Цветанов пак пита: Защо ДАНС информира ДПС за Бисеров?

Твърди, че по казуса службите са заобиколили Цацаров
8 ное 2013 11:38,
61
Цветанов пак пита: Защо ДАНС информира ДПС за Бисеров?
Цветан Цветанов. Снимка: Impact Press Group

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов продължи днес да задава въпроси по казуса с бившия зам.-председател на парламента и зам.-председател на ДПС Христо Бисеров.

Според бившият МВР шеф категорично има теч на информация по проверката и попита защо ДАНС е информирала ДПС.

Цветанов намекна, че по тази причина се е стигнало до това решение за напускане на Христо Бисеров от политиката.

"ДАНС е разполагала с тази информация последните няколко дни и първото, което е трябвало да направи, е да информира главния прокурор", настоя Цветанов и отново застана на категоричната си позиция, че по казуса има теч на информация.

Още по темата
8 ное 2013 07:00
217
"То е видно от всичко, което се разви", отвърна зам.-председателят на ГЕРБ на въпрос на Dnes.bg има ли изтичане на данни от ДАНС.

Цветанов обаче отказа да отговори имало ли е преписки за Христо Бисеров, когато той е бил вътрешен министър и вярно ли е, че разработката е започнала преди година и половина.

Ексвътрешният министър заподозря, че всичко случило се през последните дни има за цел да осуети по-голямо разследване, което да бъде с много по-сериозни последствия.

Той припомни и казаното от настоящия МВР шеф вчера, че не знае за разработка на ДАНС срещу бившия зам.-председател на НС.

"Кой посъветва Йовчев да каже това нещо и дали ще бъде направено разследване за изтичане на информация към ДПС. Не е ли заобиколен главният прокурор и не е ли осуетено едно бъдещо преследване? Няма как Писанчев да не е запознат, всички знаем кой е Писанчев?", заяви Цветанов на въпрос дали шефът на ДАНС Владимир Писанчев има общо с изтичането на информация. 

За финал Цветанов направи дълга ретроспекция на кариерата на Христо Бисеров, като го нарече "сивия кардинал" на СДС в началото на прехода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Ахмед Емин се самоуби или беше ' самоубит ' ? Какво ли е пишело в неговото тефтерче ? Защо тефтерчето на Ахмед Емин не излезе в публичното пространство ?Д. Пеевски свои собствени пари ли управлява или пере и пари на Йосич ?
49
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно ДАНС е създадена да обслужва интересите на ДПС и БСП.
48
1
 
4
 
! Отговори
А Цвинокио кога?? преди 10 години
Каквото Бисеров беше при Костов, туй Цвинокио беше при Буда ..... и двамата осребряваха наркотици, контрабанда и проституция ....Чакаме резилтата и за Цвинокио !!!!!
47
1
 
2
 
! Отговори
Иванова преди 10 години
От целата работа може Цвинокио да го пратят при бай Ставри, щото една година нищо не е правил по Бисеровгейт и го е затайвал за компромат!!!
46
2
 
2
 
! Отговори
arhar преди 10 години
След като някой от марионетките на ДС е отишъл при Доган и му е изнесъл секретна информация за Хр. Бисеров, то това ще рече, че в случая имаме две извършени престъпления . Първо - престъпление е извършил онзи от ДС, който е изнесъл секретна информация и е предотвратил ареста на Хр. Бисеров . Второ - Доган става съучастник в престъпление в случая, защото е прикрил извършено престъпление , като не е подал сигнал в прокуратурата за изнасянето на информация от страна на онзи кадър на ДС и така на практика е помогнал на Хр. Бисеров да избяга от правосъдието .Цацаров сега ще повдигне ли обвине
45
0
 
2
 
! Отговори
Vladimir преди 10 години
Преди години като ученик учихме един фейлетон от Алеко Константинов-По изборите в Свищов.Фразата която няма да се забрави е !И едните и другите са маскари!!!!!
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А защо ДАНС информира Теб бе, Ушко?
43
3
 
5
 
! Отговори
AZAZ преди 10 години
Аз пък питам : Цецо ,защо не си в затвора бе ушееееев ?????????
42
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цецо връщтайте се. по скоро на власт, защото държавата удари дъното..Живея в чужбина и всяка година се прибирам за коледа, но тази година няма да съм си в родината, защото ми се повръща от комунисти, турци и шизофреници..Само ГЕРБ!!
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
чета и не вярвам на очите си,защо защитавате тоя гяурин с *** както беше писал някой тоя предател бисеров
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как така Местан няма информация за разследването срещу Бисеров,а в същото време тримата турци са се срещали 3 дни преди да бъде официално оповестена,и да обмислят как да се измъкнат от създалата се ситуация!!!!
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
абе мотикищо севръзвате на приказките на това алчно смардилоинформацията е от една година - то ако доган е имал човек в службите цяла ли година ще чакаами това *** като беше шеф на мвр ще каже че не езнаел какво става в службитедето пждслушваше куцо и сакатомного им припари под задниците на гербавите и шефовете им от цру решиха да помогната вие си разправяйте после че комунистите управлявалисъщите материали имат за боко и компания и така ги държат за топкитеа са кривнали а са литнали
38
2
 
2
 
! Отговори
Дядо Петър преди 10 години
Разчистване на сметки между мафиотски групировки.Но, за съжаление, вместо да се разправят по мъжки с автомати в ръка, занимават цялата държава с безкрайните си далавери.И създават поредното шоу за родните олиго-фре-ни.
37
0
 
12
 
! Отговори
КОЙ ? преди 10 години
КОЙ ПРЕДУПРЕДИ ДОГАН, МЕСТАН И БИСЕРОВ ? ЗАЩО БИСЕРОВ Е РАЗБРАЛ ЗА РАЗРАБОТКАТА И В НЕДЕЛЯ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА? ЗАЩО МЕСТАН ИЗЛЪГА,ЧЕ НЕ ЗНАЕ ЗАЩО БИСЕРОВ СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА? ЗАЩО ЙОВЧЕВ ИЗЛЪГА ,ЧЕ НЕ ЗНАЕ ЗА РАЗРАБОТКАТА? КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКО ТОВА? КОЙ? КОЙ? КОЙ?ОСТАВКА ПРЕСТЪПНИЦИ !
36
6
 
13
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
А ти *** ***, вместо да хленчиш сега, защо не си уведомил ти прокуратурата, след като ДАНС е имала информация от толкова отдавна? Тоя песоглавец наистина не заслужава да живее - безмерно ***, некомпетентен, отмъстителен, нахален и алчен.
35
5
 
10
 
! Отговори
BG преди 10 години
И Цветанов и ДПС бяха информирани по-рано, и двете страни знаеха тази информация, но някак си не ми е проблем, че българин е получил тази информация неофициално, по се притеснявам , че е изнесена на турчин и то най-големият мафиот в държавата, човек, който проповядва идеята да се отнема от площта ни за сметка на Турция, човек, който корумпира и държи хора на всички нива в държавата, човек , който настройва етническото напрежение в страната. Национален предател с имунитет.
34
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цвинокио, а ти защо не информира обществеността, след като си знаел още преди година?... Нагли, крадливи и некадърни ГРОБ-ари...
33
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Него като го питаха за апартаментите. А за срс-тата като го питаха. Ами колко неща са го питали и не казва. Сега пита ама нема кой да му каже думичка. Освен това въпроса му е много ***. ДАНС информирали ДПС Че то е едно и също. ДС ДПС ДАНС МВР все едно и също.
32
8
 
15
 
! Отговори
Zoro S преди 10 години
а ти Цецко като знаеше още преди година за Бисеров що си трайкаше доле Герб и БСП
31
4
 
9
 
! Отговори
bg преди 10 години
"Цветанов пак пита: Защо ДАНС информира ДПС за Бисеров?"--Защото БСП и ДПС са дружки.