ГЕРБ сигнализира Цацаров за "Еърбъс"- ите при предишните

Борисов съди Бареков за 10 хил. лв., ако спечели дава парите на нуждаещи се
Обновена: 6 ное 2013 21:02 | 6 ное 2013 21:01, Веселина Йорданова
105
ГЕРБ сигнализира Цацаров за "Еърбъс"- ите при предишните
Бойко Борисов. Снимка: архив, БулФото

ГЕРБ ще сигнализира за нарушения при сделката за закупуването на 2 нови самолета „Еърбъс 319“ за нуждите на "Авиоотряд 28" по време на управлението на тройната коалиция.

"Наглостта на Тройната коалиция е толкова голяма, че се опитват да отклонят вниманието от важни обществени теми като нелегалните имигранти, задаващата се финансова и икономическа катастрофа, тегленето на необезпечени заеми, растящата безработица, падането на нивата на БВП, безумните назначения, вътрешнопартийните скандали на най-високо ниво в управляващата коалиция с откровени лъжи и измишльотини, които чухме днес в Народното събрание“, пише лидерът на партията Бойко Борисов във Facebook.

Още по темата

„Те отказаха да разгледат дейността на "Авиоотряд 28" по време на управлението на Станишев, затова утре народни представители от ГЕРБ ще внесат сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за разследване на управлението на авиоотряда и Министерството на транспорта и съобщенията в периода 2005 – 2009 година", заявява Борисов.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е завел дело срещу журналиста Николай Бареков за 10 000 лева.

„Съдя го за серия от обиди и лъжи, които той изрече в публичното пространство по мой адрес. Воден от собствени и чужди политически амбиции, Бареков прекали и стигна до извършването на престъпления, квалифицирани в Наказателния кодекс“, обяснява той в социалната мрежа.

Експремиерът се надява тези съдебни дела и наказанията, които ще последват, “да превъзпитат Бареков в бъдещите му политически изяви“.

„Тези присъди са необходими за самия него, защото в политиката с обиди не се постигат резултати. Задължително за авторитета на когото и да било политик е да води политическата си борба интелигентно и с уважение към политическия опонент. За мен политиката е битка за доброто на хората, а не отправяне на ругатни, клевети и обиди. Жалко, че Бареков започва политическата си кариера като извършва престъпление. Парите от спечеленото дело ще отидат при нуждаещи се хора", пише още лидерът на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
13
 
6
 
! Отговори
... преди 10 години
"Задължително за авторитета на когото и да било политик е да води политическата си борба интелигентно и с уважение към политическия опонент" Лелее и това доживях. Боко може ли да ми каже на практика кога го е правил това. И Ники *** ми е противен, ама този е върха на наглостта.
60
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДВА АКЦЕНТА- ЗАЩО 4 ГОДИНИ, ДОКАТО БЕШЕ НА ВЛАСТ, БОЙКО НЕ ДАДЕ НА ПРОКУРОР СДЕЛКИТЕ С ЕЪРБЪСИТЕ, А СЕГА, КАТО МУ РАЗКРИХА БЕЗОТГОВОРНОТО ХАРЧЕНЕ НА НАШИТЕ ПАРИ ЗА ХВЪРЧЕНЕ, СЕ СЕТИ ? А ЗА ПАРИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОДАРИ НА ДОМОВЕ- ДА СИ СПОМНИМ ЕДНА СМЕТКА, ПО КОЯТО КАЛИНКИТЕ С ОГРОМНИТЕ БОНУСИ ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ВРЪЩАТ- НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОЛКО БОНУСИ СЕ ВЪРНАХА И КАКВО ВЪОБЩЕ СТАНА С ТЕЗИ ПАРИ ?
59
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо всички ръкате по Бареков? Бил дудук! Че някой щеше ли да чуе за него ако не е бил такъв... Не е свързан с ДС, родителите му не са от соц номенклатурата, не е ***. Момче от простолюдието, което знае цената на хляба! Давай Барек, размажи мафията и олигарсите, България трябва да я има и след нас! За да можем да умрем със спокойна съвест, а не като изменници обречени на Ада!
58
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ако не спечели ще влезе в затвора като поръчител на убийство, така ли?И за културното поведение хубави ги реди, чак да не повярваш, че той каза, че Доган миришел на джибри. А после го и обвини,е го е поръчал. Кога ли да му вярваш. Много просто-никога.
57
0
 
13
 
! Отговори
78 elitsa преди 10 години
Всеки коментар направен от неразследващ журналист без база данни и право на квалифицирано представяне на факти е поредното доказателство за крещящото желание на наблюдателя да стане от жалък драскач в действащ авторитет.
56
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комунистите летят вече 60г. !! Време е "полета"им да спре !!!
55
14
 
15
 
! Отговори
реалист преди 10 години
Мястото на Тиквата е в пандиза , а не в медиите...Крадлив и нагъл милиционер се оказа банкянския ***.Такъв *** не е имало никога начело на държавата в цялата ни 1300 годишна история.
54
6
 
15
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
Баф мауму, ами тогава да разследваме и цар Калоян защото заклал 200 коня за да нахрани армията си при Клкотница.
53
18
 
10
 
! Отговори
ТОМА НЕВЕРНИ преди 10 години
Бокооо,какви нуждаещи се след твоето вещо управление,спок ,всичко си имаме,даже ние,ние да ти дадем,ако имаш нужда от още нещо....
52
23
 
15
 
! Отговори
Grigor преди 10 години
Кой беше тоя на снимката, че нещо не мога да се сетя ?29
51
2
 
16
 
! Отговори
Проклятие преди 10 години
Имам за всички,добрали се до властПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ една оригинална Африканска магия-ГОЛЯМА АФРИКАНСКА МАГИЯ! Всеки който е откраднал от НАРОДА,дори и една стотинка,да е ПРОКЛЕТ! За едната стотинка-да са му ПРОКЛЕТИ децата! Да са му проклети внуците! Господ да им избоде очите! На децата им да подари патерици! Куци и слепи да ходят! До девето коляно,от всяка открадната стотинка по една мъка на всеки час! Да ги гледат слепи и сакати,но да не могат да им помогнат! Всеки да ги презира!
50
0
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 10 години
До 50 FBI .... Нещо друго не можа ли да измислиш ??? Вече цяла седмица ти четем един и сьщ коментар и при всяка една статия коментираш едно и също и при това не си компетентен по въпроса ... Голямо FBI си няма що ,,, ***
49
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никое правителство досега не е натворявало за през целия си мандат толкова простотии накуп, колкото тия последните за нула време. Брулят ли, брулят орехите. А те пък да земели че се очуквали все по главите им. Ама дебели чутури прихващат ли нещо. И все пак Тя се върти. И все пак пилците се броят наесен. Или когато им стане тясно. Ще, ще.
48
20
 
21
 
! Отговори
Кайзер Созе преди 10 години
Крадеца вика "дръжте крадеца" - цялата тази идиотия струяща от ГЕРБ и ТИКВАТА му е толкова БАНАЛНА и ТРИВИАЛНА, че се чудя как тези полу-*** ченгета и мутри зобщо са додрапали до власт да се облажват, че и да летят на воляВ НС му обясняваха цял ден, че Фалконите са станали на кофи от амортизация и искат ремонт за милиони, че от всичките Кугъри 1-2 летят другите са скапани от експлоатация по времето на ГЕРП и този граовски *** има ГЬОНСУРАТЛЪКА да се обяснява че пак Тройната виновна!
47
21
 
4
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
Обичам ГЕРБ!Велики са!И боко тиквата обичам!
46
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков ако включи и Кичка Бодурова по сценКите, дето ги разиграва, ще му стане тясна България още на третия ден. А на България ще се предостави един пълноценен сеир с недооценени светилА, твърдо изживяващи се като пълноценни върхове. Над всичко и всички.И най-вече като нормални. И като неотразими. И като всичко най-най-най-най-най. Винаги, във всичко, над всички. Дори и над водата. Плувай смело, николайчо бареков. Ти най-после намери себе си.
45
1
 
11
 
! Отговори
Venus преди 10 години
Dnes.bg, как бихте казали - ще ТИ сигнализирам или ще ТЕ сигнализирам?? Трябва да знаете, че и вие, така наречените журналисти, имате вина за масовото изпростяване и неграмотност.
44
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Единственият спасителен път за барбекюреков е да отиде да се освидетелства, където ще го изкарат за връзване, какъвто си е, и така ще се сложи най-после дългоочакваната точка на налудничавостта, наречена Лудница без цензура. Думичката лудница обаче барбюреков злоупотребно заменя с името на родината ни. Ако се изкара какъвто си е, без претенции да се вре сред нормалните, и тая злоупотреба може да му се опрости. Засега обаче николайчо злостно злоупотребява с телевизия 7 и с поста си там.
43
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докога ще ни досаждате с откачените изпълнения на Тиквата? Той има нужда не от съд, а от психиатър.
42
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това ли ти е опозицията бе, преБойко??!?ХАхахахахаха, ми нали беше генерал-премиер 3.5 години и имаше неограничени средства и права?!!?Защо нищо неказа, никой неосъди, защо, защо, защото ти си най-дъртия от всичките комунази..