Ех, ако можех да работя нормално, размечта се Орешарски

Как да пусна магистрала "Тракия" без разрешение, попита той
12 юли 2013 14:33,
164
Ех, ако можех да работя нормално, размечта се Орешарски
Снимка: БТА

Премиерът Пламен Орешарски обясни, че му се иска да работи в по-нормална обстановка. Той отново повтори, че е открит към диалог с демонстрантите и би говорил с всеки, който дойде на среща с него.

Министър-председателят се опита за опровергае появилите се твърдения за напрeжение между него и президента Росен Плевнелиев, който миналата седмица в речта си намекна, че са необходими нови избори.

Орешарски беше категоричен, че уважава президентската институция и допълни, че е в постоянен диалог с Плевнелиев и се чуват по държавни въпроси.

Още по темата
Той коментира и декларацията, с която излязоха германският и френският посланик, чиито думи предизвикаха широк обществен отзвук.

Премиерът коментира, че в изводите си двамата дипломати визират предишното управление.

"Очевидно визират лоши практики от последните четири, че да не кажа и повече години", настоя Орешарски.

"Те говорят за лоши практики, а аз съвсем не се смятам за толкова гениален, че за един месец да съм ги преустановил", допълни премиерът, като обясни, че абсолютно се съгласява с някои от изводите им.

Премиерът коментира и днешните критики на експремиера Бойко Борисов, че кабинетът се бави с пускането на магистрала "Тракия", която била готова и чакала благоволението на строителната министърка, която да се върне от Брюксел, за да пререже лентата.

"Как да пусна магистрала "Тракия" без разрешение? Ще бъде готова в понеделник, ще се работи в събота и неделя и в понеделник ще бъде открита", категоричен бе министър-председателят.

Той настоя, че изобщо не може да става дума за умишлено забавяне, както намеква експремиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дааа,да можеше да работиш нормално,така както работят нормално всички български граждани...Да,ама те РАБОТЯТ!РАБОТЯТ! Те не са лентяй,които да им налагат Пеевски,Муса,Каймаканов и други некадърници са служители.Хората работят! В една частна фирма шефа няма да сложи за началник някой лентяй некадърник,или някое недоразумение като Пеевски.Щото работниците му ще си тръгнат! хората работят-затова ти Орешарски не може да си кат отях-щото ти НЕ работиш,а ти заповядват и налагат некадърници.
99
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
O S T A V K A !
98
8
 
23
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@@@@ преди 10 години
Еххххх,другарю Олигарски,ако НАПУСНЕШ поста си - колко хубаво ще бъде за БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ и ИМИДЖА НА РОДИНАТА НИ!
97
5
 
14
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
Финансистът на мафията искал да работи хахаахаахахахха че нали работи от 92 година и тук и там и там и тук и там и какаво свърши нищо ааа грешка налълни банковите сметки на някого.
96
18
 
11
 
! Отговори
gemige преди 10 години
Орешарски наистина работи за да отскочим от дъното, в което ни вкара Герб.Народът ни е объркан и е изгубил правилното усещане за нещата, затова стачкува, а точно сега не трябва да прави това. За моментното си лошо състояние трябва да се сърди на политиката на Герб !
95
5
 
13
 
! Отговори
basiprostotiata преди 10 години
klati li ti se stola, Oreh?klati se, protrit e, neudoben, pari ...ami stani, stani, junak balkanski, kakvo chakash?
94
36
 
24
 
! Отговори
Христов преди 10 години
За един месец Орешарски свърши толкова работа колкото тиквуняка нямаше да свърши ако го бяхме търпяли още 5 мандата!
93
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ахахахах bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%8F_%D0%9C%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0
92
16
 
28
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Кой те кара въобще да работиш! Народа му иска оставка той 'ЧУВА" РАБОТИ! Боже отърви ни най после от тези безочливи и нагли ***!!!
91
14
 
12
 
! Отговори
малиа преди 10 години
ако човек не бъде оставен да работи на спокойствие, наистина нищо не може да направи.
90
32
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички отговорни и мислещи хора предпочитат Орешарски , пред Винету!
89
6
 
11
 
! Отговори
Крив макарон преди 10 години
Вземай се бързо - нямаш време...АНУЛИРАЙ ДЯНКОВИТЕ ЗАКОНИ АКО СИ ИКОНОМИСТ... иначе си върви...Народа не може да търпи повече
88
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ква работа бе кви разговори, махай се!!
87
3
 
12
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Г-н 112,Там е работата, че, за съжаление, няма как обществеността да знае абсолютно всичко из държавата. Как аз в София да знам, че например кметът на Генерал Тошево, който е от ГЕРБ, например, е корумпиран? Ако го разбера, ще искам свалянето му. Ама ако не разбера?Има хиляди позиции къде ли не, за които, не се ли разбере по медиите, няма как да узнаем.Е, изборът на г-н Пеевски беше мащабно публично харакири, което г-н Орешарски си устрои.
86
10
 
5
 
! Отговори
даскал преди 10 години
Аз се чудя - къде са даскалите, забравиха ли какво им каза Орешаро преди години. Къде са да му изпратят едно писмо да разваля вече седянката. Тези, днешните учители, не са много читави, ясно.
85
4
 
10
 
! Отговори
тоз малък Перник преди 10 години
От Бобов дол нищо свястно не е излязло, освен въглища. То пък и едни въглища..
84
9
 
19
 
! Отговори
aass преди 10 години
Да ти викат седенка...к'во повече да кажем за тоя *** :) СЕДЕНКА
83
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
EХ ОРЕШАРСКИ,АКО МОЖЕШЕ ДА ТЕ НЯМА.......
82
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП е готова на много неща още днес... 1.Да докара руският реактор 2.Да назначи доцент Тракторов за съветник в ДАНС 3.Да пусне Батко и Братко да приберат 70-80 мио. 4.Да подари половината гори на другарят Сакскобурготски 5.Да позволи на *** да окупират държавната администрация, и да окрадат земеделските фондове и остатъците от държавният резерв 7.Да захрани ромските си избиратели със помощи, добавки, и компенсации с парите от нашите данъци 8.Да пусне семейство Масларови, да направят ремонт на някоя държавна сграда за 2000 ? на квадрат.
81
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Българска социалистическа атака за права и свободи"