ГЕРБ сигнализира Цацаров за "Еърбъс"- ите при предишните

Борисов съди Бареков за 10 хил. лв., ако спечели дава парите на нуждаещи се
Обновена: 6 ное 2013 21:02 | 6 ное 2013 21:01, Веселина Йорданова
105
ГЕРБ сигнализира Цацаров за "Еърбъс"- ите при предишните
Бойко Борисов. Снимка: архив, БулФото

ГЕРБ ще сигнализира за нарушения при сделката за закупуването на 2 нови самолета „Еърбъс 319“ за нуждите на "Авиоотряд 28" по време на управлението на тройната коалиция.

"Наглостта на Тройната коалиция е толкова голяма, че се опитват да отклонят вниманието от важни обществени теми като нелегалните имигранти, задаващата се финансова и икономическа катастрофа, тегленето на необезпечени заеми, растящата безработица, падането на нивата на БВП, безумните назначения, вътрешнопартийните скандали на най-високо ниво в управляващата коалиция с откровени лъжи и измишльотини, които чухме днес в Народното събрание“, пише лидерът на партията Бойко Борисов във Facebook.

Още по темата

„Те отказаха да разгледат дейността на "Авиоотряд 28" по време на управлението на Станишев, затова утре народни представители от ГЕРБ ще внесат сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за разследване на управлението на авиоотряда и Министерството на транспорта и съобщенията в периода 2005 – 2009 година", заявява Борисов.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е завел дело срещу журналиста Николай Бареков за 10 000 лева.

„Съдя го за серия от обиди и лъжи, които той изрече в публичното пространство по мой адрес. Воден от собствени и чужди политически амбиции, Бареков прекали и стигна до извършването на престъпления, квалифицирани в Наказателния кодекс“, обяснява той в социалната мрежа.

Експремиерът се надява тези съдебни дела и наказанията, които ще последват, “да превъзпитат Бареков в бъдещите му политически изяви“.

„Тези присъди са необходими за самия него, защото в политиката с обиди не се постигат резултати. Задължително за авторитета на когото и да било политик е да води политическата си борба интелигентно и с уважение към политическия опонент. За мен политиката е битка за доброто на хората, а не отправяне на ругатни, клевети и обиди. Жалко, че Бареков започва политическата си кариера като извършва престъпление. Парите от спечеленото дело ще отидат при нуждаещи се хора", пише още лидерът на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
13
 
! Отговори
Eldorado27 преди 10 години
До ВВВМи ако питаш мен май е време наистина за война... то по друг начин диктаторите няма да пуснат властта... дали ще е Бойко или някой друг война трябва да има и ще я има зимните месеци, когато хората няма да имат пари да си платят тока... тогава народа още повече ще избеснее като гледа как се дават пари на сирийците, а ние умираме от глад...
40
7
 
14
 
! Отговори
Батка преди 10 години
Бойко, така ти се пада като им правИ компромиси.
39
5
 
5
 
! Отговори
FBI преди 10 години
Да но никой не каза за БГ личните карти на Сърби в Германия , кой ги е продал за по 1500 евро на брой , от кога Сърбите са Български граждани с Български документи?
38
11
 
8
 
! Отговори
издрайфан преди 10 години
Понеже тоя *** се беше заровил в бостана на политическата шизофрения и не си беше показвал мутрата седмици вече, от ***.бг решиха все пак да му сложат деформираната мутра, сочейки истинските си коалиционни партньори от ДПС и БСП....
37
3
 
5
 
! Отговори
Georgi преди 10 години
#47 Dotogava dokogato ima oligofreni koito predavat durjavata si za 20lv i 2-3 kebabcheta e do togava... Te tova pravitelstvo bukvalno ne gi ostavixa da bachkat i edin den i nekakvi protesti se vihrqt edin slet drug bez nikukvi dovodi.
36
16
 
11
 
! Отговори
ВВВ преди 10 години
ДОКОГА ТОЯ *** ЩЕ ТРЕСЕ ДЪРЖАВАТА ПРОБВА ЧРЕЗ ЖИВОТНОВЪДИТЕ ЧРЕЗ СТУДЕНТИТЕ ДА СЕ ВЪРНЕ ОЗВЕРЯЛ ЗА ВЛАСТ ИСКА ПАК ДА СТЯГАМЕ КОЛАНА ДА СЕЕ БЕДНОСТ БЕЗРАБОТИЦА ДА СЪСИПЕ ПАК БИЗНЕС ЕНЕРГЕТИКА И ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕ ДОКОПА ТАЯ ПРОТИВНА СИКАДЖИЙСКА МУТРА ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗМАЗАН И ДА ЗНАЕ НА ВЛАСТ САМО СЛЕД ВОЙНА !!!
35
22
 
15
 
! Отговори
морски преди 10 години
След управлението на крадците ГЕРБ цяла България е нуждаеща се.
34
4
 
21
 
! Отговори
Eldorado27 преди 10 години
До ха ха хаАко имаха какво да прикриват нямаше да дадът властта преждевременно... не мислиш ли :)
33
14
 
27
 
! Отговори
tuttt преди 10 години
истината е че комунистите така крадат че който и да дойде след тях - оправия няма .... и после естествено народа е недоволен и пак те идват на власт .... чудно ми е кога народа проумее че комунист освен да краде и манипулира друго не може.
32
17
 
17
 
! Отговори
ха ха ха преди 10 години
Жалки напъни - смешници! Как беше теленцето Бойка от погледа през правителствения самолет? Ха ха ха - е.....и и наглеците. Че и обяснения не считат за нужно да дават - ами да, те се изживяваха като собственици на държавата и прахосваха държавната пара. Далавеееери голееееми - те затова драпат със зъби и нокти да се върнат във властта, за да прикрият всичките кражби по тяхното управление.
31
2
 
1
 
! Отговори
wc преди 10 години
nali ti si gi oxranjaval da se oxranat i ti pokrai tjax kato chakal namaza neshto
30
8
 
4
 
! Отговори
Eldorado27 преди 10 години
До ЗА БОКО ГРОЗНИКАHaha ti v zatvora li si che govorish ot tqhno ime :)) nqmam dumi kvi pishat tuka haha... leki synishta v kiliqta i si predstavqj debeluto dupe na Borisov haha :)
29
17
 
16
 
! Отговори
психолог преди 10 години
Сега разбрахте ли защо Пиночет в Чили го боготворят, защото ги отърва от комунизма. Такива като Бюреков отдавна да са с куршум в главата на стадиона. Нашия дудук се разхожда и говори незвързани работи. Апропо днес еди колега ми каза, че Бареков е наркоман и е въпрос на време да приключи земния си път.
28
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов бил много чувствителен и с ранима душа.Той спомня ли си колко и какви обиди ръсеше по адрес на народа,депутатите,президента и политическите си опоненти ,безработните,когато беше на власт.Той има едно голямо ЕГО и всичките му действия са за удоволетворяване на това си му ЕГО.Той може да обижда ,него не може да го таковат.Когато някой нагъл нарича друг нагъл,че е нагъл,кой е по-нагъл ?Нали Бареков беше ***,нали сам казваше,че иска да се прави на *** за да го мислят за умен и какво ли още не.
27
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
братя българи докато такива мазни алчни *** могат да стоят в народното събраниевсе ще сте в кочинатаако не сте грухчовци направете необходимото да се лишите от присъствието на подобнисъщества в народното събрание
26
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
".......защото в политиката с обиди не се постигат резултати"Да му се*ра в устата на Борисов!А Гаргамел,МАТРИАЛА,кучетата и т.н. не са ли обиди бе *** нагъл????
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Задължително за авторитета на когото и да било политик е да води политическата си борба интелигентно и с уважение към политическия опонент", каза човека, който викаше опонента си да се разбират като мъже :P
24
10
 
6
 
! Отговори
в няколко реда преди 10 години
"Наглостта на Тройната коалиция е толкова голяма, че се опитват да отклонят вниманието от важни обществени теми като нелегалните имигранти, задаващата се финансова и икономическа катастрофа, тегленето на необезпечени заеми, растящата безработица, падането на нивата на БВП, безумните назначения, вътрешнопартийните скандали на най-високо ниво в управляващата коалиция с откровени лъжи и измишльотини, които чухме днес в Народното събрание
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименСъщото важи и за двойната коалиция,щом са знаели трябвало е да кажат навреме,иначи са съочастници.....
22
9
 
17
 
! Отговори
ЛЪЖА И ГАВРА преди 10 години
Нито БСП е лява партия, а е конспиративен картел на олигархическия капитал ! Нито ДПС е движение за права и свободи, а е мафиотска структура на обръчи от фирми за погазване на правата на гражданите и свободата на пазарните отношения ! Нито АТАКА е националистическа партия, а е оръдие за потъпкване на националния интерес в полза на чужди рубладжийско-имперски интереси !