ГЕРБ-ери пак скочиха на Цветанов и Фидосова

Няма напрежение, сигурен е зам.-председателят
Обновена: 23 юни 2013 15:26 | 23 юни 2013 15:25,
164
ГЕРБ-ери пак скочиха на Цветанов и Фидосова
Цветан Цветанов. Снимка:архив БТА

Ново напрежение се появи в ГЕРБ, след като стана ясно, че в петък се е провела сбирка на представители на всички областни структури на политическата партия.
Те настояват за промяна на ръководство, разказва Нова телевизия.

Това, което правим, не е скрито, коментирано е с Борисов. С това отворено писмо ние искаме да поставим нещата в ГЕРБ на по-прозрачна основа”, обясни Иван Петров бивш полицейски шеф и бивш депутат от Хасково. След срещата събралите се членове на партията са излезли с открито писмо срещу зам.-председателя на партията Цветан Цветанов, Искра Фидосова и Цветомир Паунов.

„Това, което сме написали в отвореното писмо, сме обсъждали и на две срещи с г-н Борисов преди седмица. Въпросите, които сме поставили, не се различават”, обясни Павел Димитров, бивш областен координатор на ГЕРБ във Варна.

Той допълни, че представили на всички области излъчили контактна група от 5 човека, която включва него и Иван Петров, както и Емил Димитров, Недялко Недялков – бивш областен управител на Стара Загора, и Костадин Хаджигаев – бивш областен управител на Благоевград.

„Основните ни искания са насочени към това г-н Борисов да отстрани от ръководството на партията и парламентарната група Цветанов, Фидосова и организационният секретар Цветомир Паунов. Ние считаме, че техните действия са довели до неприятното за нас състояние на партията”, обобщи Павел Димитров.

Той отбеляза, че предсрочните парламентарни избори не са победа за ГЕРБ и че въпросната тройка е причина за изолацията, в която попадна партията.

„Едно унизително отношение, мачкане, дистанциране, изолиране на областните координатори. Именно тези двамата, дори тримата мачкаха.”, заяви Павел Димитров.

Ако не бъдат изпълнени представените исканията, ще бъде подкрепено създаването на нов център-дясно проект, уточниха гостите в студиото. По техни думи, напрежението срещу Цветанов в партията зрее от 2 години.
Самият Цветанов категорично отрече да има напрежения в ГЕРБ. Той отхвърли възможността партията да се разцепи.

ГЕРБ няма как да се разцепи, защото ГЕРБ има своя политически партиен живот и всички промени, които стават на общинско ниво, са на база обществени очаквания, на база партийни очаквания, заяви той.
Според Цветанов Искра Фидосова и Цветомир Паунов са хората, които са от самото начало в партията и участват в целия й организационен живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
13
 
9
 
! Отговори
удри преди 10 години
Абе.Вас кво ви пука че Цветанов е подслушвал престъпници и убийци като Ахмед Доган и Алексей Петров? Даже малко им е било
83
14
 
8
 
! Отговори
удри преди 10 години
Като видяха че няма да се отървът от ГЕРБ сега червеният некачествен материял се опитва да ги разцепи.Няма да стане
82
10
 
27
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Оставка за Борисов,Цветанов и Фидосова!
81
2
 
20
 
! Отговори
врагът с партиен бил преди 10 години
Цецо, отвори сересетата. Бил си член на БКП и знаеш, че врагът с партиен билет е най-големият враг.
80
11
 
31
 
! Отговори
Ая преди 10 години
ДОЛУ ГЕРБ! СЪД ЗА БОКО, ЦВОКО, ФИДОСКА И СЕКАКВА ТАМ ***!
79
2
 
20
 
! Отговори
хамалина преди 10 години
Какво става??!!И своите нещо искат да се отърват от мистър Бийн ?
78
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен80-ще скачате,като си нямате друга работа!Нали за това ви плащат-да скачате и да викате:"Аз не съм платен,аз не съм платен"!Чува се ,че от понеделник,по нареждане на Великия вожд от Банкя и с разрешението на самоковската .....ще си правите и палатков лагер в Борисовата градина!Да може итам всичко да опикаете и усер...! Все едно сме в началото на 90-години-протести за кой какво се сети,песни- същите,"водачите "-същите/най-вече от Съюза на Държавна Сигурност/,подскачания,палаткови л
77
11
 
21
 
! Отговори
просто човек преди 10 години
Има ли още овце които да си мислят, че наглите *** ще сдадат властта със следобедни разходки по улиците и площасите на София?Питам има ли?
76
9
 
18
 
! Отговори
Сички на Протеста преди 10 години
Насрахме яко Атака и Бсп.Тук сме само яки с стероиди мъже които неходим като вас балъците нормално в 08.часа на работа за 400 лева.Тук сме всички от Син Сити с яките кинти и мацки.Ние сме протестиращите а вие балъците честни които сте с нас само ни праите бройка за заблуда на медиите.Ама за вас кинти няма да има...що то сте честни идеалисти балъци.Дано нямат подкрепление Болен Сидеров че ние сме силни само като сме стадо и дрогирани като сега...а най обичаме да бием паднал на земята човек.
75
5
 
20
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 10 години
ПРИЯТЕЛИ,Това е моя най-бързо изтриван постВърхушката на ДС/СИК-Мафията, в лицето на Първанов и Борисов, си помагат за да се отърват от Станишев и Цветанов съответно...Играят ни скеча за "ДОБРОТО И ЛОШОТО ЧЕНГЕ" (доброто всеки си избира) и гушнати по братски - НИ МАМЯТ С ПОЛИТИЧЕСКА И ИКОНОМИЧЕСКА "БЕЗИЗХОДИЦА" И ДВУПАРТИЕН МАФИОТСКИ МОДЕЛ ..., за да може В ИМЕТО НА ХОРАТА ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ да ни граби до... ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ...!!!- А ОЩЕ ИМА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ АПТАЛИ, КОИТО ДА СЕ ВЪРЗВАТ НА ТЕЗИ СЕЛСКИ ЛАФОВЕ...???.
74
6
 
32
 
! Отговори
Ужас преди 10 години
Всички въпроси в ГЕРБ се съгласуват с бащицата Борисов...Тези хора нямат ли собствено мнение. Пионки в ръцете на един явно *** човек с голяма его. Той, Борисов е явно непогрешим и АВТОРИТЕТ...не случайно е БУДА...Господ да пази България!
73
19
 
11
 
! Отговори
Е В Т И Н О!!! преди 10 години
"Червените *** са зле, ама и ГЕРБ са зле!!!" Този евтин позитански номер този път няма да мине! Може да му се върже някоя баба-овцевъдка или неграмоген ***! В случая няма значение! Когато бесепарите паднат в кацата с ла.й.ната веднага гледат да набутат и останалите вътре! Не им се връзвайте! МИСЛЕТЕ ЗА ТЯХ КАТО ЗА МИНАЛО!!!
72
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tyk nee intersno bai bai
71
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ot 10 dena naroda ska4a protiv rysnaka i tyr4ina
70
10
 
30
 
! Отговори
просто човек преди 10 години
до 77Цветанов е един нагъл, без грам морал престъпник!
69
4
 
38
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 10 години
Какво е ГЕРБер-политик - артист от филма Ни чул ни видял!- Плевнелиев мери, реже и все късо му идва- Борисов е "вечно подведен"- Цветанов не знае кой (освен него) подслушва в МВР - Дянков не знаеше къде са парите- Лилянка не знаеше защо магистралата не се строи- Делянчо не знаеше какво става в енергетиката- Никой не знае кой е здравен министър- Цялата им партия не знае защо българите се самозапалватОще ли им вярвате?! - За бога братя, тези патологични лъжци ни гледат в очите, лъжат ни и са СИГУРНИ, че ще им се размине... Още ли има хора в България, които
68
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Cvetanov e gotin i mnogo umen
67
10
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Краят на ГЕРБ се вижда !
66
6
 
32
 
! Отговори
просто човек преди 10 години
Тоя трябва отдавна да е в панделата, камо ли да е депутат.
65
4
 
14
 
! Отговори
lukareli преди 10 години
До МагдаленаПо-добре ги научи на труд, а не на лентяйство по площадите...