Борисов със свалени конци, пуска вицове за Манолова

Експремиерът пак реши да ползва за трибуна Facebook
Обновена: 29 ное 2013 16:57 | 29 ное 2013 16:54,
196
Борисов със свалени конци, пуска вицове за Манолова
Борисов си докара контузиите на терена с неговия Витоша "Бистрица": Снимка: Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се похвали във Facebook, че днес са му свалили конците от оперираното му ляво коляно.

Още по темата
Миналата седмица във вторник, 19 ноември, експремиерът претърпя спешна операция заради скъсан менискус.

Хирургическата намеса бе извършена от доц. Антони Георгиев, същия лекар, който оперира Борисов през юни 2009 година – отново заради скъсан менискус, и отново на лявото коляно.

"Днес бях в болницата, за да ми свалят конците", написа този следобед в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ.

Явно в добро настроение, той решава да сподели на вярната си аудитория във Facebook и виц, разказан му в болницата покрай разговорите с лекарите за студеното време навън:"Aко Мая Манолова водеше времето: "Няма зима, това са само няколко платени хора с кожуси. В малките градове е лято".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
35
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко, ти си единствената заплаха за БПС и ДПС! Бий им шута!
146
16
 
37
 
! Отговори
Ghero преди 10 години
Искам интимна авантюра с другарката "злопаметна". Аз обожавам слопаметните, колкото по-кисела е една жена, толкова по-страстра е всъщност.
145
32
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много червени *** реагират първосигнално на всяка новина свързана с Борисов... Комплексите все трябва да се избиват някъде.
144
21
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ега ти вица.Ако Борисов се смее на това,то чувството му за хумор е страхотно и ще трябва да се превива от смях на всичко което се показва,говори и пише по медиите.И той говореше и се хвалеше че са най-доброто правителство в най-новата ни история и са направили повече от всички предишни за 20г..Хората не харесаха това му чувство за хумор,излязоха на улицата и го изгониха.Всеки виц е интересен,стига да можеш да го разкажеш с майсторлък,а не да се смееш пръв на себе си след това.Както е тръгнало ще му се наложи да обяснява вицовете си на хората,симпатизантите и членовете на ГЕРБ.
143
30
 
59
 
! Отговори
Умри, смърт за ГЕРП преди 10 години
*** гадна. Смърт на вида ти в обратен ред. Неграмотен ***! Отиди да си доработиш пенсия до 60 като помпиер в пожарната. Колкото доктор толкова генерал.
142
10
 
34
 
! Отговори
bai ganio преди 10 години
ne te vijdam sega no decata mi shte te namerat
141
34
 
56
 
! Отговори
СРЕТЕН преди 10 години
ЕЙ ,ТОЯ ЧОВЕК *** СЕ ПОЯВИ В МВР И КМЕТСКОТО МЯСТО ,НО ОЩЕ ПО *** ИЗЛИЗА ОТ ВЛАСТТА ,КОЯТО МУ ДАДЕ ДС -ГЕНЕРАЛА С ДВЕТЕ БУКВИ -Д. И. ! ГЕНЕРАЛЕ ,ПРИБЕРЕТЕ СИ НАЙ СЕТНЕ БЕЗХАБЕРНИКА ,КОГОТО ИЗТЪРВАХТЕ ДО НАЙ ВИСШИЯ ПОСТ И ГО ПРАТЕТЕ КАТО ФУТБОЛЕН КОМЕНТАТОР В СЪРБИЯ , НАПРИМЕР !ИНАЧЕ ,БЪЛГАРИТЕ МОЖЕ ДА ГО ХВЪРЛЯТ В НЯКОЯ КАНАВКА !
140
12
 
42
 
! Отговори
smehurko:))))))))))) преди 10 години
До Dedovia колкото до хапчето :)май забрави да си мериш температурата:) мушни си термометъра като сер ГЕЙ.......Или спиртомера като Михов а защо не и като Майчето духнали чая да не ти пари :))))))))) Последовател си на партия която е добра в изброените а защо не и като пикаещият фонтана:)
139
23
 
44
 
! Отговори
манаф преди 10 години
До станишенко:хаха, тва е готино...каза Станишенко, извади го ляйнян от *** си и го подаде на Тиквата да го оближе още топъл...
138
1
 
40
 
! Отговори
359 преди 10 години
До Злопаметна или ПепелянкаЧакаме да чуем от твоите работници колко си добра и не крадеш. Защото хвалбата не е задължително да отговаря на истината.
137
25
 
55
 
! Отговори
вещица преди 10 години
Тикво,хуморът ти е ***,като теб самия.Все повече заприличваш на Тато -плоски и неуместни шегички,на които се смееха той и лакеите му.Жалък си.
136
10
 
53
 
! Отговори
станишенко преди 10 години
Хахаха, тва е готино:Станишев и Местан по времето докато бяха опозициявлизат в публичен дом. Отиват на рецепцията и питат - Имаме само 5 лв, какво можем да получим за тях? Маман отговаря: - За 5 лв може да си посвирите един на друг. Излизат те, връщат се след 20 мин и питат маман:- А къде да платим? Маман отговаря- Долу в мазето има един евнух Сидеров му викат, той ще ви вземе парите
135
6
 
47
 
! Отговори
Секирчо и Манарчо преди 10 години
ако го лъснат прокуратура и съд скоро ще свали и гащите
134
24
 
65
 
! Отговори
66 преди 10 години
БОКО,БОКО КАКТО ТИ БЕШЕ УПРАВЛЕНИЕТО ПЪЛНА КАТАСТРОФА ,ТАКА МНОГО ТИ Е *** ВИЦА НЕЩО КАТО ЕДИНСТВЕНАТА КНИГА КОЯТО СИ ПРОЧЕЛ - ВИНЕТУ
133
6
 
44
 
! Отговори
Никола преди 10 години
До american boy Прав си, след Костов, Сакса, Станишев и Орешарски е най добрия по футбол, най много книги е прочел, даже и английски знае, разпъва маркучите на пожарната най добре, а в застрахователния бизнес е направо гений, СТИГА ГЛУПОСТИ.
132
2
 
34
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
До smehurko:))))))))))Ти пи ли си хапчето тази вечер?
131
10
 
56
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Именно заради тая мутра проста малките градове са на това дередже. ***, та ти когато беше във Видин да режеш лентичката на ремонтирания булевард каза, че ние във Видин сме нямали нужда от нищо. Скапан клоун. Дори заслуги за тоя булевард нямаш, ама отиде да режеш лентички и да те дават по телевизията, едва ли не ти си бил главна движеща сила тоя ремонт да се случи..............
130
3
 
39
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
До ЗлопаметнаСега разбирам, че Мая Манолова разбира от ядрена енергия...
129
5
 
38
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До DedoviaПрокламирания проект "белене" малко ограбване ли бре човек? Това е корпоративен интерес, не национален, и само някой който взима рушвет може да се прави на ударен.
128
6
 
36
 
! Отговори
smehurko:)))))))))) преди 10 години
До Dedovia А дано Но надали:)))))))))))) освен с духането но вече е каталясала Майчето:))))))))) с твоя помощ може би :)))))))))))))) или в добавка Сер ГЕЙ:))))))))))))).Ти ще ближеш Майчето тя ще духа но Бойко:)))))))))) и ще обслужваш Сер Геъчо като дядо и ряпа:)))))))свикнали сте