Майката на прегазената Лора – депутат от ГЕРБ

Нели Петрова влиза на мястото на Иван Портних, вече кмет на Варна
Обновена: 19 юли 2013 19:00 | 19 юли 2013 18:33,
60
Майката на прегазената Лора – депутат от ГЕРБ
Нели Петрова със снимка на загиналата си дъщеря Лора. Снимка: Impact Press Group

Нели Петрова, майката на прегазената на пешеходна пътека Лора, става народен представител от ГЕРБ.

Тя ще замести новия кмет на Варна Иван Портних.

На мястото на градоначалника на морската ни столица трябваше да застане д-р Лидия Маринова, но тя реши да не влиза в парламента.

Още по темата

Нели Петрова обаче няма намерение да се отказва от депутатското място и ще продължи борбата си с джигитите на пътя, но на нов фронт - в парламента.

Пред "Дарик" тя каза, че очаква обаждане за датата, на която да положи клетва в НС.

Почернената майка бе от гражданската квота на ГЕРБ под №9 в листите във Варна.

20-годишната Лора Казанлиева беше блъсната и убита на пешеходна пътека на 17 юли 2011 г.

Наказанието, което мотористът Деян Станчев получи след споразумение с прокуратурата, беше 2 години лишаване от свобода, отложено с 4 години изпитателен срок, както и 2 години без право да управлява МПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Idiotski komentari ! Za nas balgarite kolata e simvol na Status i vlast, pati6tata- poligoni. Nuleva kultura na 6ofirane, bezmosa4no idiotsko darajanie, tolerantnost i vazpitanie sa 4ujdo ponqtie. Bravo na tazi maika!
37
3
 
14
 
! Отговори
mancev преди 10 години
Ей мишки анонимни, стига се плюли по жената само защото си отстоява правата и се бори за възмездие за смъртта на детето си, а не се самосъжалява като повечето от вас. Били смазани от ГЕРБ, знаете ли какво е да загубите близък човек, знаете ли какво е този човек да е толкова млад, син или дъщеря. Едва ли, никой не се замисля за това, пак го обърнахте на политиканстване. Пожелавам успех на ***, тя е изключително силна жена и ще успее, за разлика от вас...
36
12
 
4
 
! Отговори
1 преди 10 години
До Анонимен-39,напълно си прав,тя не може да бъде ***ѝка,тя за дупетатство да се съюзи с дявола,но още по зле са герберите които и са предложили дупетатството,аз ако съм баща на детето и ,веднага ще я изгоня от къщата си.
35
13
 
6
 
! Отговори
Питам преди 10 години
*** ГЕРБ още ли имат депутати?
34
29
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Типична българка! Продаде смъртта на детето си за дребни грошове на убийците му! ***! Жалкото е, че повечето български деца имат такива родители, ***.
33
10
 
18
 
! Отговори
Кари преди 10 години
Страхотна реклама ,да дават трохи на опечалената жена ,да наистина страшен пиар ,що за съветници ползвате!
32
25
 
27
 
! Отговори
... преди 10 години
Колко са гнусни герберите, използват мъртвите за политически пиар.
31
17
 
39
 
! Отговори
бг преди 10 години
Да използваш власста за лични цели никои не го умее подобре от АТАКА БСП И ДПС Е ПО-ТОЧНО!
30
49
 
37
 
! Отговори
varg преди 10 години
Да използваш власста за лични цели никои не го умее подобре от герб.
29
11
 
32
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
Dobur e izbora...jalko za Lora,no tazi maika shte vuvede red po putya,ima da vrushta resto na vsichki bezumni I korumpirani bokluci!Pojelavam I uspeh I zdrave!
28
12
 
45
 
! Отговори
до сравнението преди 10 години
Чудесно е че ще се опита да промени нещо... само ГЕРБ да отидат на работа. Ако са в настроение де, ако не им се работи ще ги разбера.
27
40
 
30
 
! Отговори
ГЕРБ УРА преди 10 години
Тоест няма да влезе в парламента, щото Тиквата е във ваканция тъй да се каже. Герберите няма нужда да ходят на работа, заплата и рушветите си текат и без да се влиза в пленарна зала.
26
5
 
36
 
! Отговори
Zzzz преди 10 години
Do Aidan ще поробиш на някоия кадъна нааканите и ***
25
61
 
14
 
! Отговори
Айдън преди 10 години
Ще ви порпобим пак да ви оправим. 500 години си живуркахте, после се осрахте. Не ставате за самостоятелен народ, някои трябва да ви управлява.
24
30
 
63
 
! Отговори
Сравнението преди 10 години
Разликата е видима ...От една страна Герб с депутат , обикновен български гражданин загубил дететото си , а от другата новия депутат от коалицията ДПС , БСП и Атака ...Бат Сали , който кАрде ток и ромски гласове за другарите.Господин Сидеров за пари е готов и с турци и с роми и с какви ли не да се гушне , само и само да има кеш.
23
12
 
20
 
! Отговори
Divine преди 10 години
Ние българите наистина сме живи дяволи, кротки и смирени сме но станем ли известни един път, забогатеем ли или както тази да влезем в политиката ставаме извънредно нагли и долни хора. Това е разликата от нас и нормалните Европейски държави (тук Сащ не влиза защото там алчността и надменността са по-големи и от нас). Просто такъв си ни е гена (както на почти всички източноевропесйки държави). Тук ако си на 20-25 и не си избягал ставаш като масата комплексирани турбо чалгари-гъзари, иначе си капо
22
2
 
9
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До Анонименпълни глупости..не ми се коментира дорикарайте ,както си знаете
21
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
21, това не е любов към детето, а злоба спрямо шофьорите. Изобщо не се съмнявай, и твоето дете да беше убито, ти също щеше да си воден от злоба. Обаче това не е оправдание и причина да проявяваме разбиране. Защото именно имаме нужда от хора, водени от любов, не водени от алчност, но и не водени от злоба. Та колкото и да е тъжно случилото се, хора като майка й също нямат място в парламента, още по-малко пък сред доказано мафиотска партийка (Не, че има доказано немафиотски).
20
7
 
13
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
БСП,ДПС,ГРОБ,АТАКА и всички ония партии ,които дремят извън Парламента,като напикани мушката...МАЙКА БЪЛГАРИЯ е над вас...и ЩЕ БЪДЕ!
19
4
 
23
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Спирането на тероризмът по пътищата не иска добър закон,а добри хора.