ГЕРБ-ери пак скочиха на Цветанов и Фидосова

Няма напрежение, сигурен е зам.-председателят
Обновена: 23 юни 2013 15:26 | 23 юни 2013 15:25,
164
ГЕРБ-ери пак скочиха на Цветанов и Фидосова
Цветан Цветанов. Снимка:архив БТА

Ново напрежение се появи в ГЕРБ, след като стана ясно, че в петък се е провела сбирка на представители на всички областни структури на политическата партия.
Те настояват за промяна на ръководство, разказва Нова телевизия.

Това, което правим, не е скрито, коментирано е с Борисов. С това отворено писмо ние искаме да поставим нещата в ГЕРБ на по-прозрачна основа”, обясни Иван Петров бивш полицейски шеф и бивш депутат от Хасково. След срещата събралите се членове на партията са излезли с открито писмо срещу зам.-председателя на партията Цветан Цветанов, Искра Фидосова и Цветомир Паунов.

„Това, което сме написали в отвореното писмо, сме обсъждали и на две срещи с г-н Борисов преди седмица. Въпросите, които сме поставили, не се различават”, обясни Павел Димитров, бивш областен координатор на ГЕРБ във Варна.

Той допълни, че представили на всички области излъчили контактна група от 5 човека, която включва него и Иван Петров, както и Емил Димитров, Недялко Недялков – бивш областен управител на Стара Загора, и Костадин Хаджигаев – бивш областен управител на Благоевград.

„Основните ни искания са насочени към това г-н Борисов да отстрани от ръководството на партията и парламентарната група Цветанов, Фидосова и организационният секретар Цветомир Паунов. Ние считаме, че техните действия са довели до неприятното за нас състояние на партията”, обобщи Павел Димитров.

Той отбеляза, че предсрочните парламентарни избори не са победа за ГЕРБ и че въпросната тройка е причина за изолацията, в която попадна партията.

„Едно унизително отношение, мачкане, дистанциране, изолиране на областните координатори. Именно тези двамата, дори тримата мачкаха.”, заяви Павел Димитров.

Ако не бъдат изпълнени представените исканията, ще бъде подкрепено създаването на нов център-дясно проект, уточниха гостите в студиото. По техни думи, напрежението срещу Цветанов в партията зрее от 2 години.
Самият Цветанов категорично отрече да има напрежения в ГЕРБ. Той отхвърли възможността партията да се разцепи.

ГЕРБ няма как да се разцепи, защото ГЕРБ има своя политически партиен живот и всички промени, които стават на общинско ниво, са на база обществени очаквания, на база партийни очаквания, заяви той.
Според Цветанов Искра Фидосова и Цветомир Паунов са хората, които са от самото начало в партията и участват в целия й организационен живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя тая партия герб е вече в историята стига ни занимавахте с остатъците от нея. След година две ще е при СДС ,НДСВ, РЗС и никой няма да си спомня за нея.
123
7
 
20
 
! Отговори
rkdp преди 10 години
Какви ГЕРБ-ери, какви пет лева? Двама самодейци, отстранени явно по понятни причини! Стига злоба, търсете сензации другаде!
122
3
 
49
 
! Отговори
TOTO_!!!! преди 10 години
Някак си ми го говорят звездите, че и без Фидоска ще има държава, ама тя кво ще прави без власт, е те това вече ми е мистерия голема.
121
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименТой Цветанов скоро ще е мотор на някоя килия в затвора.
120
2
 
47
 
! Отговори
SS преди 10 години
много рисково мероприятие - ами ако пък Фидосовата скочи върху тях??... :)
119
2
 
39
 
! Отговори
uzunski преди 10 години
Красавицата и Звяра теглят ГЕРБ към дъното , и ако Бойко не се спаси от тези камъни рейтингът му ще падне още !Двамата са корумпирани по рождение !
118
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Trqbva da se sauzat boiko kostov parvanov kuneva i da premahnat Edin pat zavinagi dogan i sergei ot balgarskata politika
117
1
 
33
 
! Отговори
На брат пит брат МУ преди 10 години
ЩО МАХНАХТЕ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ОТ ДАНС , БЕ
116
40
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗАСТАВАМ ТВЪРДО ЗАД ЦВЕТАНОВ ,ТОЙ Е МОТОРЪТ НА ПАРТИЯТА .ТЕЗИ НЕДОВОЛНИТЕ ДА СИ ПРАВЯТ ДРУГА ПАРТИЯ,ИМАМЕ МНОГО ПРИМЕРИЗА ОТЦЕПНИЦИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕЛ ,КОИТО СЕГА НИКОЙ НЕ СЕ СЕЩА ЗА ТЯХ!
115
3
 
6
 
! Отговори
USA преди 10 години
Sushtia scenarii Kogato se sazdava SDS.Vnedreni ot MAFIATA BSP XORA. Tova ni e Poznayo ne se zablugdavaite.....
114
8
 
49
 
! Отговори
авер преди 10 години
Разцепване и после панделата. Там е мястото на този тъпан.
113
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цвъки Цвъки, каква я мислехме,а тя каква стана...
112
10
 
49
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
До Анонимен 122 Борисов скачаше срещу всички - и срещу Кунева, и срещу ДСБ.... сега когато е наритан от всякде като бъхливо куче - се чуди чий *** да изближе, защото парите за протестиращи свършват, а резултат няма.
111
4
 
46
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
Когато се съдаваше ГЕРБ, сепривличаха недоволни/изритани от други партии, който за да бъдат допуснати в "новата партия" снасяха компромати срещу бившите си съпартийци. Сега тече същия процес и в ГЕРБ. Като вижадате има и бивши висши ченгета които са срещу Цоко - от къде излязоха данните за незаконните подлушвания? От къде изплуваха компроматите за Флоров? От къде излезе наяве че има кметове "калинки", кой пусна филмчето където ГЕРБери се наговарят как да купуват *** през 2011та?
110
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
забележете какъв сарказъм, каква наглост само. Съпартийците се обръщат с молба да бъдат забранени мачкащите, но обърнете внимание към кого е насочена тази молба...към най-мачкащият. Абсолютно съм убеден, че тези дребни(низки) театрални инсинуации са дело само и единствено на режисьота Борисов :)
109
2
 
4
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 10 години
И се научи на елементарна граматика идиотче. Синчето ми е по грамотно от теб. Егати ***
108
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хес, за коя мафия джиткаш?
107
1
 
3
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 10 години
Е забранено е, егал.
106
36
 
10
 
! Отговори
долу ръцете преди 10 години
Долу ръцете от Цветанов. На когото Цветанов не му харесва, да си ходи от ГЕРБ. Това е най-важният и стабилен човек на ГЕРБ. И понеже посегна на мафията и червените парички, изпратиха насреща му цяла армия от платени "доброжелатели на ГЕРБ". Борисов, не се поддавай на лъжците и предателите. Завиждат за приятелството, за стабилността и обичта на хората към вас двамата.
105
10
 
36
 
! Отговори
срети преди 10 години
Нема да пипате Боко, че ми не е върнал парите!...