Сидеров съзря политпрокурорска завера: Ще ме арестуват!

Националистът чертаеше сценарии и сам си задаваше въпроси в НС
Обновена: 12 юли 2013 15:44 | 12 юли 2013 13:30,
312
Сидеров съзря политпрокурорска завера: Ще ме арестуват!
Снимка: архив, Булфото

След като сутринта бе хаплив и несловоохотлив с журналистите, лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви от парламентарната трибуна, че ще продължи да говори "фактите" даже и от ареста.

Така той отговори на главния прокурор Сотир Цацаров, който тази седмица обяви, че Сидеров може да бъде арестуван, въпреки имунитета си, ако направи груба хулиганска проява.

Националистът привидя в това желание да бъде вкаран зад решетките заради изказванията си за президента Росен Плевнелиев, протестиращите, посланиците.

По думите на Сидеров тези групи оказват натиск върху главния прокурор Сотир Цацаров.

Още по темата

"За какво ли може да ме арестува господин главният прокурор?", попита Сидеров и започна сам да разсъждава от трибуната на НС.

"Кои са моите хулигански действия. Да не би това, че казах на президента Плевнелиев, че неговата жена има офошорна фирма", каза той и пресметна, че и самият президент е внасял средства в нея като управител на немска фирма.

"Съжалявам, но това е фактологията. Ако за това искате да ме арестувате, заповядайте, но аз ще продължа и от ареста да говоря тези неща", зарече се Сидеров и премина към следващата причина.

Друг вариант за ареста му според него може да бъде фактът, че "не ръкопляска на протестиращите".

"Не им симпатизирам, те искат Иван Костов да се върне на власт. Аз не им симпатизирам на тези хора, не флиртувам с тях", повтори той.

Според Сидеров по тази причина не е симпатичен на определени кръгове, които се опитват да върнат Командира на власт.

"Ще се боря против това и ще се боря дори като арестант срещу това", закани се Сидеров, като допълни добре познатата си теза, че Иван Костов е съсипал България и всички, които се опитват да му съдействат, са съучастници в национално предателство.

"Ще продължа да го правя. В този план моите хулигански действия ще продължат", закани се още веднъж националистът.

"Дали е хулиганско действие да кажеш на тези, които не одобряваш, какво мислиш за тях", запита риторично Сидеров по повод изказванията си за протестиращите.

Лидерът на "Атака" се върна и на сцената, която се разигра пред централата му в един от първите дни на протестите. Националистът разказа своята версия за събитията тогава.

"На 17 юли пред централата на партия Атака голяма група хулигани хвърляха камъни и счупиха главата на моя колега Кристиян Димитров. Аз на камъните отговаря с думи", настоя Сидеров.

Той допълни, че както е казал тогава, ще продължи да се моли "за душите на тези заблудени хора".

Волен Сидеров припомни и действията на журналиста Найо Тицин, който преди седмици си сложи маска с лика на Сидеров и облече усмирителна риза като така прескочи загражденията на парламента и бе предупреден с полицейски протокол да не крие самоличността си.

"Говорителят на бившия премиер Иван Костов скри своята женственост зад моята снимка и извърши нарушение на обществения ред. За първи път той имаше нормално мъжко излъчване макар и за кратко. Фактът е, че това същество извърши нарушение на обществения ред и дори няма глоба", ядоса се Сидеров  и допълни, че него пък го заплашват с арест.

Сидеров обаче обяви на всеослушание, че бил свикнал да е черната овца.

Черната офанзива срещу него била главно заради това, че спрял пътят на ГЕРБ към властта. Той отново застъпи тезата си, че голяма част от хората на площадите са платени от партията на Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
1
 
0
 
! Отговори
Някой друг преди 10 години
Сори, Мите. губиш войната! Както в ЧЕЗ, помниш ли? Защо не си в България?!
177
14
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
А дано те арестуват, та да мирясаш най-после! Видя се, че в лудницата не може да те вкарат!
176
12
 
17
 
! Отговори
? преди 10 години
Още ли се занимавате с циклофреника Сидеров и другото му аз "Някой друг"
175
5
 
9
 
! Отговори
Митко,тинормаленлиси преди 10 години
Като видя Найо и се надървям
174
1
 
2
 
! Отговори
Някой друг преди 10 години
До уго чавесДемек "комунист" или бъркам, може би ГЕРБ - ер?!
173
1
 
2
 
! Отговори
Някой друг преди 10 години
До РеволюционерАко не можеш да прави връзка между едно и друго съждение, то проблема е на тези, които са ти дали диплома за средно образование и на тези, които ти плащат, където и да работиш. Това не е нито проблем на България, нито мой проблем. А какво лапам, си е чисто мой проблем!
172
3
 
9
 
! Отговори
уго чавес преди 10 години
Ето това е Волен! Но за да го видите в пълния му блясък, трябва да се насладите на изявлението по тв АЛФА
171
7
 
9
 
! Отговори
панелен плъх преди 10 години
Нали щехте да "игнорирате" Волен ?! Много сте смешни!
170
1
 
6
 
! Отговори
Някой друг преди 10 години
До РеволюционерНе знам той какъв е, но ти продължаваш да скверниш лика на Апостола, което между другото е наказуемо деяние по смисъла на НК!
169
1
 
2
 
! Отговори
Някой друг преди 10 години
До do Националист (213)За всеки човек Божието наказание е благодат, освен за низвергнатите!
168
2
 
2
 
! Отговори
Някой друг преди 10 години
До Бай ПсихоНуждаеш се от лечение, както сам преценяваш.
167
3
 
5
 
! Отговори
Някой друг преди 10 години
До AdelaКакво искаш ти е без значение, защото всеки иска нещо и аз искам (например, възмездие за близо трите милиарда евро откраднати от ГЕРБ или за нещо друго). България е важна, не аз и ти!
166
5
 
5
 
! Отговори
Adela преди 10 години
До НационалистТъй ли, ама аз искам възмездие за Масларова, Мургина, Велчев и т.н. ще ми го "докара" ли твоя сидеров това възмездие? Искам да върнат милиардите, които изкрадаха по времето на предната Тройна коалиция, нали по него време "изгря" звездата на вожда, нали за това го подкрепиха хората на времето или тогава ти още ходеше прав под масата и не можеше да прецениш правилно *** ли ти се или нещо друго.
165
7
 
9
 
! Отговори
Бай Психо преди 10 години
С атака в БАТАКА!!!!!!!!
164
2
 
7
 
! Отговори
do Националист преди 10 години
Като ти чета наивните брътвежи, теб Господ дори не те е забавил, а директно те е наказал
163
3
 
8
 
! Отговори
Националист преди 10 години
До РеволюционерНе скверни портрета на Апостола!Не слагай думи в устата на националната ни гордост.Не наричай себе си революционер, защото те гинаха за България!Имай вяра в Бога, почит към рода си, страх от закона и срам от хората!Иначе не си достоен за дара - живот.
162
12
 
9
 
! Отговори
Националист преди 10 години
Без да го величая, но Сидеров е този, който ще донесе възмездие за Бойко, колкото и да не ви харесва. Сидеров си има своите кусури, но Борисов има много тежки грехове, както и лакеите му Прокопиев, Янев, Гамизов и множество други "знайни и незнайни войни в Борисова" ... Пишете или не, каратисти, паши и каквито и да сте - Сретан ви чака, старите дългове ви чакат, възмездието ви чака ... Има приказка: "Господ забавя, но не забравя!" Няма да забрави и вас и слугинажа ви ... Защото Господ е всемогъщ
161
3
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 208 преди 10 години
Само *** може да лъже за протестите и да ги обвързва със Сорос.
160
14
 
10
 
! Отговори
Bobi преди 10 години
Волен единствен им казва нещата в очите, за какво ще го арестуват - за истината??!!!!Знаем, че страната е объркана крадците си се хилят, а пичовете които искат да се разкрие истината или ги бият, или искат да ги затворят да им запушат устата - това е ясно!Волен е пич и да продължава само така да си бъде изпълнителен и националист, пък злите гадове рано или късно ще излезе истината за тях!
159
12
 
10
 
! Отговори
Националист преди 10 години
Волен Сидеров казва истината за много неща, поради което всички вие - "интелигентни и красиви" прокопиевчета, борисовчета, яневчета и всякакви други (без извинение) интелектуални недоносчета, много искате да го нараните. Така е не от сега, и Ботев е казал: "У нас свестните считат за луди." Плюенето по форумите, дори и Митко или Румен да ви плащат, постига незначителен ефект спрямо вложените средства - това също ще е до време. А Волен, каквото му е писано, но аз го уважавам!