da si kaje kvoto si znae za Buda i Cuda
193
12
 
12
 
! Отговори
Неутрален преди 10 години
ГЕРБ и Бойко вече оглавиха протестите. Разгледайте внимателно заглавията по всички основни сайтове. Задействани са дебелите връзки. Настава време разделно, въпреки че тези протести трябва да са граждански срещу мафията и олигархията, а не партийни за ГЕРБ, които също малко или много са част от статуквото.
192
42
 
8
 
! Отговори
alex преди 10 години
Поредният хитър ход на Орешарски. Само мутра знае как да блокира и да отстрани от нарко- и контрабандните канали Буда и Цвъки. Те и затова надават вой до небесата. Защото знаят какво ги чака. Свърши лапането и авантата. Целта на Пеевски са да върне каналите на тези от които Бойко Борисов с помоща на Цветан Цветанов ги завзе през 2009-2010 година. Ха-ха-ха. Това да е за урок на Боко Тиквата. Никога не се вземай много насериозно. Ти си само едно просто селянче от Банкя.
191
0
 
41
 
! Отговори
Ян преди 10 години
Боико не се чуди, Доган не е в политиката вече но дурпа конците, трябваше да му събориш чалмата отдавна....не сараите. Жалко за пропуснататото време и възможност.....
190
4
 
22
 
! Отговори
nikolche преди 10 години
Я СИ Е....И П....ТА М....НА БЕ 259 ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ ???? ДЪРЖАВАТА ОТИДЕ НА КИНООООООО ГАЛФОООН !!!!!!!
189
16
 
6
 
! Отговори
info. преди 10 години
Фарса е в това че години наред се избират едни и същи хора!?Къде беше ГЛАВОЧА при избирането на Пеевски??Защо не гласува против,а реши да си замаже очите чрез напускане на залата.Винаги съм го казавал,и пак ще кажа:ГЕРБ,БСП,ДПС СА *** КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕТЕ,ТОВА Е.
188
1
 
21
 
! Отговори
az преди 10 години
отворени са вратите на корупцията и наркотрафика
187
28
 
16
 
! Отговори
Будьо, спокойно ! преди 10 години
Простака-полиглот трябва да знае, че през 2009 г. всички ния бяхме същисани когато той беше избран за премиер. В Европа и САЩ - също. Никъде по света няма премиер - наркотрафикант, конрабандист, перач на мръсни пари, участник в рекети и убийства, на всичко отгоре *** като *** и с походка на ***. Будьо да не бере грижа за БСП, а да започне да свиква с мисълта, че всичките му мръсотии от 1990 година до днес ще бъдат достояние до хората. Това е първата задача на Пеевски.
186
4
 
30
 
! Отговори
grajdanin преди 10 години
За пореден път Борисов е прав. Протести - на ви сега мили съотечественици. Сега ще протестирате ли? Не? Ама за какво ви е, имате управлението мечта! Поне ще можете да стигнете бързо до морето, за да окъпете опозорените си тела...
185
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
e nali revaxte sre6tu boiko a sea davidim dokade 6te stignete
184
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко Боко защо се даде чедо.Всеки да те плюе сега и да не те зачита.А с Янка и националистите щеше ти да си напред.Сега щеше ти да дирижираш парада както си свикнал без тън-мън.Всяка дума закон.
183
3
 
8
 
! Отговори
До 244 преди 10 години
И какво ако стане задължително гласуването?Който не вижда за кого да гласува ще пусне празна бюлетина и резултатите пак ще са същите.Каквата е конфигурацията на избирателите в момента - такъв ни е парламента.
182
33
 
24
 
! Отговори
44 преди 10 години
то преди 4 години цяла България беше сащисана когато начело на държавата застана мутра
181
40
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На мен ми прилича като да е краят на ГЕРБ по-скоро.......
180
44
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХА-ХА-ХА!Това екраят на ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!
179
17
 
48
 
! Отговори
Колев преди 10 години
Вдигай ни Бойко и да се почва!
178
13
 
47
 
! Отговори
аноноимен преди 10 години
Как може да търпим такава наглост!Да изберат една дебела грозна мутра, която да оглавява ДАНС!Оставихме се да ни управляват алчните Станишев, Местан и продажника Волен, които грабиха страната ни години наред!Чака ни глад и мизерия!България е срам за Европейския съюз!Сега вече ще сме на дъното на блатото и излизане от там няма да има!Всички млади интелигентни и здравомислещи хора трябваше да гласуват за Герб!Трябва да има нови избори!!!