Сидеров съзря политпрокурорска завера: Ще ме арестуват!

Националистът чертаеше сценарии и сам си задаваше въпроси в НС
Обновена: 12 юли 2013 15:44 | 12 юли 2013 13:30,
312
Сидеров съзря политпрокурорска завера: Ще ме арестуват!
Снимка: архив, Булфото

След като сутринта бе хаплив и несловоохотлив с журналистите, лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви от парламентарната трибуна, че ще продължи да говори "фактите" даже и от ареста.

Така той отговори на главния прокурор Сотир Цацаров, който тази седмица обяви, че Сидеров може да бъде арестуван, въпреки имунитета си, ако направи груба хулиганска проява.

Националистът привидя в това желание да бъде вкаран зад решетките заради изказванията си за президента Росен Плевнелиев, протестиращите, посланиците.

По думите на Сидеров тези групи оказват натиск върху главния прокурор Сотир Цацаров.

Още по темата

"За какво ли може да ме арестува господин главният прокурор?", попита Сидеров и започна сам да разсъждава от трибуната на НС.

"Кои са моите хулигански действия. Да не би това, че казах на президента Плевнелиев, че неговата жена има офошорна фирма", каза той и пресметна, че и самият президент е внасял средства в нея като управител на немска фирма.

"Съжалявам, но това е фактологията. Ако за това искате да ме арестувате, заповядайте, но аз ще продължа и от ареста да говоря тези неща", зарече се Сидеров и премина към следващата причина.

Друг вариант за ареста му според него може да бъде фактът, че "не ръкопляска на протестиращите".

"Не им симпатизирам, те искат Иван Костов да се върне на власт. Аз не им симпатизирам на тези хора, не флиртувам с тях", повтори той.

Според Сидеров по тази причина не е симпатичен на определени кръгове, които се опитват да върнат Командира на власт.

"Ще се боря против това и ще се боря дори като арестант срещу това", закани се Сидеров, като допълни добре познатата си теза, че Иван Костов е съсипал България и всички, които се опитват да му съдействат, са съучастници в национално предателство.

"Ще продължа да го правя. В този план моите хулигански действия ще продължат", закани се още веднъж националистът.

"Дали е хулиганско действие да кажеш на тези, които не одобряваш, какво мислиш за тях", запита риторично Сидеров по повод изказванията си за протестиращите.

Лидерът на "Атака" се върна и на сцената, която се разигра пред централата му в един от първите дни на протестите. Националистът разказа своята версия за събитията тогава.

"На 17 юли пред централата на партия Атака голяма група хулигани хвърляха камъни и счупиха главата на моя колега Кристиян Димитров. Аз на камъните отговаря с думи", настоя Сидеров.

Той допълни, че както е казал тогава, ще продължи да се моли "за душите на тези заблудени хора".

Волен Сидеров припомни и действията на журналиста Найо Тицин, който преди седмици си сложи маска с лика на Сидеров и облече усмирителна риза като така прескочи загражденията на парламента и бе предупреден с полицейски протокол да не крие самоличността си.

"Говорителят на бившия премиер Иван Костов скри своята женственост зад моята снимка и извърши нарушение на обществения ред. За първи път той имаше нормално мъжко излъчване макар и за кратко. Фактът е, че това същество извърши нарушение на обществения ред и дори няма глоба", ядоса се Сидеров  и допълни, че него пък го заплашват с арест.

Сидеров обаче обяви на всеослушание, че бил свикнал да е черната овца.

Черната офанзива срещу него била главно заради това, че спрял пътят на ГЕРБ към властта. Той отново застъпи тезата си, че голяма част от хората на площадите са платени от партията на Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Едно е истина , в историята на България Волен Сидеров ще остане -ПРЕДАТЕЛ По -голям срам няма но той си го заслужи
197
7
 
17
 
! Отговори
Споко бе простак преди 10 години
Доган пак ще ти удари едно рязано коляно под кръста! Няма да влезеш в затвора,сега строят домове за луди бездомници! Все ще ти оправи едно място да си там! Хем ще получаваш пенсия по ВОЛЕСТ!
196
3
 
16
 
! Отговори
Неволен преди 10 години
Игнорирам.
195
12
 
37
 
! Отговори
Ох преди 10 години
Що за *** е тоя .Абсолютен *** е Сидеров.
194
8
 
24
 
! Отговори
ВВС преди 10 години
Дo Jana D'Ark:Май и ти си за психиатър!Не виждаш ли ,че на твоя вожд,му 'липсват' първите 7 години!Колко парички му дадоха БСП и ДПС,които олицетворяват олигарсите и мафията за да им държи кворума?Защо не е внесъл вече 2 месеца закони за изземване от мафията на заграбеното от народа!Ако продължава да се държи като 'селски бабаит'и да не спазва обществения ред трябва да бъде задържан от полицията!
193
36
 
14
 
! Отговори
вежливия лос преди 10 години
Давай Волене ние сме с тебе!
192
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименАма той Воленчо бил червен, а се преструваше на син, националист и т.н., а той бил от отряда, бре, бре, бре
191
9
 
28
 
! Отговори
brymbrym преди 10 години
До JanaDArkЩе е този, който си казва нещата в очите, когато каже колко му плащат за цирка.
190
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И КАКВО СЕГА ? СИДЕРОВ Е ЛУД , И НАЙ_ ГОЛЕМИЯ ВИНОВНИК В ДЪРЖАВАТА....
189
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОЙ ШЕ Е ТОЯ ЛУД ГЛАВЕН ПРОКУРОР ДА ГО АРЕСТУВА.ЧЕ ВИЕ ГОВОРИТЕ ЗА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА- ТОГАВА ХОРАТА ЩЕ СЕ ДИГНАТ И ЩЕ КОЛЯТ НАРЕД ПО УЛИЦИТЕ МАФИЯТА И АГЕНТИТЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ КОИТО УПРАВЛЯВАТ И ДО ДНЕС.ЗАЩОТО И НАЙ СЛЕПИЯ ЩЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ ГО ЦАКАТ.НАРКОБАРОН БИВШ ПРЕМИЕР НА СВОБОДА, АГЕНТИТЕ ОГРАБИЛИ СТРАНАТА НА СВОБОДА, ПОЛИТИЦИТЕ ТАКИВА КАТО ДОГАН И КОСТОВ ОЩЕТИЛИ СТРАНАТА С ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ НА СВОБОДА, А ЧОВЕКА КОГОТО МАФИЯТА И ПЛАТЕНИТЕ ПЛЮМНКИ ГО ИЗКАРВАТ ЛУД И СЕ БОРИ ЗА НАРОДА В ЗАТВОР
188
8
 
33
 
! Отговори
Adela преди 10 години
Щом *** от атака може да спамят и да повтарят до припадък едно и също и аз да се повторя.Тъй ли, ама аз искам възмездие за Масларова, Мургина, Велчев и т.н. ще ми го "докара" ли твоя сидеров това възмездие? Искам да върнат милиардите, които изкрадаха по времето на предишната Тройна коалиция, нали по него време "изгря" звездата на вожда, нали за това го подкрепиха хората на времето или тогава ти още ходеше прав под масата и не можеше да прецениш правилно *** ли ти се или нещо друго.
187
14
 
30
 
! Отговори
Попчето преди 10 години
Глупости на търкалета-всичко било организирано против атака?! Дрън-дрън!Този екзалтиран и фашизиран шизофреник ЛИЧНО С ПОВЕДЕНИЕТО И ДУМИТЕ СИ настройва хората срещу него и много скоро тия ,които мислите ,че Сидер-паша е ЕДИНСТВЕНИЯТ свестен български политик ще останете САМИ-никой не иска поевече да се обвързва с тая ***!Имате право да си го харесвате колкото искате,но наше право е да не искаме тази личност да ни срами, клевети и злепоставя!Целият е отврат и не става за нищо!!!***!
186
12
 
31
 
! Отговори
не син преди 10 години
Неизлечим *** ! Не разбира,че го използват Станишко и Доган/Местан !
185
3
 
2
 
! Отговори
Някой друг преди 10 години
До до Някой друг (225)Каквото и да гледам е с твое участие.
184
4
 
23
 
! Отговори
до Някой друг преди 10 години
Къде си бе, Мандела? Да не гледаш гей порно? хахаха
183
3
 
16
 
! Отговори
ас преди 10 години
Тезата, че Иван Костов съсипа държавата " Нима все още има някой , който се съмнява в това ?! И не прозира ли тук журналистическото отношение ...Кой , на когото служи ....Истината, та право в очите !
182
10
 
14
 
! Отговори
Някой друг преди 10 години
До Волен ЕфендитоЗаради такива като теб - жалки хорица, Митко губи войната, но не си ти, а той, който те е избрал да вършиш определена работа, видно неефективна!
181
3
 
7
 
! Отговори
фък преди 10 години
"dnes.bg/slideshow.php?mreporter&id=6672&pid=42347"Вижте кой финансира юруш-а!!!
180
17
 
26
 
! Отговори
Волен Ефендито преди 10 години
Защо въобще пишете за този болен човек. Волен е болен, това го знае всяко хлапе.
179
1
 
1
 
! Отговори
Някой друг преди 10 години
И последно, платени писателю, поръчителю и ти, аз ходя по земята, както и ти, аз дишам въздуха, който дишаш и ти, а допуснете накрая, че има някой, който може да е по - "тарикат", допуснете, че може да не е известен, относително да не е зависим от вас, пък и да е родолюбец, а?!