ГЕРБ-ери пак скочиха на Цветанов и Фидосова

Няма напрежение, сигурен е зам.-председателят
Обновена: 23 юни 2013 15:26 | 23 юни 2013 15:25,
164
ГЕРБ-ери пак скочиха на Цветанов и Фидосова
Цветан Цветанов. Снимка:архив БТА

Ново напрежение се появи в ГЕРБ, след като стана ясно, че в петък се е провела сбирка на представители на всички областни структури на политическата партия.
Те настояват за промяна на ръководство, разказва Нова телевизия.

Това, което правим, не е скрито, коментирано е с Борисов. С това отворено писмо ние искаме да поставим нещата в ГЕРБ на по-прозрачна основа”, обясни Иван Петров бивш полицейски шеф и бивш депутат от Хасково. След срещата събралите се членове на партията са излезли с открито писмо срещу зам.-председателя на партията Цветан Цветанов, Искра Фидосова и Цветомир Паунов.

„Това, което сме написали в отвореното писмо, сме обсъждали и на две срещи с г-н Борисов преди седмица. Въпросите, които сме поставили, не се различават”, обясни Павел Димитров, бивш областен координатор на ГЕРБ във Варна.

Той допълни, че представили на всички области излъчили контактна група от 5 човека, която включва него и Иван Петров, както и Емил Димитров, Недялко Недялков – бивш областен управител на Стара Загора, и Костадин Хаджигаев – бивш областен управител на Благоевград.

„Основните ни искания са насочени към това г-н Борисов да отстрани от ръководството на партията и парламентарната група Цветанов, Фидосова и организационният секретар Цветомир Паунов. Ние считаме, че техните действия са довели до неприятното за нас състояние на партията”, обобщи Павел Димитров.

Той отбеляза, че предсрочните парламентарни избори не са победа за ГЕРБ и че въпросната тройка е причина за изолацията, в която попадна партията.

„Едно унизително отношение, мачкане, дистанциране, изолиране на областните координатори. Именно тези двамата, дори тримата мачкаха.”, заяви Павел Димитров.

Ако не бъдат изпълнени представените исканията, ще бъде подкрепено създаването на нов център-дясно проект, уточниха гостите в студиото. По техни думи, напрежението срещу Цветанов в партията зрее от 2 години.
Самият Цветанов категорично отрече да има напрежения в ГЕРБ. Той отхвърли възможността партията да се разцепи.

ГЕРБ няма как да се разцепи, защото ГЕРБ има своя политически партиен живот и всички промени, които стават на общинско ниво, са на база обществени очаквания, на база партийни очаквания, заяви той.
Според Цветанов Искра Фидосова и Цветомир Паунов са хората, които са от самото начало в партията и участват в целия й организационен живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
айдеее ще цепят тиквата! Най-добре се цепи тиква със сатър.
103
2
 
17
 
! Отговори
varg преди 10 години
А така удряй удряй
102
9
 
12
 
! Отговори
евлоги преди 10 години
АЛО *** ГЛЕДАЙ КАКВИ НИКОВЕ ТИ СЛАГАТ ПОСЕТИТЕЛИТЕ .РУДОЛФ ХЕС Е ВОЕННО ПРЕСТЪПНИК ОБВИНЕН В УБИСТВОТО НА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЕВРЕИ И ВОЕНОПЛЕНИЦИ.А СПОРЕД БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО РАЗПОСТРАНЕНИЕТО НА ФАШИСКА ИДИОЛОГИЯ Е ЗАБРАНЕНО
101
3
 
14
 
! Отговори
евлоги преди 10 години
на феновете на ГЕЍрб им трябва много време за да вдянат че тези двамата не стават и за чобани .но те са извинени нали за да си фен на ГЕЍрб не се изисква много ум ,всички се мъчат да приличат на цецко краѝслеро бочко тиквата искрето кюфтенцето и кака цецко жилета.
100
11
 
6
 
! Отговори
Коментатор преди 10 години
Като гледам рейтинга на "мъдрите" изказвания тук, плюсове и минуси - около 12. В общи линии, един файтон хора пишат и си мислят че променят нещо или имат някакво влияние. И това са вероятно, зрели хора, не са дечурлига на 10 - 12 години... Смешновата картинка.
99
13
 
3
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 10 години
До атакиста. Я се скрий под някоя маса ***.
98
2
 
33
 
! Отговори
Усмивката преди 10 години
Сигурен съм, че когато Фидосова смачка някой областен координатор, той никога повече не може да се изправи.
97
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Удри, бегай да протестираш, че губиш стотарката!Тука няма да изкараш нищо...
96
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гн ПАВЕЛ ДИМИТРОВ,лично във вас сезираме че сте мошеник и предател и се опитвате да разцепите ГЕРБ.Вие нима незнаете че двигателят на ГЕРБ е г Фиодосиева и гн Цветанов,вие трбва веднага да напусните редовете на ГЕРБ моментално,това означава че вие все едно не разбирате нито капка от политика или го правите нарочно,бъдете така добър да напуснете най неусетно ГЕРБ.Вие несте ГЕРБ това требва дъго знаете всички.Мошеници които са против ГЕРБ дасе омитат по бързо,не пречете като не помагате.
95
5
 
33
 
! Отговори
минаващ преди 10 години
Бих казал,че ГЕРБ престанаха да ме интересуват ... ама не съвсем, защото знаете ли, все тая дали ще се разцепят или не, но продължават да са заплаха за България. Казвам заплаха, тъй като главатарите им, пък и не малко ученолюбиви членове крадоха и дерибействаха в страната ни така, че дълго раните от Борисовото управление ще ни спомнят за фаталната грешка Борисов. Да не я повтаряме, приятели. Затова трябва да помним!
94
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цялата дандания е да се спаси Цецо от вероятноста да натопи родния син на другаря Живков- ББ и Бочко да иде при бай Ставри!А вие протестиращи сте ***!
93
17
 
16
 
! Отговори
удри преди 10 години
Мафията ПАК победи а народа ПАК си остана излъган и глупав.Пълно е с червени ***.*** народ слаба държава.Помнете че си заслужавате мизерията
92
6
 
32
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Цецкоууу, *** такъв...твоите хора не те искат, ти си казваш че нищо не е станало в скапаната ви партийка.Свършено е с тази крадлива клоака гроб.Никога повече няма да помиришете властта, нещастни нагли алчни престъпници.
91
5
 
7
 
! Отговори
akud преди 10 години
всеки който върви в подобна посока в това реме , както този обикновен БИВШ полицай Иван Петров е потенциален предател и потенциален евентуално купен от ДПС , БСП и АТАКА
90
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И ТИЯ ЛИ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ДРЪГЛЯТ.АЙДЕ И НА ТИКВАТА ДА МУ ИДВА КРАЯ.
89
2
 
16
 
! Отговори
удри преди 10 години
Аз казвам истината а тя боли и несе приема.Виждаш колко сте много.Така че кво се чудиш че държавата е скапана.просто народа е ***.Вие сте навсякаде
88
1
 
7
 
! Отговори
бат Робот преди 10 години
Удри, повтаряш едно и също вече за 395 път, много си плосък ( двуизмерен)!
87
14
 
6
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Червените *** издишат вече,сега пеевските печатници им печатат никролозите
86
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Долу комунистическите ултраси от ГРЪБ !
85
5
 
8
 
! Отговори
удри преди 10 години
До просто човек....Проблема е че с такива като тебе е пълно в тая държава и не случайно сме най бедни в Европа.Вие сте навсякъде и помнете че си го заслужавате