МВР не търси Бисеров, никой не е поискал това, обяви главсекът

"Килърите 5" се готвели да убият Киро-Японеца
Обновена: 8 ное 2013 14:38 | 8 ное 2013 10:39, Камелия Цветанова
55
МВР не търси Бисеров, никой не е поискал това, обяви главсекът
Главният сектетар на МВР Светлозар Лазаров. Снимка: Булфото, архив

Полицията не издирва Христо Бисеров, защото няма постъпило такова искане от съответните институции. Това заяви главният секретар на МВР Светлозар Лазаров по ТВ7.

Вчера стана ясно, че Софийската градска прокуратура е образувала досъдебно производство за данъчни престъпления и пране на пари срещу Христо Бисеров и доведения му син Ивайло Главинков, както и за документно престъпление срещу Христо Бисеров. По-късно се появи и информация, че той е напуснал страната и вече е в Италия, но това така и не беше потвърдено официално.

Лазаров призна, че е разговарял с Христо Бисеров в кабинета му в Народното събрание дни преди той да се оттегли от политиката. В неделя изненадващо Бисеров подаде оставка от поста си в ръководството на ДПС, както и поиска да се откаже от заместник-председателското място на парламента.

Още по темата
Главният секретар обаче беше категоричен, че двамата са разговаряли за промените в закона за МВР.
Същия ден по същата тема Лазоров говорил и с шефа на Народното събрание Михаил Миков.

Той съобщи още тази сутрин, че „Килърите 5“, които бяха разбити вчера,  се готвели да убият сочения от МВР за наркобос Кирил Кирилов - Киро Японеца.

В престъпната група участват Йоско Йосифов-Йоско Костинбродския и неговият приближен Ивайло Симеонов-Богьовеца. Именно те са искали да отстранят Японеца. Срещу двамата и още трима души вече са повдигнати обвинения за организирана престъпна група с цел отвличания и убийства. Петимата бяха задържани при полицейска акция в сряда.

Главният секретар на МВР съобщи, че нападателят на Вики, алжирецът Салахедин Бин Аладин, е наръгал почти до смърт и мъж в района на Централни хали през май тази година.

Лазаров попита защо той продължава да чака толкова много време за статут на бежанец. Главният секретар на МВР разказа, че при задържането на нападателя жителите на село Мезек са го търсили по къщи и изби наравно с полицаите.

Очаква се днес Софийски градски съд да гледа мярката за неотклонение на Бин Аладин за нападението на студентката Виктория Христова, която той наръга с нож в събота срещу неделя в денонощен магазин на улица „Пиротска“, където момичето работи като продавачка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
4
 
! Отговори
One way ticket преди 10 години
Защо да го търсят, прехвърлял насам-натам някакви милиони, голяма работа! Колко по-интересни лица има! Пък и малко време е минало от огласяването на обвиненията. Нека попътува човекът, нека се ориентира къде ще му е най-добре, къде ще намери съдружници за нови афери, пък тогава....
43
0
 
4
 
! Отговори
ицо преди 10 години
Той на този Лазаров като му видиш физиономията и ти става колко акъл има в полицейската му кратуна.
42
0
 
8
 
! Отговори
Крумловак преди 10 години
Защо вие Бисеров Доган по добра работа ще свърши а и още знаете къде е.
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
бисеров да дава пръстови отпечатъци ,като цветонов.
40
0
 
15
 
! Отговори
ТЪРСАЧ преди 10 години
БЕ ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ,,, ДА ГО ТЪРСЯТ БИСЕРОВ,,ТОЙ ЩЕ ИМ КАЖЕ КОГА ДА ГО ТЪРСЯТ-,,,СНИШАВАНЕ ,,СНИШАВАНЕ,,ДОКАТО МИНЕ БУРЯТА--ТАКОВА ШИКАЛКАВЕНЕ НЕ СМЕ ВИЖДАЛИ СКОРО--МНОГО БИСЕРОВЦИ ИМА ВЪВ ВЛАСТА--ПОЧТИ ВСИЧКИ,,КАК ДА СТАНЕ ТЪРСЕНЕТО,АМИ АКО СЕ РАЗПЛЕТЕ ЧОРАПА,,НИКОЙ НЕ ГО ТЪРСИ----МЛЪКВАЙТЕ,,ТОВА Е
39
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИЗЧАКВАТ ПЪРВО ДА СИ ИЗБЕРЕ ОСТРОВ, ДА СЕ НАСТАНИ, ПЪК ПОСЛЕ МОЖЕ И ДА СЕ НАКАНЯТ ДА ГО ТЪРСЯТ.
38
0
 
16
 
! Отговори
Стършел преди 10 години
От Лазаров по-*** главен секретар на МВР не е имало.
37
0
 
19
 
! Отговори
leko mafiika преди 10 години
На тоя като му видя ушите и ми става ясен от къде идва и на къде отива.........типична физиономия на мафиот.
36
0
 
16
 
! Отговори
БГ преди 10 години
НЕГОДНИК!!!
35
0
 
28
 
! Отговори
другари преди 10 години
Моля, не го търсете. Нека си довърши прането.
34
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С други думи, държавата и МВР пази Киро-японеца.А за да някой в БГ да е 'нарко-бос' си плаща на полицията.Та , такива ми ти работи, другарки и другари.
33
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И как така МВР не го търси,нали този очевидно пере пари? Нещастна държава! Един ден народният съд ще се върне и тогава няма да има милос за вас,червеи мръсни!
32
1
 
11
 
! Отговори
Д-р МАХМУРЛИЕВ преди 10 години
Едно време инспектор Гешев държеше с желязна ръка и Бисеровци, че и антибисеровци...
31
2
 
35
 
! Отговори
МАФИЯ ! ОСТАВКА ! преди 10 години
Тая уродлива тройна коалиция, докопала се до властта с измама, спря изпълнението на най-важните БГ инфраструктурни проекти, занемари финансирането на здравеопазване, животновъдство и другите жизнено важни отрасли, вкара държавата в анархия, даде карт бланш на заробването ни от руската енергийна мафия и бърза да се нагуши с парите от заеми, които увеличават външния ни дълг и които нашите деца трябва да погасяват десетилетия напред ! ОСТАВКА !
30
1
 
35
 
! Отговори
МАФИЯ ! ОСТАВКА ! преди 10 години
Целият политически живот в БГ е една гигантска лъжа ! Нито БСП е лява партия, а точно обратното - конспиративен картел на олигархическия капитал ! Нито ДПС е движение за права и свободи, а точно обратното - мафиотска структура на обръчи от фирми за погазване на правата на гражданите и свободата на пазарните отношения ! Нито АТАКА е националистическа партия, а точно обратното - оръдие за потъпкване на националния интерес в полза на чужди рубладжийско-имперски интереси !
29
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бедна ми, бедна Българийо, с таквизи управляващи как съществуваш йоще?! Гаче ли най- върлите ти душмани разкъсват сърдцето и Душата ти извътре, а ти си паднала на колене и чакаш смъртта си!...А твойте дребни дечиня дивеят и немеят и се маят по коя чужбина да хванат и тебе сама да остават! Сама на вълци и на чакали и на черни, черни джагали!
28
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Свобода за Енимехмедов!Затвор за Доган.
27
0
 
29
 
! Отговори
bolka преди 10 години
"Главният секретар на МВР съобщи, че нападателят на Вики, алжирецът Салахедин Аладин, е наръгал почти до смърт и мъж в района на Централни хали през май тази годинa."А защо не е бил екстрадиран, а оставен свободно да се разхожда???? Че и на всичкото отгоре чакал статут за бежанец????Не ми се мисли колко още убийци и явни престъпници живеят измежду нас.Явно чакат някой да бъде наръган или убит. Кражбите не се броят у нас за престъпление, защото са масово явление.Некадърници имаме по върховете
26
1
 
21
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
А значи , ако прокуратурата побдига дело на човек и то политик от управляваща партия , който се е чупирал за Италия , полицията ако не и каже никой , не се занимава :D :D :D Колкото до *** , тази циркова акция със задържането на бежанци и проверка на паспортите не можаха ли да я направят ,когато едва не е убил момчето през май !?
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е главсек, а главОтсек!ХАХАХАХАХАХА!