ГЕРБ сигнализира Цацаров за "Еърбъс"- ите при предишните

Борисов съди Бареков за 10 хил. лв., ако спечели дава парите на нуждаещи се
Обновена: 6 ное 2013 21:02 | 6 ное 2013 21:01, Веселина Йорданова
105
ГЕРБ сигнализира Цацаров за "Еърбъс"- ите при предишните
Бойко Борисов. Снимка: архив, БулФото

ГЕРБ ще сигнализира за нарушения при сделката за закупуването на 2 нови самолета „Еърбъс 319“ за нуждите на "Авиоотряд 28" по време на управлението на тройната коалиция.

"Наглостта на Тройната коалиция е толкова голяма, че се опитват да отклонят вниманието от важни обществени теми като нелегалните имигранти, задаващата се финансова и икономическа катастрофа, тегленето на необезпечени заеми, растящата безработица, падането на нивата на БВП, безумните назначения, вътрешнопартийните скандали на най-високо ниво в управляващата коалиция с откровени лъжи и измишльотини, които чухме днес в Народното събрание“, пише лидерът на партията Бойко Борисов във Facebook.

Още по темата

„Те отказаха да разгледат дейността на "Авиоотряд 28" по време на управлението на Станишев, затова утре народни представители от ГЕРБ ще внесат сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за разследване на управлението на авиоотряда и Министерството на транспорта и съобщенията в периода 2005 – 2009 година", заявява Борисов.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е завел дело срещу журналиста Николай Бареков за 10 000 лева.

„Съдя го за серия от обиди и лъжи, които той изрече в публичното пространство по мой адрес. Воден от собствени и чужди политически амбиции, Бареков прекали и стигна до извършването на престъпления, квалифицирани в Наказателния кодекс“, обяснява той в социалната мрежа.

Експремиерът се надява тези съдебни дела и наказанията, които ще последват, “да превъзпитат Бареков в бъдещите му политически изяви“.

„Тези присъди са необходими за самия него, защото в политиката с обиди не се постигат резултати. Задължително за авторитета на когото и да било политик е да води политическата си борба интелигентно и с уважение към политическия опонент. За мен политиката е битка за доброто на хората, а не отправяне на ругатни, клевети и обиди. Жалко, че Бареков започва политическата си кариера като извършва престъпление. Парите от спечеленото дело ще отидат при нуждаещи се хора", пише още лидерът на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябва да си като Пламен от Биг Брадър , за да кажеш , че ББ е най- великия българин от 70-80 г. Ако за някои българи да си престъпник и да нарушаваш непрекъснато законите, за да покажеш какъв мачо си е велико и нема такъв народ.
20
4
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Този почти 4години к--а ли ми държа та не каза нищо за предишните или сега като почнаха да му показват кирливите ризи се сети че и те са правили като него да се маха нито да го виждаме нито да чуваме нещо за него ***.
19
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само не разбрах какво им пречеше последните години да подадат сигнала до прокуратурата? Има един текст, че ако знаеш за извършено престъпление и не оведомиш съответните органи, то носиш отговорност като съучастник, та сега ако има престъпление от тройната, не означава ли, че и гербери трябва да има осъдени, а ако няма, защо лъжат!
18
29
 
15
 
! Отговори
m.markov преди 10 години
Всички сте мекерета,Борисов беше и ще бъде един от най добрите премиери.На следващите избори 58%.ЗАПОМНЕТЕ.
17
13
 
4
 
! Отговори
nana преди 10 години
Mnogo inteligenten i madar poodhod ot Borisov za da se sprat klevetite ,obidite i bezpri4innite rugatni .Dano ne samo Barekov a i ostanalite da se sprat, za6toto otdavna sa minali granicite na tarpenie i prili4ie . Nablijavat izbori i vsi4ki v edin glas zapo4naha sre6tu Borisov.A toi e edinstvenia politik koito o6te dokato upravliava6e dokaza na vseki edin ot partiinite rakovoditeli kak mu pre4at da si osa6testvi rabotata i promenite po vreme na mandata
16
1
 
37
 
! Отговори
Нико преди 10 години
Абе тия станаха съвсем смешни. Детска градина:) Моля другарко пък Бойко ми взе самолетчето,,Моля другарко пък Сергейчо ми бърка в гащите (отзад)...СМЕШНИЦИ, СРАМ МЕ Е ДА ГИ ГЛЕДАМ И СЛУШАМ.Хората в БГ умират от глад, болести, безработица, ограбвани от монополи, банки, олигарси и "коректни" работодатели. Пенсионерите изградили тази страна мизерстват. Младите бягат.А те САМОЛЕТЧЕТО, РУСОТО ***, МИЛИТЕ БЕЖАНЦИ, ХЕЛОЙН, ВИП БАРАДЪР, МУЗИКАЛАН АКАДЕМИЯ. ..кой ни вкара в този измислен филм?
15
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде са леките жени Боко????Намаз а ли салама в ербъса.
14
10
 
29
 
! Отговори
Народен Будител преди 10 години
Той не пише във Фейсбук. Той диктува а други пишат. После звънят по новинарски агенции и сайтове. Как може да пише толкова грамотно един човек който е прочел една книга през живота си? Той даже не може да говори. Всеки който си мисли, че лично Буда пише във Фейсбук е Будала.
13
9
 
24
 
! Отговори
Венету преди 10 години
тиквата май никой не го иска .Бареков ,Станишев ,Доган ,Сидеров ,Костов ,Пръмова никой не иска Тиквата да е с него.Само прасето обича Боко Тиквата.
12
36
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БОЙКО Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 70-80 ГОДИНИ...ДА И ЖИВ И ЗДРАВ...БОЙКО Е РАВЕН НА ЛЕВСКИ И БОТЕВ....ВСИЧКИ ТИЯ КОИТО ГО АТАКУВАТ СА ЖАЛКИ ПЛЮНКИ В СРАВНЕНИЕ С НЕГО
11
6
 
46
 
! Отговори
BGN преди 10 години
Toз е единствения политик в света който, квото напише във фейса веднага ни бива препредавано пряко !!
10
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аахаха, ама то вече минаха почти 5 години.И той като Укопаторите дето 3 седмици след решението протестират.
9
17
 
41
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Абе п*тьовци маринкини - 3,4 години бяхте на власт! Сега ли се сетихте да сигнализирате? Или за да си оправдаете насирането - ще търсите кой ви е акал в гащите!
8
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма какво да се заблуждаваме. ББ дойде на власт с мисълта /вследствие на неговото его/, че народа го обича много, че вечно ще управлява и може да си прави, каквото иска. За него нямаше закони, той на въздаде справедливост , защото знаеше много добре , че той нямаше да спазва законите. Човек бил от другата страна , не може да спазва закони , то не е в същността му. В неговата мисъл е само нарушаването им. Не мога да разбера, защо хората не го разбира . Толкова ли е ограничен народа ни.
7
7
 
20
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
В случая препоръчвам да не си играйте с акото ! Колкото повече го ровите, толкова повече мирише !
6
12
 
18
 
! Отговори
Секуритате преди 10 години
А кога ще съдът Възродителен Процес , Румъния почва да съди хора на Секуритате преди 1989
5
4
 
32
 
! Отговори
аптекар преди 10 години
А каква страстна любов имаше от страна на Барека, беше готов да се наведе за кефа на Борисов! О времена, о нрави!
4
27
 
33
 
! Отговори
hagen преди 10 години
С камъните на БСП по техните глави.
3
16
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вечния принцип:Крадеца вика дръжте крадеца!Да ама не!Веднъж стоманата за вода,втори път стомната за вода,но третия път.....хоп-лала!Накрая "човеко-слънце"ке яде хурката!
2
20
 
55
 
! Отговори
Тялото преди 10 години
Борисов май е изгонил и последните си съветници със здрав разум. Не би имало нищо лошо в сигнала за авиоотряда, ако не беше закъснял с 4 години и не се случваше след като тях ги изловиха че злоупотребяват.Точната дума за стила на тази постъпка е: инфантилен.