Оставка на кабинета "Орешарски" иска Цвeтанов

Бившият МВР шеф смята, че Волен Сидеров всява хаос
Обновена: 29 юни 2013 16:45 | 29 юни 2013 16:27,
180
Оставка на кабинета "Орешарски" иска Цвeтанов
Снимка: БТА

Най-доброто решение за България в тази напрегната политическа ситуация е оставката на правителството, настоя зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който присъства на двудневния форум под мотото: "Новата политическа култура - предизвикателство пред политическите екипи".

По думите му, трябва да се работи в посока намаляване на напрежението, търсене на обществен консенсус за промени в Изборния кодекс и скорошно провеждане на парламентарни избори, в края на септември.

Още по темата

Според него действията, които се предприемат от българската полиция, са изключително адекватни, защото полицаите винаги са най-потърпевши.

"За голямо съжаление има политици като Волен Сидеров, които не зачитат труда на тези полицаи и търсят тази провокация", смята Цветанов, цитиран от "Фокус".

Бившят МВР шеф коментира, че недопустимо народен представител да влиза в Народното събрание демонстративно с оръжие или с полицейска палка.

"Всеки с поведението си трябва да допринася за намаляване на напрежението, а не да с поведението си да провокира това напрежение", отсече той.

По думите на Цветанов Сидеров е допринесъл за хаоса в държавата.

"На първо място с това, че подкрепи правителството на Пламен Орешарски и в момента и БСП, и ДПС търпят всяко едно негово действие, защото знаят, че от него зависи оставането им власт", коментира той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Време е този наглец да бъде вкаран в затвора.
159
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо , въобще му давате думата на този "кандидат" за затвора?Явно медиите са виновни за хаоса!
158
3
 
4
 
! Отговори
TATO преди 10 години
ТОЗИ ТИКВЕХИЛ ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА А СЕ ОБАЖДА ОТ КОНЕВРЪЗА.СЯКАШ НЕ ЗНАЕМ КОЙ Е ТОЙ.
157
4
 
3
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Цветанов ,Ти си следствен . Никой не се интересува от твоите "дълбокомислени " слова ,никой не се интересува от безсмислените ти словесни тиради. Ти мисли за адвокати ,а не за правителството на Орешарски.
156
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе, тоя не беше ли от наглите???
155
6
 
12
 
! Отговори
Познайте от първи пъ преди 10 години
Кой е криминалният престъпник от снимката?
154
6
 
14
 
! Отговори
bboogy преди 10 години
Мразя комунистите, защото са национални предатели и васали на Москва. Никога не съм си представял, че може да се появи нещо по долно от тях в изстрадалата ни Родина. Уви, пропагандата и манипулациите с които оскотиха българския народ, родиха този *** култ към елементарноста, ГЕРБ. Да се възхищава някой, на *** като Цецоуу и мутра като Боко е обида за човешкия род. Да се гласува за тях е подигравка с достойнството и правото да се определиш като човек.
153
6
 
17
 
! Отговори
BOIKO преди 10 години
DRAJ SE CECO PANDIZA E TVOI NAGLECO DOLEN
152
7
 
23
 
! Отговори
7 преди 10 години
Ало главния прокурор.Прибирай го този бе!
151
16
 
8
 
! Отговори
гери преди 10 години
До Бой Бор още не е в затвора и никога няма да влезе там защото е напълно невинен. Ясно ли ти е човече!
150
6
 
19
 
! Отговори
справедлив преди 10 години
Хората го пратиха към затвора, а този наглец акъл дава и се прави на непомирисано цвете!Е аси и дебелоочието, е*аси ку.назлъка и мутренските мурафети на гробарите!
149
32
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Г-н Цветанов да сте ни жив и здрав особенно след тези партийно- прокорорски измислици срещу Вас за да можите пак да ги подхваните законово. ***..
148
34
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
И кои го набелязаха Цветанов за крадец? Червено-турските мекерета, които откраднаха властта и направиха роднинско правителство, заради което хората са на улицата вече 16 дни!
147
14
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Марш от тука бе мисирек крадлив! А заедно с теб и ГРОБ и БСП и всички политически ку*ви и престъпници!
146
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен: - 89Пич, живота се е изплюл яко над теб :) А, гледам и на още 23 плюса..."българоубийеците"? - " безмозъщни"... Няма да коментирам повече! Радвам се, че не си Гербер!
145
16
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
До gogi75Комунистите са недостижими по делебоочие и манипулации, наглост, безочие
144
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Искам да благодаря на админа че трие платените коментари на жалкия шут Сидеров. Мисля че е редно и него вече да го арестуват за да ни е мирна главата
143
1
 
17
 
! Отговори
Михайлов преди 10 години
Не Волен Сидеров, а "...медиите са търговци на хаос" - казал го е Спиро Егньо. Хаоса е в главата ти. Нямаш подходящ образователен ценз, за да коментираш. Пооправи малко нефункциониращия си социален живот.
142
9
 
23
 
! Отговори
мишо преди 10 години
Цвъцко да отговаря за своите зулуми. Стига сте ни пускали платени статии. Стига сте правили реклама некадърните политици. Журналисти и репортери събуждайте се и стига платени и подлизурски репортажи.
141
4
 
26
 
! Отговори
луд ли преди 10 години
Волен,че е луд няма спор - само един луд може да каже истината в очите на всичките мафиоти, които се правят на честни и почтени , а натрупаха милиарди от рекет, разграбване,точене на ДДС, държавни поръчки и т.н и т.н